Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Θέλω τη βοήθεια σας στο πως να περάσω νέα ρομ στο redmi note 2 της κοπέλας μου. Είχα περάσει πριν περίπου ένα χρόνο την 5.12.31 και από τότε δεν έκανα κάτι. Τώρα όμως θέλει ένα φρεσκάρισμα και επειδή έχει περάσει πολύ καιρός θέλω να μου πείτε τι να κάνω. Να ακολουθήσω τον οδηγό του caeser τον ενημερωμένο; Θυμάμαι πως είχα βάλει twrp κλπ γιατί έχει της ελληνικής ομάδας ρομ.
καλησπερα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω απολα.δεν μου δουλεύει στο κινητό μου το τηλεχειριστήριο που αλλάζουμε τις τηλεοράσεις μου γράφει αναφορά.εχω περάσει την xtrv6-12-8 τι να κάνω;
δουλευει με αυτό που μου είπες να ΚΑΤΕΒΑΣΩ.ευχαριστω.να ρωτήσω και κάτι άλλο κάνα δυο φορές έχω κατεβάσει τις καινούργιες ενημέρωση ς όταν κατεβαζω πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ;Γιατί ακούω κάποια παιδιά να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση δηλαδή;Τι πρέπει να κάνω συγνώμη εάν σας ζαλισα είμαι λίγο άσχετος το προσπαθώ.εγω μόλις βγει η καινούργια ενημέρωση την κατεβαζω κατευθείαν από το σάιτ σας μετά επιλέξτε πακέτο αναβάθμιση και την περνάω.
Εάν περνάς από προηγούμενη dev σε επόμενη dev ή προηγούμενη Stable σε επόμενη Stable πας με twrp Wipe dalvik και cache και install την ρομ που έχεις στο internal storage. Εάν πηδάς από dev σε Stable ή αντίστροφα θα χρειαστεί και Wipe data μαζί με τα άλλα δύο wipes. Δηλαδή factory reset.
@Kostas Giannakopoulos απλά δες ότι έχεις twrp με volume+ και power πάρε ένα back up από εκεί όλα τα αρχεία που έχουν MB , επίσης ένα back up μέσα από την συσκευή στα τοπικά αντίγραφα και εναν συγχρονισμό με το mi cloud τα πάντα , έπειτα κατέβασε την τελευταία xtrv rom που είναι για το κινητό σου και βάλε την μέσα χύμα ,από twrp κάνε wipe cashe/art και dalvik ( εγώ θα έκανα βέβαια καθαρή εγκατάσταση και factory reset ) και κάνε το install με πολύ καλά φορτισμένη την συσκευή .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk