Μεγαλη απογοητευση για το κινητο απο αποψη αυτονομιας. 2 ωρες με το ζορι πλεον. Συνηθως πεταγα κινητα λογω χαμηλων επιδοσεων. Πρωτη φορα που θελω να το ριξω στα σκουπιδια οχι επειδη κολλαει αλλα επειδη η μπαταρια τελειωνει με 2-3 βιντεακια στο Youtube.
Μεγαλη απογοητευση για το κινητο απο αποψη αυτονομιας. 2 ωρες με το ζορι πλεον. Συνηθως πεταγα κινητα λογω χαμηλων επιδοσεων. Πρωτη φορα που θελω να το ριξω στα σκουπιδια οχι επειδη κολλαει αλλα επειδη η μπαταρια τελειωνει με 2-3 βιντεακια στο Youtube.
@anikologr γιατί υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις που μου βγάζει τετράωρα αλλά πολύ σπάνια. Άρα μπαταρία δεν νομίζω ότι είναι. Παρόλα αυτά αν υπάρχει αξιόπιστη πηγή να αγοράσω πες μου σε pm.
@juke είμαι με 8.0.2.0. Αν είναι να βελτιωθεί τόσο η κατάσταση να πάω σε 7.5.18
@anikologr γιατί υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις που μου βγάζει τετράωρα αλλά πολύ σπάνια. Άρα μπαταρία δεν νομίζω ότι είναι. Παρόλα αυτά αν υπάρχει αξιόπιστη πηγή να αγοράσω πες μου σε pm.
@juke είμαι με 8.0.2.0. Αν είναι να βελτιωθεί τόσο η κατάσταση να πάω σε 7.5.18
Κάνε μια ερώτηση στο myphone γιατί έχω χάσει τον σύνδεσμο. Αξίζει πάντως τα 11 ευρώ που ζήτησε..
Εχουν πει κατά καιρούς ότι η αυτονομία της μπαταρίας διαφέρει από χρήστη σε χρήστη και ανάλογα τις εφαρμογές που έχει ο καθένας, να σημειωθεί ότι έχω 58 εφαρμογές ανάμεσά τους πέντε παιχνίδια αλλά αντί για το Facebook και το Messenger εχω το Facebook Lite, το Viber μόνιμα κλειδωμένο ανοιχτό ,το Bluetooth μόνιμα ανοιχτό και συνδεδεμένο με ένα ρολόι και Xposed με κάνα δυο module για το YouTube. Κάνοντας αναβαθμίσεις από ρομ σε ρομ χρειάζεται κάνα δύο κύκλους φόρτισης μέχρι να δω το αποτέλεσμα αυτό στη μπαταρία. Είχα δει παρόμοια αποτελέσματα με καναδυο άλλες xtrv αλλά είχα κάποια ψιλοbug . Σε αυτήν το μόνο bug που έχω κάπου κάπου είναι ότι ενώ είναι συνδεδεμένο σε wifi εχει πολύ μικρή ταχύτητα στο δίκτυο κάποιες φορές το οποίο έρχεται στα ίσα του με μία επανεκκίνηση του τηλεφωνου. Η μπαταρία μου είναι η αρχική και ενός έτους.
καλησπερα
εδω και λιγο καιρο εχω προσεξει πως το note 2 μου δε κανει γρηγορη φορτιση
ενω πριν φορτιζε σε κανα δυωρο περιπου τωρα θελει πολυ περισσοτερο
ξερει κανεις τι μπορει να φταιει??
υγ εχω δοκιμασει διαφορους φορτιστες κ καλωδια
και το power bank της xiaomi
Σίγουρα φταίει η μπαταρία σου γιατί είχα κ γω αυτό το πρόβλημα κ την άλλαξα με μια pisen .θα το διασταυρώσεις αν μεταξύ φορτιστή - κινητού βάλεις ενα βολτόμετρο -αμπερόμετρο USB .Όταν φορτίζει αργά θα δείς 300-600mA το πολύ .μπάσε βγάλε το βύσμα θα φτάσει στο κανονικό ρευμα φόρτισης που είναι 1.34Α έως 1.4Α.Κ πάλι όμως θα θέλεις 2.3 - 3 ώρες για πλήρη φόρτιση.Μπορεί στη 1:15 να σου λέει οτι φόρτισε αλλά το όργανο θα δείχνει οτι τραβάει από 200-780mA
Ενδιαφέρων.....αν ισχύουν τα 4000mAh....αν την έχει πάρει κάποιος ας μας πει....αλλιώς θα ρισκάρω εγώ να προχωρήσω στην αγορά άλλης μίας...αφού οι υπόλοιπες 3 που έχω πάρει (2 πορτοκαλί ΣΑΝ την δικιά του την μαμίσια και μία Nohon ) είναι ΟΛΕΣ για τα σκουπίδια.
Και με τις 3 μπαταρίες το τηλέφωνο σε εισερχόμενη κλήση σβήνει.Τις βγάζεις...βάζεις την γνήσια/την μαμίσια....ξανακάνεις κλήσεις...το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά...άντε βγάλε άκρη.
χαιρετώ την κοινότητα ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και να χαιρόμαστε τα κινητά μας
θα ήθελα την βοήθεια σας έχω redmi note 2 και θέλω να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία developer αυτό που θέλω να μάθω
είναι το έξεις έχει αλλάξει κάτι ως προς τον τρόπο που κάνω αναβάθμιση έχω πολύ καιρό να κάνω ( έβαζα το αρχείο στο κινητό και έκανα
αναβάθμιση με την επιλογή του πακέτου) αν όχι εντάξει αν ναι τι πρέπει να κάνω?