Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H sallonikios έγραψε:

Καλημέρα
      Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές πού κλειδώνουν αρχεία αλλά δε δουλεύει καμία
      Γνωρίζεται κάποια πού να λειτουργεί;

Δεν χρειάζεσαι εφαρμογές να το κάνεις αυτό.. Το κάνει η Miui...
      Πήγαινε επάνω στο αρχείο ή φάκελο που θέλεις (μέσα από το φάκελο "αρχεία"), πάτα συνεχόμενα επάνω στο αρχείο ή φάκελο που θέλεις, επέλεξε "περισσότερα" και μετά "Make private"...

Φίλε μου σε εφαρμογές δεν μπόρεσα να βρω κάτι δεν γίνεται.... Εκτός αν κάνω κάτι λάθος.... πες μου ακριβώς τον τρόπο να κλειδώσεις μια εφαρμογή.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • "Και η δύο κάμερες καταγράφουν σε ανάλυση 1080P FHD με δυνατότητα 480 frames/second και με ταχύτητα slow-motion στο 1/16 της κανονικής..."
      Με ενεργοποιημένο το Slow motion στην 5.10.16 πάλι 30fps video καταγράφει η stock camera. Με open camera & ρυθμιση στα 60fps ή 120fps δεν κατάφερα να πάρω περισσότερα frames/second.
      Πως μπορούμε να καταγράψουμε περισσότερα από 30fps video?
      Μήπως ο ισχυρισμός δυνατότητα 480 frames/second θα πρέπει να διαγραφεί από το πρώτο ποστ?
      Εγώ παρασύρθηκα στην γρήγορη αγορά από την δυνατότητα 480 frames/second και απογοητεύτηκα (χρειάζομαι τα πολλά fps video και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω).
      Γενικά με τις υπόλοιπες δυνατότητες του τηλεφώνου είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
    • Ο/H LeonTsi έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H sallonikios έγραψε:

Καλημέρα

Πήγαινε επάνω στο αρχείο ή φάκελο που θέλεις (μέσα από το φάκελο "αρχεία"), πάτα συνεχόμενα επάνω στο αρχείο ή φάκελο που θέλεις, επέλεξε "περισσότερα" και μετά "Make private"...

Φίλε μου σε εφαρμογές δεν μπόρεσα να βρω κάτι δεν γίνεται.... Εκτός αν κάνω κάτι λάθος.... πες μου ακριβώς τον τρόπο να κλειδώσεις μια εφαρμογή.....

Βάλε την εφαρμογή σε φάκελλο και κλείδωσε τον σύμφωνα με τον τελευταίο οδηγό του @caeser
    • Διαφήμιση
    • Ο/H LeonTsi έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H sallonikios έγραψε:

Καλημέρα

Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια & Απόρρητο-->Ασφάλεια απορρήτου-->Δικαιώματα (ανοίγεις το διακόπτη)
      Σου ζητάει να επιβεβαιώσεις το κωδικό (μοτίβο) τρεις φορές (τη πρώτη φορά). Πατάς "Επιβεβαίωση"
      Μετά πας "Προστασία εφαρμογών" και επιλέγεις ποιές εφαρμογές θέλεις να κλειδώσεις. Βάζεις το κωδικό που μόλις έδωσες προηγουμένως.
      Επιλέγεις (ανοίγεις τους διακόπτες) τις εφαρμογές που θέλεις. ( maxthon, viber, messager, μηνύματα κ.λ.π.).
      Επιστρέφεις με το home ή το back button. Κλείνεις τις ρυθμίσεις απο τον "task manager" και είσαι έτοιμος...
      Τώρα πας να ανοίξεις τις κλειδωμένες εφαρμογές και θα ζητάει κωδικό...
    • νασαι καλα σ ευχαριστω πολυ,

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην sallonikios ().

• Καλησπερα!!Συνεχιζει η μπαταρια να κανει παπαδες πραγματικα!!Χθες μετα απο μιαμιση μερα χωρις φορτιση εβγαλα σχεδον 6 ωρες οθονης με 1 ωρα κλησεις,πολυ browsing(lighting browser),μιση ωρα+ gaming(βαρυ παιχνιδι το unkilled) και φυσικα φωτογραφιες και μου εμειναν και 13% μπαταρια!!!
      Ειμαι με την τελευταια ελληνικη εκδοση!!!
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση
    • Ο/H bandit650 έγραψε:

πως μπορω να δω αν το κινητο μου υποστηριζει ελληνικο 4 g? υπαρχει καποιο προγραμμα;
      Εάν το κινητό σου είναι αυτό που γράφεις στο προφίλ σου, τότε υποστηρίζει 4G, αναμφισβήτητα! Για να το δεις όμως στη πράξη, πρέπει να ενημερώσεις το πάροχό σου να σου παρέχει την υπηρεσία 4G (απλά τους λες "θέλω 4G" ...είναι δωρεάν!). Όταν αυτοί σου δώσουν την υπηρεσία, τότε θα δεις και στο κινητό σου... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο...

Και αν χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες για τις μπάντες κ.λ.π., διάβασε το πρώτο ποστ αυτού του thread...
    • Ερώτηση στους έμπειρους του miui. Υπάρχει η επιλογή, όταν κλείνω την οθόνη, μετά από κάποια λεπτά να καθαρίζει τη ραμ. Έχω "κλειδωσει" 3 εφαρμογές για να μην τις καθαρίζει. Γενικά το χρησιμοποιείτε αυτό;
    • εχω περασει τη τηλεοραση στο τηλεχειριστηριο
      αλλα δε μπορω να περασω το ac MITSUBISHI HEAVY
      ανοιγω το ac κ παταω συνεχομενα TAP TO CONTINUE αλλα δε κανει κατι
      λογικα θα πρεπει να το κλεισει γιατι γραφει power off
      κανω κατι λαθος??
      να πω οτι ειναι γνωστο κ συνηθισμενο το μοντελο του 4 χρονων περιπου
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H bandit650 έγραψε:

πως μπορω να δω αν το κινητο μου υποστηριζει ελληνικο 4 g? υπαρχει καποιο προγραμμα;
      Εάν το κινητό σου είναι αυτό που γράφεις στο προφίλ σου, τότε υποστηρίζει 4G, αναμφισβήτητα! Για να το δεις όμως στη πράξη, πρέπει να ενημερώσεις το πάροχό σου να σου παρέχει την υπηρεσία 4G (απλά τους λες "θέλω 4G" ...είναι δωρεάν!). Όταν αυτοί σου δώσουν την υπηρεσία, τότε θα δεις και στο κινητό σου... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο...
      Και αν χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες για τις μπάντες κ.λ.π., διάβασε το πρώτο ποστ αυτού του thread...
      ξερω τις μπαντες. εχω παει 2 φορες στη wind. th 2h αλλαξα σιμ και εκανα ενεργοποιηση. το θεμα ειναι οτι σε πουθενα δε εχω δει το σημα 4γ. σημερα μετα τη αναβαθμιση στη καινουργια ελληνικη με το που ανοιξε μου εμφανιστηκε το 4γ για μισο δευτερολεπτο και γυρισε Η+ παλι. το κουτι που ηρθε το τηλ γραφει απο εξω ολες τις μπαντες, το τηλεφωνο μεσα κατω απο τη μπαταρια λεει TD LTE. το τηλ ειναι αγορασμενο απο vickmall και ειναι το prime

Ο/H caeser έγραψε:

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην bandit650 ().

• Διαφήμιση