στις τελευταίες 2 ρομ δε μου εμφανίζει τη εικόνα του συνομιλητή σε κυκλακι όπως πριν. Δε Έχω αλλάξει ρυθμίσεις και σε ενα αλλο τηλέφωνο με τις ίδιες ρυθμίσεις το εμφανίζει. Κάπου είχε αναφερθεί άλλα πήγα καμία 20 σελίδες πίσω άλλα δεν το βρήκα.
Μια επανάληψη γίνετε;
στις τελευταίες 2 ρομ δε μου εμφανίζει τη εικόνα του συνομιλητή σε κυκλακι όπως πριν. Δε Έχω αλλάξει ρυθμίσεις και σε ενα αλλο τηλέφωνο με τις ίδιες ρυθμίσεις το εμφανίζει. Κάπου είχε αναφερθεί άλλα πήγα καμία 20 σελίδες πίσω άλλα δεν το βρήκα.
Μια επανάληψη γίνετε;
Το γράφει στο αρχικό post στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα ψάχνεις ότι θες για το Note 2 γιατί ανανεώνεται.
Προς το τέλος στο τμήμα: TIP & TRICKs ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Μια επανάληψη γίνετε;
Το γράφει στο αρχικό post στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα ψάχνεις ότι θες για το Note 2 γιατί ανανεώνεται.Προς το τέλος στο τμήμα: TIP & TRICKs ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ευχαριστω πολυ.
καμια ιδεα για το πως συνδεουμε το αποκωδικοποιητη της νοβα; τη τηλεοραση τη καταφερα.
Τελικά παίζει ρόλο και το θέμα που έχεις επιλέξει. Με τις ίδιες ρυθμίσεις στο κεντρικό θέμα εμφανίζει το εικονίδιο ενώ σε άλλα κατεβασμένες απο τις επιλογές δε εμφανίζεται
Καλησπερα, έχω ένα πρόβλημα και το διαπίστωσα με την τελευταία rom, ας μου πεί κάποιος αν έχει διαπιστώσει κάτι παρόμοιο, αργό internet από οποιοδήποτε wifi και πρόβλημα με τον browser τον οποίο δούλευα για πάνω από δύο χρόνια. Το τσεκαρισα και με τον πλοηγό και κολλάει και δεν ξεκινάει ούτε ή σελίδα google. Περιμένω απαντήσεις, ευχαριστώ.
Παιδια οποίον browser και αν έβαλα δεν δουλεύει.... όπως έγραψα διαπιστωνω ότι κάνει τρελά το wifi του τηλεφώνου ξεσυνδεετε δεν ξανασυνδεετε μετά με το δίκτυο.... να βάλω μια παλιά rom η υπάρχει λύση? Ξέχασα να αναφέρω ότι μόλις διαπίστωσα το πρόβλημα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έβαλα ξανά την rom αλλά το πρόβλημα παραμένει.....
εχω το redmi note 2 prime κ ειμαι με τη 5.10.8 ας μου πει κάποιος που την είχε κ έχει δοκιμάσει τις πιο καινούργιες dev έχει διάφορα η μπαταριά η είναι περίπου στα ιδία πλαισια
Παιδια οποίον browser και αν έβαλα δεν δουλεύει.... όπως έγραψα διαπιστωνω ότι κάνει τρελά το wifi του τηλεφώνου ξεσυνδεετε δεν ξανασυνδεετε μετά με το δίκτυο.... να βάλω μια παλιά rom η υπάρχει λύση? Ξέχασα να αναφέρω ότι μόλις διαπίστωσα το πρόβλημα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έβαλα ξανά την rom αλλά το πρόβλημα παραμένει.....
καλημερα μολης ηρθε το θεριο!!μπορει καποιος να μου δωσει το λινκ η το βιντεο η καποιον οδηγο??? για να του βαλω την ελληνηκη??και να βγαλω τα κινεζικα??ευχαρηστω