Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ερώτημα: έβαλα την 5.9.18 αλλά MOD για την εφαρμογή του mms-sms έχει μόνο για την 5.9.24. Μου κάνει αυτό το MOD ή όχι;
    • Καλησπέρα στο forum, έχω μόλις δύο μέρες το redmi note 2 και γενικά δεν είμαι πολύ σχετικός. Πώς μπορώ να ορίσω ήχο κλήσης από δικά μου τραγούδια που βρίσκονται στο φάκελλο αρχεία>μουσική; Τικάρω τον ήχο αλλά δεν μου βγάζει επιλογή για ορισμό ως ήχο κλήσης.
    • Ο/H kosmasdel έγραψε:

Είμαι με την 5.9.18. Μερικές φορές όταν πατάω το power button να ξεκλειδώσει η οθόνη αυτή δεν ανάβει ενώ ανάβουν τα capacitive buttons. Ακόμα και να καλέσω τον αριθμό μου πάλι δεν ανάβει (ενώ χτυπάει κανονικά) και θέλει επανεκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα του power button για να ξεκολλήσει. Το κάνει 2 φορές την ημέρα περίπου και είναι ενοχλητικό. Ξέρετε κάποια λύση; :|

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.

Αν ναι, στο επόμενο update πιστεύω να έχει λυθεί. ;)

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με την 5.9.27, μου το κανει 2-3 φορές τη μέρα, πολύ ενοχλητικό
      Αφού δε το κάνει σε όλους, λέτε να φταίει κάποια εφαρμογή; ή καμιά ρύθμιση;
    • Διαφήμιση
    • Ερώτημα: Έκανα μια πατάτα με το mod για την stock εφαρμογή mms και μπήκα recovery να κάνω factory reset.
      Εκεί έχει κολλήσει κανένα δεκάλεπτο και γράφει πως κάνει reboot. Είναι φυσιολογικό να αργεί τόσο; Καμιά ιδέα;

Επίσης που στο καλό βρίσκονται τα mods για προηγούμενες roms, βρίσκω μόνο τα τελευταία.

Ευχαριστώ.
    • Καλησπέρα λοιπόν έχω ένα θέμα με την ονομασία των επαφών έβαλα το +30 αλλά τπτ δεν μου βγάζει τα ονόματα και έβαλα στα ρινκτονες ήχους κλήσεις και δεν τις βλέπω καμία βοήθεια έχω την 27αρα ευχαριστώ!!!
    • Ο/H dmarccos έγραψε:

Ο/H kosmasdel έγραψε:

Είμαι με την 5.9.18. Μερικές φορές όταν πατάω το power button να ξεκλειδώσει η οθόνη αυτή δεν ανάβει ενώ ανάβουν τα capacitive buttons. Ακόμα και να καλέσω τον αριθμό μου πάλι δεν ανάβει (ενώ χτυπάει κανονικά) και θέλει επανεκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα του power button για να ξεκολλήσει. Το κάνει 2 φορές την ημέρα περίπου και είναι ενοχλητικό. Ξέρετε κάποια λύση; :|

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με την 5.9.27, μου το κανει 2-3 φορές τη μέρα, πολύ ενοχλητικό

+1 κι εδώ. Μου κάνει το ίδιο πράγμα, κι εγώ με την 27 είμαι. Να ανοιξουμε bug?
    • Ο/H ASXETOSSS έγραψε:

Καλησπέρα στο forum, έχω μόλις δύο μέρες το redmi note 2 και γενικά δεν είμαι πολύ σχετικός. Πώς μπορώ να ορίσω ήχο κλήσης από δικά μου τραγούδια που βρίσκονται στο φάκελλο αρχεία>μουσική; Τικάρω τον ήχο αλλά δεν μου βγάζει επιλογή για ορισμό ως ήχο κλήσης.

Μετά το πέρασμα της GTV μπήκαν οι εφαρμογές μου μαζί και το es file explorerΌταν έφτασε η ώρα να ασχοληθώ με τον ήχο κλήσης και πάτησα πάνω στην επιλογή και τότε που ζητήθηκε να επιλέξω αν θα μπω στους ήχους συστήματος η θα κάνω αναζήτηση με τον es
      Από τον es λοιπόν μπήκα πήγα στον φάκελο που είχα βάλει τα τραγούδια μου και επέλεξα το ringtone που ήθελαΕλπίζω να σε βοήθησα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Gk0ur0u έγραψε:

Ο/H dmarccos έγραψε:

Ο/H kosmasdel έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

+1 κι εδώ. Μου κάνει το ίδιο πράγμα, κι εγώ με την 27 είμαι. Να ανοιξουμε bug?

Θα σας πω εγώ τι έκανα χωρίς να σημαίνει ότι είναι αυτό που δεν έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα.
      Όταν παρέλαβα το κινητό εγκατέστησα πρώτα το TWRP recovery με τον οδηγό της ατόματης εγκατάστασης
      Αφού είχα πλέον το TWRP recovery, (αν ανοίγοντάς το αρχικά σας ζητήσει να κάνει καλιμπράρισμα, κάντε το χωρίς να πατήσετε το κουμπί που γράφει read only) μέσα από αυτό έκανα φουλ wipe από το advance wipe (επέλεξα τα πάντα πλην της εξωτερικής κάρτας μνήμης στην οποία είχα βάλει την τελευταία ρομ)
      Μόλις έγινε το foul wipe δεν έκανα REBOOT αλλά πήγα πίσω στην αρχική οθόνη του recovery, επέλεξα install και εγκατέστησα την rom. (περιμένεις κανένα 10λεπτο)
      Μόλις ανοίξει το τηλέφωνο στην νέα ρομ πήγα Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Αντίγραφα & Επαναφορά - Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
      Έτσι ήμουν σίγουρος ότι έχω ένα καθαρό τηλέφωνο χωρίς κατάλοιπα από άλλη ρομ ή recovery
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΩ... αυτό το thread να κλειδώσει κάπου εδώ, και να συνεχιστεί στο "XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone-Νο2", αφού έχει αρχίσει και γίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΟ και οι όλο και περισσότεροι νέοι χρήστες της συσκευής θα αρχίσουν να "χάνονται" στην προσπάθειά τους να διαβάσουν ή να περιηγηθούν μέσα σε όλες τις συνομιλίες... Ειδικά στο Tapatalk το Thread έχει γίνει στην ουσία ΜΗ περιηγήσιμο!
      @GR_Macedon και @MIUI_ART, θα έλεγα, αν συμφωνείτε με αυτή τη πρόταση, να ξεκινήσετε το Νο2 και πάλι με το πρώτο πόστ αυτού του Thread (που είναι υπέροχο!) και να ακολουθήσουν οι μελλοντικές συνομιλίες...
    • Ρε παιδιά θα εκτιμούσα ιδιαίτερα εαν κάποιος μου έστελνε βήμα-βήμα για εναν αρχάριο, πώς μπορεί να ξανακατεβάσει τη διορθωμένη ελληνική rom του κινητού και πώς ξαναφλασάρω.
      Καθώς τυγχάνει άσχετος...
    • Ο/H lio14 έγραψε:

Ρε παιδιά θα εκτιμούσα ιδιαίτερα εαν κάποιος μου έστελνε βήμα-βήμα για εναν αρχάριο, πώς μπορεί να ξανακατεβάσει τη διορθωμένη ελληνική rom του κινητού και πώς ξαναφλασάρω.

Κατέβασε απο ΕΔΩ την τελευταία rom
      Διάβασε αυτό το ποστ (όπως σου είπα και πριν!!!) και εκεί που λέει "Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 2. Πώς θα περάσω την ελληνική GTV Rom;" θα βρεις τους οδηγούς
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H lio14 έγραψε:

Ρε παιδιά θα εκτιμούσα ιδιαίτερα εαν κάποιος μου έστελνε βήμα-βήμα για εναν αρχάριο, πώς μπορεί να ξανακατεβάσει τη διορθωμένη ελληνική rom του κινητού και πώς ξαναφλασάρω.

Κατέβασε απο ΕΔΩ την τελευταία rom
      Διάβασε αυτό το ποστ (όπως σου είπα και πριν!!!) και εκεί που λέει "Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 2. Πώς θα περάσω την ελληνική GTV Rom;" θα βρεις τους οδηγούς

Καλά ντε, μη βαράς... :)
      Δεν είχα δει το '' μόλις παρελαβα... ''
      Βέβαια, καθότι άσχετος όπως προανέφερα, συνεχίζουν να μου φαίνονται δύσκολα όπως τα περγράφει για αυτό και ζητούσα οδηγό βήμα-βήμα. Μάλλον θα πρέπει να βρω κάποιον να μου το δείξει τουλάχιστον μία φορά να δω πώς γίνεται. Εαν υπάρχει κάποιος , ευπρόσδεκτη η βοήθειά του.