Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • @nikosken Μπορείς να περάσεις την ROM στην εξωτερική μνήμη, δε θα έχεις θέμα. Για backup, είτε θα πας από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στο Αντίγραφα Ασφαλείας και θα πάρεις από εκεί, ή από TWRP και θα πατήσεις στο κουμπί που λέει "Buckup" και θα επιλέξεις σίγουρα data, system και μετά ο,τι άλλο θες.
    • Καλημέρα, εχω θέμα με τη κάμερα, μετά το πέρασμα της τελευταίας ρομ δεν μπορώ να κανω ζουμ με τα δάχτυλα στην οθόνη ούτε και φοκους σε διαφορα σημεία της οθόνης όπου αλλαζε και ο φωτισμός. Ψάχνοντας εχω ενεργοποίηση ότι μπορείς να φανταστείς στη καμερα εκτος από αυτό. Έχει κανεις καμια ιδεα?
      Redmi 5 Plus
      RedMi Note 2
      Redmi 3
      AMAZFIT Bip
      Mi Bluetooth Headset
      Roidmi
      Mi Band 1s
      Xiaomi TS Sunglasses
      Yeelight
      Mi Composition Scale
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

Καλημερα και καλη βδομαδα.ενα μικρο προβληματακι εχω με το κινητο.εαν μπορει καποιος να με βοηθησει. Εχω ρυθμισει την καμερα να αποθηκευει τις φωτογραφιες στην εξωτερικη καρτα μνημης.εδω και 2 μερες ομως οταν πηγαινω στο αλμπουμ δεν δειχνει πλεον τις φωτο και βιντεο.μονο με καποιον file explorer μπορω να τα δω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2redmi note 7
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sof έγραψε:

Καλημερα και καλη βδομαδα.ενα μικρο προβληματακι εχω με το κινητο.εαν μπορει καποιος να με βοηθησει. Εχω ρυθμισει την καμερα να αποθηκευει τις φωτογραφιες στην εξωτερικη καρτα μνημης.εδω και 2 μερες ομως οταν πηγαινω στο αλμπουμ δεν δειχνει πλεον τις φωτο και βιντεο.μονο με καποιον file explorer μπορω να τα δω.

Πριν λίγο καιρό είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από το πουθενά! Οι φωτογραφίες από το άλμπουμ εξαυλώθηκαν! Τι κάρτες sd έβγαζα, τι wipes, τι επανεκκινήσεις.... τελικά το πρόβλημα λύθηκε με τον πιο κουλό τρόπο. Απλώς τράβηξα μια νέα φωτογραφία με την κάμερα :huh:
      Αμέσως σαν να ξύπνησε κατά κάποιο τρόπο η sd και τσουπ.... νασου οι φωτό!
      Δεν το δοκιμάζεις μπας και.....?μερικές φορές από τα ασήμαντα βρίσκεις λύσεις.
      ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
      ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
      Now....... Redmi Note 11 Pro 5G!
    • Ο/H Greektrooper έγραψε:

Ο/H Sof έγραψε:

Πριν λίγο καιρό είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από το πουθενά! Οι φωτογραφίες από το άλμπουμ εξαυλώθηκαν! Τι κάρτες sd έβγαζα, τι wipes, τι επανεκκινήσεις.... τελικά το πρόβλημα λύθηκε με τον πιο κουλό τρόπο. Απλώς τράβηξα μια νέα φωτογραφία με την κάμερα :huh:
      Αμέσως σαν να ξύπνησε κατά κάποιο τρόπο η sd και τσουπ.... νασου οι φωτό!
      Δεν το δοκιμάζεις μπας και.....?μερικές φορές από τα ασήμαντα βρίσκεις λύσεις.
      Πωωω! Αρχοντας εισαι.δικιο ειχες! Εβγαλα μια φωτο και εμφανιστηκαν.νασαι καλα

nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2redmi note 7
    • Τζάμι! Μηχανήματα του διαβόλου βλέπεις
      ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
      ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
      Now....... Redmi Note 11 Pro 5G!
    • Καλημέρα παιδιά .είχα την 7-10-19 τώρα έχω την 7-10-26 xtrv και στις 2ρομ όταν παω στην μπάρα και πατάω το κουμπί κλείδωμα ( για να μην κουνιέται αριστερά δεξιά η οθόνη) με το που το πατήσω μου σβινει η οθόνη δεν μου δουλεύει καθόλου.γνωριζεται πως μπορώ να το φτιάξω;όλα τα άλλα είναι μια χαρά.ευχαριστω

=============== Οκτ 30th 2017, 10:25am ===============
      Παιδια ζητώ συγγνώμη άκυρο το παραπάνω μύνημα.μια χαρά δουλευει
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iakovos syrigos έγραψε:

Καλημέρα παιδιά .είχα την 7-10-19 τώρα έχω την 7-10-26 xtrv και στις 2ρομ όταν παω στην μπάρα και πατάω το κουμπί κλείδωμα ( για να μην κουνιέται αριστερά δεξιά η οθόνη) με το που το πατήσω μου σβινει η οθόνη δεν μου δουλεύει καθόλου.γνωριζεται πως μπορώ να το φτιάξω;όλα τα άλλα είναι μια χαρά.ευχαριστω

=============== Οκτ 30th 2017, 10:25am ===============
      Παιδια ζητώ συγγνώμη άκυρο το παραπάνω μύνημα.μια χαρά δουλευει
      Καλημερα! Αν πατάς κλείδωμα (που έχει εικονίδιο ένα λουκέτο) σβήνει η οθόνη... Γι'αυτό που λες πρέπει να πατήσεις κλείδωμα περιστροφής...
    • Παιδιά ποια παίζει απροβλημάτιστα και κυριώς σε φωτογραφική ?

Hermes_THUNDER_StableV8.0.2.0 ή Hermes XTRV Stable V8.5.2.0?

Over the air updates κάνει μόνο η XTRV?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Καλή εβδομάδα να έχουμε !!
      Μια ερώτηση ρε μάγκες , η μπαταρία του redminote 2 , μάλλον τα έπαιξε ..... αγοράζουμε την ίδια ;; ή να τσιμπήσω την
      NOHON Battery BM45 For Xiaomi RedMi Note 2
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • Διαφήμιση
    • Την ίδια δύσκολο αφού δεν ξέρεις αν είναι original άρα ότι και να κάνεις έχει ρίσκο

Επιλογή δική σου