θα περασω αυτη
xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRV_Stable_V9.2.2.0.zip
μηπως λυσω το θεμα...ευχαριστω
xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRV_Stable_V9.2.2.0.zip
μηπως λυσω το θεμα...ευχαριστω
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H hehe έγραψε:
2 Δικά μου note 2 από χθες κολλάνε στο συγχρονισμό των account, είδα πως κατά βάση κολλάει το ps και όχι οι άλλες εφαρμογές. Αυτό προκαλεί το κόλλημα του τηλεφώνου.
Ενημερωση
Τελικά πήγα στις ρυθμίσεις, εφαρμογές και έκανα αναγκαστική διακοπή και clear cache στα google play store και google play services, τελείωσε κανονικά ο συγχρονισμός των λογαριασμών και στη συνέχεια άνοιξα κανονικά και το Play store που έκανε και αυτό ενημερώσεις χωρις προβλήματα.
Έτσι απλά λύθηκε το ξαφνικό πρόβλημά μου..
Μήπως έπαθες ό,τι και τα δικά μου???Ο/H LarryAn έγραψε:
Καλησπέρα στο φόρουμ!
Μετά από πολύ καιρό με την XTRV-8.2 | Stable 8.2.1.0 (LHMCNDL), το κινητό άρχισε να τα "φτύνει".
Ξεκίνησε να κολλάει, να υπερθερμένεται, έκανε μια ωρα να ανταποκριθεί στο touch, το έκανα 2 φορές format, μια με "swipe to factory reset" και μια με wipe dalvik/data/cache μέσω TWRP 3.1.0.0,
χθές πήγαινε καλά σαν καινούριο και σήμερα πάλι τα ίδια, άγριο κόλλημα και battery drain!
Θέλω να περάσω άλλη ρομ.
Ποιά μου προτείνεται?
Μπορώ να πάω σε 9άρα μέσω του TWRP??
Εγώ είχα τα ίδια προβλήματα και μετά απο πέρασμα της rom με clear dache. Δες αν επιλύεται κάνοντας ό,τι κι εγώ, μην παιδευτείς άδικα..Ο/H LarryAn έγραψε:
Πιθανώς, αφού με factory reset είδα πως δεν "καθάρισε" το κινητό, πολλά αρχεία στο storage (miui, twrp κλπ) παραμείνανε μέσα,
οπότε λέω να κάνω καθαρή εγκατάσταση, έχω την 8.2.1.0 στην sdcard και σκέφτομαι να την ξανακάνω install μιας και είναι η καλύτερη από τις 8άρες!