Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • δυστυχως μου βγαζει error οταν φλασαρει τη rom αυτη....καμια ιδεα τι να περασω? γιατι εκανα και φορματ και πλεον ειμαι μονο σε recovery
    • Διαφήμιση
    • ναι κανονικα..

edit τελικα λυθηκε με φλασαρισμα αλλης stable (8.0.2.0)

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην gnffilos ().

• Καλησπέρα. Ένας φίλος είχε (και έχει) μεγάλο πρόβλημα με το hermes του. Κατά καιρούς του κολλάει πολύ αλλά στρώνει με ένα wipe στις cache. Σήμερα μου είπε ότι δεν έστρωνε με τίποτα, οπότε πέρασε την 8.4.19 με fr και format data. Το άφησε στην αρχή λίγη ώρα για να τρέξουν τα script, έκανε και 1-2 επανεκκινήσεις, αλλά στη συνέχεια κράσαρε συνεχώς το playstore. Αυτό έφτιαξε μόνο του, αλλά όταν το άνοιγε, του εμφάνιζε απλά μία λευκή οθόνη. Πέρασε την τελευταία έκδοση με sideload και έκανε και καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής αλλά πάλι τίποτα. Δοκίμασε να διαγράψει και να ξαναπεράσει τον λογαριασμό google, αλλά μόλις έμπαινε στο menu με τους λογαριασμούς πάλι του έβγαζε μια λευκή οθόνη. Τελικά έκανε downgrade στην 8.4.12 (aroma) με fr. Κατά την εγκατάσταση το TWRP εμφάνισε το μήνυμα "no digest file found" (πιθανώς να οφείλεται στο ότο είχε το TWRP της 8.4.19). Ενώ όλα έβαιναν καλά, μετά από λίγες ώρες άρχισαν ξανά τα ίδια προβλήματα με απίστευτο lagαρισμα τόσο στο άνοιγμα εφαρμογών όσο και στην πληκτρολόγηση (επίσης ανέφερε και πρόβλημα στην ταχύτητα του δικτύου). Κατά το στήσιμο της εφαρμογής δεν γίνεται επαναφορά κάποιου αντιγράφου, παρά μόνο το mi cloud επαναφέρει μόνο ρυθμίσεις, όχι δεδομένα. Το μόνο που δεν έχει δοκιμάσει είναι fastboot. Έχετε να προτείνετε κάτι;
      Επίσης, σε κάθε εγκατάσταση ROM, πάντα όταν bootαρε προεπιλεγμένη γλώσσα ήταν τα Γερμανικά, αλλά ακόμη και όταν το γύριζε στα Ελληνικά, κάποια Γερμανικά μένανε. Είναι φυσιολογικό αυτό;
    • 2 Δικά μου note 2 από χθες κολλάνε στο συγχρονισμό των account, είδα πως κατά βάση κολλάει το ps και όχι οι άλλες εφαρμογές. Αυτό προκαλεί το κόλλημα του τηλεφώνου.

Ενημερωση

Τελικά πήγα στις ρυθμίσεις, εφαρμογές και έκανα αναγκαστική διακοπή και clear cache στα google play store και google play services, τελείωσε κανονικά ο συγχρονισμός των λογαριασμών και στη συνέχεια άνοιξα κανονικά και το Play store που έκανε και αυτό ενημερώσεις χωρις προβλήματα.

Έτσι απλά λύθηκε το ξαφνικό πρόβλημά μου..
    • Και στο δικό μου κολλούσε και έτρωγε την μπαταρία, ήτα από το συγχρονισμό του Google, τώρα έστρωσε
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα στο φόρουμ!
      Μετά από πολύ καιρό με την XTRV-8.2 | Stable 8.2.1.0 (LHMCNDL), το κινητό άρχισε να τα "φτύνει".
      Ξεκίνησε να κολλάει, να υπερθερμένεται, έκανε μια ωρα να ανταποκριθεί στο touch, το έκανα 2 φορές format, μια με "swipe to factory reset" και μια με wipe dalvik/data/cache μέσω TWRP 3.1.0.0,
      χθές πήγαινε καλά σαν καινούριο και σήμερα πάλι τα ίδια, άγριο κόλλημα και battery drain!
      Θέλω να περάσω άλλη ρομ.
      Ποιά μου προτείνεται?
      Μπορώ να πάω σε 9άρα μέσω του TWRP??
    • Ο/H hehe έγραψε:

2 Δικά μου note 2 από χθες κολλάνε στο συγχρονισμό των account, είδα πως κατά βάση κολλάει το ps και όχι οι άλλες εφαρμογές. Αυτό προκαλεί το κόλλημα του τηλεφώνου.

Ενημερωση

Τελικά πήγα στις ρυθμίσεις, εφαρμογές και έκανα αναγκαστική διακοπή και clear cache στα google play store και google play services, τελείωσε κανονικά ο συγχρονισμός των λογαριασμών και στη συνέχεια άνοιξα κανονικά και το Play store που έκανε και αυτό ενημερώσεις χωρις προβλήματα.

Έτσι απλά λύθηκε το ξαφνικό πρόβλημά μου..

Ο/H LarryAn έγραψε:

Καλησπέρα στο φόρουμ!
      Μετά από πολύ καιρό με την XTRV-8.2 | Stable 8.2.1.0 (LHMCNDL), το κινητό άρχισε να τα "φτύνει".
      Ξεκίνησε να κολλάει, να υπερθερμένεται, έκανε μια ωρα να ανταποκριθεί στο touch, το έκανα 2 φορές format, μια με "swipe to factory reset" και μια με wipe dalvik/data/cache μέσω TWRP 3.1.0.0,
      χθές πήγαινε καλά σαν καινούριο και σήμερα πάλι τα ίδια, άγριο κόλλημα και battery drain!
      Θέλω να περάσω άλλη ρομ.
      Ποιά μου προτείνεται?
      Μπορώ να πάω σε 9άρα μέσω του TWRP??
      Μήπως έπαθες ό,τι και τα δικά μου???
    • Πιθανώς, αφού με factory reset είδα πως δεν "καθάρισε" το κινητό, πολλά αρχεία στο storage (miui, twrp, downloads κλπ) παραμείνανε μέσα,
      οπότε λέω να κάνω καθαρή εγκατάσταση, έχω την 8.2.1.0 στην sdcard και σκέφτομαι να την ξανακάνω install μιας και είναι η καλύτερη από τις 8άρες!
      Μιας και πέρασε καιρός και τα ξέχασα, με install την ίδια ρομ, θα τα σβήσει όλα από μέσα?
      Θέλω να καθαρίσει για τα καλά το κινητό...
    • Ο/H LarryAn έγραψε:

Πιθανώς, αφού με factory reset είδα πως δεν "καθάρισε" το κινητό, πολλά αρχεία στο storage (miui, twrp κλπ) παραμείνανε μέσα,
      οπότε λέω να κάνω καθαρή εγκατάσταση, έχω την 8.2.1.0 στην sdcard και σκέφτομαι να την ξανακάνω install μιας και είναι η καλύτερη από τις 8άρες!
      Εγώ είχα τα ίδια προβλήματα και μετά απο πέρασμα της rom με clear dache. Δες αν επιλύεται κάνοντας ό,τι κι εγώ, μην παιδευτείς άδικα..
    • Διαφήμιση