ευχαριστώ φίλε θα το κοιτάξω... να είσαι καλά!
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Μήπως να έκανες ένα καθαρισμό δεδομένων στη κάμερα και στα "αρχεια"
Ρυθμίσεις--> εφαρμογές-->κάμερα-->κάμερα (πατάς το κουμπί "καθαρισμός δεδομένων¨)
το ίδιο και στα "Αρχεία":
Ρυθμίσεις--> εφαρμογές-->κάμερα-->Αρχεία (πατάς το κουμπί "καθαρισμός δεδομένων¨)
Και ξαναπροσάσπάθησε πάλι... Μη φοβηθείς, δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα...
Υ.Γ. Μια άλλη "μόντα" που είχα κάνει κάποτε, που αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα (αλλά σε αλλο τηλέφωνο και άλλη Miui, πιό παλιά) ήταν ότι πήγα με στο φάκελο DCIM/Screenshots και διέγραψα ολόκληρο το φάκελο "Screenshots", έκανα επανεκκίνηση και στη επόμενη προσπάθεια που έκανα δούλεψε (και έφτιαξε μόνο του και πάλι ένα φάκελο "screenshots" στην ίδια διαδρομή)
Πήγα να σβήσω το διπλό ποστ από πάνω και διαγράφηκαν και τα δικά μου. Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ θερμά caesar για μια ακόμη φορά με λύτρωσες, η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη. Έκανα καθαρισμό δεδομένων στα αρχεία και στην κάμερα και όλα καλά. Με την δοκιμή όμως να διαγράψω τον φάκελο screenshots δεν διαγραφόταν ο φάκελος. Τέλος καλά, όλα καλά.zaf_4 --> Zafeira -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Πήγα να σβήσω το διπλό ποστ από πάνω και διαγράφηκαν και τα δικά μου. Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ θερμά caesar για μια ακόμη φορά με λύτρωσες, η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη. Έκανα καθαρισμό δεδομένων στα αρχεία και στην κάμερα και όλα καλά. Με την δοκιμή όμως να διαγράψω τον φάκελο screenshots δεν διαγραφόταν ο φάκελος. Τέλος καλά, όλα καλά.
-
Ο/H madmax έγραψε:
Οταν το εγραφα δεν ιχε ανεβει ακομα το αλλο post, κοιτα τους χρονους!!!
Παρε μας το κεφάλι!!!!
Ο/H johnnyman έγραψε:
ειναι γνησια αυτη 100%?ρωταω γιατι στο vickmall την εχει νομιζω 25$.
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Έκανα καθαρισμό δεδομένων στα αρχεία και στην κάμερα και όλα καλά
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
καλησπερα αν και εχω την συσκευη περιπου 1-2 εβδομαδες παρατηρησα τωρα τελευταια στην αντιγραφη αρχειων μετα απο λιγο σταματαει η αντιγραφει επισης εχει προβλημα οταν βαζω μοτιβω κλειδωματων θελει και κυλιση για να το ξεκλειδωσω επισης αυτο με τα popups μυνηματα του messenger δεν τα ανηγει αλλα αυτο δεν ειναι τοσο συμαντικο οσο τα αλλα 2..εκανα επαναφορα εργωστασειακων ρυθμισεων και παλι τα ιδια κανει. . εχω την εκδοση 66.77.33.00 stable αυτην που μου εστειλαν η κινεζη,ξερει κανεις κατι για αυτο τη γινεται αμα περασω το ελληνικο MMUI? χανω εγγυηση η οχι ?
-
Ο/H Graydath έγραψε:
Δηλαδή το έχεις ενεργοποιημένο απο τον πάροχο, έχεις ρυθμίσει απο τις ρυθμίσεις sim προτεινόμενος τύπου δικτύου 4g και να δουλεύει το internet στη συγκεκριμένη sim και πάλι τίποτα?? Δοκίμασε να αλλάξεις μεταξύ τους τις κάρτες. Επίσης κάπου μέσα στο θέμα(δεν ξέρω πως κάνουμε search μέσα στο θέμα) είχε ανεβάσει ο @GR_Macedon κάποια screenshot απο engineer mode πως θα έπρεπε να σου δείχνει τα band, τσέκαρε και αυτο. Αν και πάλι τίποτα δυστυχώς δεν ξέρω... Απλα σιγουρέψου για τα παραπάνω
-
Ο/H kostas km έγραψε:
Ο/H Graydath έγραψε:
Δηλαδή το έχεις ενεργοποιημένο απο τον πάροχο, έχεις ρυθμίσει απο τις ρυθμίσεις sim προτεινόμενος τύπου δικτύου 4g και να δουλεύει το internet στη συγκεκριμένη sim και πάλι τίποτα?? Δοκίμασε να αλλάξεις μεταξύ τους τις κάρτες. Επίσης κάπου μέσα στο θέμα(δεν ξέρω πως κάνουμε search μέσα στο θέμα) είχε ανεβάσει ο @GR_Macedon κάποια screenshot απο engineer mode πως θα έπρεπε να σου δείχνει τα band, τσέκαρε και αυτο. Αν και πάλι τίποτα δυστυχώς δεν ξέρω... Απλα σιγουρέψου για τα παραπάνω
-
Ο/H kostas km έγραψε:
Καλημέρα
Εχω εδω και 2 ημέρες το redmi note 2 prime. Εχω βάλει τη τελευταία ελληνική stable rom. Το προβλημα ειναι πως μετά από επανεκκίνηση χάνει τους ήχους κλησης και ξυπνητήρι απο τη μουσική που εχω βάλει. Να σημειώσω οτι η ηχοι είναι περασμένοι στη καρτα sd. Επίσης μετα απο επανεκκίνηση ποση ram ελεύθερη πρέπει να εχω;
Ευχαριστώ
-
Ο/H kostas km έγραψε:
Ο/H kostas km έγραψε:
Καλημέρα
Εχω εδω και 2 ημέρες το redmi note 2 prime. Εχω βάλει τη τελευταία ελληνική stable rom. Το προβλημα ειναι πως μετά από επανεκκίνηση χάνει τους ήχους κλησης και ξυπνητήρι απο τη μουσική που εχω βάλει. Να σημειώσω οτι η ηχοι είναι περασμένοι στη καρτα sd. Επίσης μετα απο επανεκκίνηση ποση ram ελεύθερη πρέπει να εχω;
Ευχαριστώ
-
Να ρωτήσω κατι εγω τωρα ;;; Αν!!! Λεω αν!!! Αν λοιπόν εγω δεν γνωρίζω απο αυτα, αν κ ακομα τα διαβάζω κ παλι δεν μπορω να βγαλω άκρη !!! Με rom με recovery με καθαρές εγκαταστάσεις κτλ κτλ!!! Αν λοιπόν και καταλήγω ζητήσω την βοήθεια σας, δηλαδή να βρεθώ με εναν γνωστή της υπόθεσης όλης ετσι ώστε να μου κανει ολα όσα περιγράφεται εδω κ εγω δεν τα καταλαβαίνω θα υπάρξει κάποιος που θα τον κεράσω εναν καφέ κ θα με βοηθήσει σε όλα αυτα;;; Περιμενω το κινητακι λογικά μέχρι το τελος της άλλης βδομάδας απο gearbest και θα ηθελα να βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει απο κοντά σε όλα αυτα...
-
Ο/H xristakos2002 έγραψε:
Να ρωτήσω κατι εγω τωρα ;;; Αν!!! Λεω αν!!! Αν λοιπόν εγω δεν γνωρίζω απο αυτα, αν κ ακομα τα διαβάζω κ παλι δεν μπορω να βγαλω άκρη !!! Με rom με recovery με καθαρές εγκαταστάσεις κτλ κτλ!!! Αν λοιπόν και καταλήγω ζητήσω την βοήθεια σας, δηλαδή να βρεθώ με εναν γνωστή της υπόθεσης όλης ετσι ώστε να μου κανει ολα όσα περιγράφεται εδω κ εγω δεν τα καταλαβαίνω θα υπάρξει κάποιος που θα τον κεράσω εναν καφέ κ θα με βοηθήσει σε όλα αυτα;;; Περιμενω το κινητακι λογικά μέχρι το τελος της άλλης βδομάδας απο gearbest και θα ηθελα να βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει απο κοντά σε όλα αυτα...
Να σω πω τώρα κάτι άλλο, πιό σοβαρό... Είδα να λες ότι περιμένεις ένα Prime να παραλάβεις και επίσης γράφεις στο νήμα για το Redmi Note 2 (εδώ που μιλάμε)... Στο προφίλ σου όμως έχεις δηλώσει "Xiaomi_Redmi_2", που είναι ΑΛΛΗ συσκευή... Πρέπει να το διορθώσεις, επειδή μπορεί να σου δωθούν λάθος οδηγίες απο κάποιο μέλος και μετά ούτε καφές σε σώσει, ούτε γεύμα, ούτε δείπνο... -
Ο/H madmax έγραψε:
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Πήγα να σβήσω το διπλό ποστ από πάνω και διαγράφηκαν και τα δικά μου. Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ θερμά caesar για μια ακόμη φορά με λύτρωσες, η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη. Έκανα καθαρισμό δεδομένων στα αρχεία και στην κάμερα και όλα καλά. Με την δοκιμή όμως να διαγράψω τον φάκελο screenshots δεν διαγραφόταν ο φάκελος. Τέλος καλά, όλα καλά.
edit: Mπήκα σε twrp recovery και διέγραψα τον φάκελο, πάει και αυτό!
Ο/H Graydath έγραψε:
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Έκανα καθαρισμό δεδομένων στα αρχεία και στην κάμερα και όλα καλά
zaf_4 --> Zafeira
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα