Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H proklos έγραψε:
Η εφαρμογή τηλεχειριστήρια δουλεύει ρε παιδιά και αν ναι πως ?
Δεν κατάφερε να βρεί τη tv μου (samsung του 2014).
Πρέπει να ενεγοποιήσουμε τις υπέρυθρες ?
Το πατάς συνεχόμενα μέχρι να δεις αλλαγή στον ήχο της τηλεόρασης.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sallonikios έγραψε:
Καλημέρα
Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές πού κλειδώνουν αρχεία αλλά δε δουλεύει καμία
Γνωρίζεται κάποια πού να λειτουργεί;
Δεν χρειάζεσαι εφαρμογές να το κάνεις αυτό.. Το κάνει η Miui...
Πήγαινε επάνω στο αρχείο ή φάκελο που θέλεις (μέσα από το φάκελο "αρχεία"), πάτα συνεχόμενα επάνω στο αρχείο ή φάκελο που θέλεις, επέλεξε "περισσότερα" και μετά "Make private"...
ουτε με τη smart lock που ειπε ο φιλος ο bandit καταφερα να τις κλειδωσω
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην sallonikios ().
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H johnnyman έγραψε:
Παιδιά floating notifications έχει το miui? Εάν ναι που μπορώ να βρω την ρύθμιση? Ευχαριστώ!
Ρυθμίσεις-->Γραμμή κατάστασης-->Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης (ΟΝ)
αυτο το εχω on αλλα δεν μου τα κανει floating στο πανω μερος της οθονης.μηπως αυτο ισχυει μονο για την εκδοση android 5.1.1?Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H bandit έγραψε:
πες μου και πως θα γίνω έμπειρος να βλέπω αν έχει κλειδώσει κάτι ( το redmi είναι της γυναίκας μου)
Θα προσπαθήσω να βρω λίγο χρόνο να γράψω ένα μικρό οδηγό με διάφορα τέτοια κολπάκια, επειδή είμαι σίγουρος ότι αρκετοί Miuers δεν τα γνωρίζουν ακόμα...
Και καλα θα μας κανεις γιατι οντως δεν τα γνωριζουμε.Αναμενουμε.... -
Ο/H billtox έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Δεν υπάρχει speed dial εκτός του 1 που μπαίνει ο τηλεφωνητής. Μόνο συντόμευση στην οθόνη μπορείς να κάνεις.
ok!
Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το mi key
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkStay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
σύνδεση σε HDMI μέ MHL καλώδιο γνωρίζεται αν υποστηρίζει η συσκευή ?
-
Ο/H jokey έγραψε:
σύνδεση σε HDMI μέ MHL καλώδιο γνωρίζεται αν υποστηρίζει η συσκευή ?
Όχι μόνο ασύρματη συνδεση οθόνης με miracast.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Το πατάς συνεχόμενα μέχρι να δεις αλλαγή στον ήχο της τηλεόρασης.
Ευχαριστώ πολύ. Αψογος.!!! -
Ο/H johnnyman έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H johnnyman έγραψε:
Παιδιά floating notifications έχει το miui? Εάν ναι που μπορώ να βρω την ρύθμιση? Ευχαριστώ!
Ρυθμίσεις-->Γραμμή κατάστασης-->Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης (ΟΝ)
αυτο το εχω on αλλα δεν μου τα κανει floating στο πανω μερος της οθονης.μηπως αυτο ισχυει μονο για την εκδοση android 5.1.1?
Σε εμένα δουλεύει κανονικά... Είμαι με την τελευταία ΕλληνικήStay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H tjole71 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H bandit έγραψε:
πες μου και πως θα γίνω έμπειρος να βλέπω αν έχει κλειδώσει κάτι ( το redmi είναι της γυναίκας μου)
Θα προσπαθήσω να βρω λίγο χρόνο να γράψω ένα μικρό οδηγό με διάφορα τέτοια κολπάκια, επειδή είμαι σίγουρος ότι αρκετοί Miuers δεν τα γνωρίζουν ακόμα...
Και καλα θα μας κανεις γιατι οντως δεν τα γνωριζουμε.Αναμενουμε....
Ναι! Και εγώ περιμένω!!
Παιδιά επίσης να πω ότι το tapatalk έχει φάει κόλλημα και έχει μείνει μερικές σελίδες πίσω οπότε τώρα μπαίνω από τον browser ... Το πρόσεξε κάποιος άλλος;Stay away from dx.com
Ο/H Graydath έγραψε:
Παιδιά επίσης να πω ότι το tapatalk έχει φάει κόλλημα και έχει μείνει μερικές σελίδες πίσω οπότε τώρα μπαίνω από τον browser ... Το πρόσεξε κάποιος άλλος;
Ισχύει και γι αυτό το έχουμε γράψει και στο τίτλο του θέματος. Δεν μπορεί να διαχειριστεί μεγάλα θέματα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα