ωραιος φιλε! ευχαριστω..μηπως ξερεις επισης αν υπαρχει καποιος τροπος για ταχειες κλησεις? περα απο το να δημιουργησω συντομευσεις των επαφων που θελω..
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H xristoz27 έγραψε:
ωραιος φιλε! ευχαριστω..μηπως ξερεις επισης αν υπαρχει καποιος τροπος για ταχειες κλησεις? περα απο το να δημιουργησω συντομευσεις των επαφων που θελω..
Εξάλλου δεν υπάρχει λόγος όταν υπάρχουν οι συντομεύσεις και ο ορισμός μιας επαφής στα Αγαπημένα ώστε να εμφανίζεται στην αρχή του καταλόγου.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
ναι οκ.απλα ειχα συνηθισει σε προηγουμενες συσκευες να το κανω ετσι.αλλα ολα μια συνηθεια ειναι
-
Ο/H xristoz27 έγραψε:
ναι οκ.απλα ειχα συνηθισει σε προηγουμενες συσκευες να το κανω ετσι.αλλα ολα μια συνηθεια ειναι
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παιδιά, θέλω να πω ότι μετά από 3 μέρες με την 15.11.5 rom δεν είχα κανένα πρόβλημα και ίσα-ίσα έχω 4 ώρες οθόνη και πάντα 900-1gb μνήμη. Το αναφέρω γιατί ξέρω ότι ήταν προβληματική σε αρκετούς, εμένα μου έτυχε σούπερ μετά από καθαρή εγκατάσταση.
Το μόνο που θα λάτρευα σ' αυτό το κινητό είναι το double tap που δεν υπάρχει, κατα τ άλλα είμαι καταενθουσιασμένη εδώ και 10 μέρες που το έχω στα χέρια μου.
OffTopicΈχω της ξαδέλφης μου δίπλα-δίπλα το lg g3 και τολμώ να πω ότι μ' αρέσει το δικό μου περισσότερο, μάλλον το ερωτεύτηκα!zaf_4 --> Zafeira -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Έχω της ξαδέλφης μου δίπλα-δίπλα το lg g3 και τολμώ να πω ότι μ' αρέσει το δικό μου περισσότερο, μάλλον το ερωτεύτηκα!
Και μη ξεχνάς ότι το LG G3 κοστίζει περισσότερο από τα διπλάσια χρήματα που κοστίζει η δική σου συσκευή! Και είναι και χωρίς Miui... φυσικά! -
Ο/H xristoz27 έγραψε:
Αν έχεις και φωτο της επαφής σου ακόμα καλύτερα .Δεν χρειάζεται να θυμάσαι ότι στο 3 είχες το Μανώλη , στο 4 την Πελαγία ...... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Έχω της ξαδέλφης μου δίπλα-δίπλα το lg g3 και τολμώ να πω ότι μ' αρέσει το δικό μου περισσότερο, μάλλον το ερωτεύτηκα!
Και ας αναφερθώ λίγο on topic βγάζοντας φωτογραφίες μέρα(κάτι που το είχα φοβηθεί λιγάκι) βγάζει σούπερ ντουπερ και φυσικά παίζει ρόλο επειδή το συγκρίνω με το πολύ παλιό κινητό που είχα samsung galaxy s2!!!
Μου έκανε εντύπωση η μπροστινή κάμερα για selfie πως βελτιώνει την εικόνα !! Βέβαια αστείο γιατί μια σε βρίσκει άνδρα μια γυναίκα.zaf_4 --> Zafeira -
καλησπέρα. Πέρασα μέσω αναβάθμισης το mod για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα και από τότε μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση ότι η εφαρμογή μηνύματα σταμάτησε να λειτουργεί και δε με αφήνει να λειτουργήσει το τηλέφωνο. Καμία ιδέα για το πως θα το διορθώσω;;;
Έκανα clear cache/dalvik και η έκδοση που φοράω είναι η 5.11.1 -
Ο/H simoszol έγραψε:
καλησπέρα. Πέρασα μέσω αναβάθμισης το mod για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα και από τότε μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση ότι η εφαρμογή μηνύματα σταμάτησε να λειτουργεί και δε με αφήνει να λειτουργήσει το τηλέφωνο. Καμία ιδέα για το πως θα το διορθώσω;;;
Έκανα clear cache/dalvik και η έκδοση που φοράω είναι η 5.11.1
-
ξέρεις πως διορθώνεται;
-
Ο/H simoszol έγραψε:
ξέρεις πως διορθώνεται;
Και πιο κινητό έχεις...Γράφεις στο θέμα του Redmi Note 2 και στο προφίλ σου βλέπω Hongmi.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα