Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H chrdes έγραψε:

12.9.19 είναι αυτή που έχει η δική μου συσκευή.
      Άλλο περιέργο και αυτό.
      Πως γίνεται να έχουμε την ίδια συσκευή με την ίδια ROM κι εγώ να έχω την 12.9.12 και όταν πατάω πάνω να μου λέει ''Το Google Play Store είναι ενημερωμένο''
      Τυπογραφικό λάθος.
      12.9.12 ήθελα να γράψω.
      Συγγνώμη.

Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
    • 12.9.12 επιβεβαιώνω και εγώ και στο RN2 και στο RN6......

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Γεια σας παιδιά. Καλή Χρονιά και από εμένα.

Αν και το έχω ξαναγράψει σε γειτονικό θέμα, θα το γράψω και εδώ μιας και μόλις ανακάλυψα το θέμα και είναι το generic του RN2.

H λύση με το build.prop όντως δουλεύει. Δηλαδή κάνουν αναβαθμίσεις τα google apps κλπ, αλλά φέρνει ταυτόχρονα και μεγάλο performance hit, σε ένα κινητό που καλό είναι μεν, αλλά δεν είναι και για να παραχωρεί performance...

Δείτε το Antutu με την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRV_Stable_V9.5.4.0.zip χωρίς το build.prop editing.

Και το ίδιο με την HMNote2_V9.2.3.0.LHMCNEK_akusmod_FIX.v9-5.0.zip που περιέχει το build.prop edit.

Μπορείτε να δείτε και εσείς τι Antutu score παίρνετε με το build.prop edit σε άλλες roms;

Το θέμα φυσικά δεν είναι το e-pen του Antutu, αλλά το τι χρηστικό κόστος επιφέρει. To UX score (user experience, λέει πολλά...) Πχ έχετε τρέξει google maps με το build.prop edit, να δείτε πόσο αργό είναι;

Η λύση αυτή, είναι λύση σα να βάφεις έναν τοίχο, αλλά από μέσα να είναι σάπιος. Πρέπει να φτιαχτεί, από αυτούς που πρέπει να φτιαχτεί. (google, xiaomi, whomever)
    • Διαφήμιση
    • Και έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου. Το κινητό μας όντως συμπεριφέρεται πιο αργά.
      Το google maps αργεί υπερβολικά να πάρει μπροστά..
      Και ΝΑΙ θα συμφωνήσω ότι αυτό πρέπει να φτιαχτεί από την xiaomi ώστε να γυρίσει το build.prop στην αρχική του κατάσταση επιτρέποντας συνάμα και την ενημέρωση των Gapps.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • τελικα δεν ηταν η ιδεα μου οτι το κινητο παει αργα! και του εκανα τοσα fr, delete delvin κτλ. αργει στις εναλλαγες των εφαρμογων, πολλες φορες δεν ανταποκρινεται και μου βγαζει μηνυμα σφαλματος, στο chrome κολλαει στην αλλαγη καρτελων. πολλες φορες οταν γραφω ενα μηνυμα τα γραμματα εμφανιζονται μετα απο ωρα πολλη κτλ. το συγκρινα με ενα λενοβο 5 χρονων 4πυρηνο και το λενοβο συμπεριφεροταν πιο ομαλα...
      nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2redmi note 7
    • Έτρεξα από περιέργεια κι εγώ το antutu.
      44000 έβγαλε.
      έχουμε χάσει 20-30% συνολική απόδοση.
      Άσχημα τα πράγματα...
      Λατρεύω το miui για αυτό και σε άλλα κινητα, όχι xiaomi έχω βάλει miui. Αλλά η Xiaomi έχει κάνει μεγάλο φάουλ εδω.
      Αν νομίζουν ότι έτσι θα μας αναγκάσουν να αγοράζουμε καινούργια κινητά από την ίδια μάλλον είναι γελασμενη. Μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιησει ότι για να αγοράσει κάποιος ίδιο brand θα πρέπει να έχει μείνει ευχαριστημένος. Στην προκειμένη περίπτωση προσπαθούν να μας οδηγήσουν σε τεχνικά αδιέξοδα για να σκεφτούμε την αγορά ενός καινούργιου xiaomi. Προσωπικά δεν με διακατέχει τέτοιος καταναλωτισμός.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

Έτρεξα από περιέργεια κι εγώ το antutu.
      44000 έβγαλε.
      έχουμε χάσει 20-30% συνολική απόδοση.
      Άσχημα τα πράγματα...
      Λατρεύω το miui για αυτό και σε άλλα κινητα, όχι xiaomi έχω βάλει miui. Αλλά η Xiaomi έχει κάνει μεγάλο φάουλ εδω.
      Αν νομίζουν ότι έτσι θα μας αναγκάσουν να αγοράζουμε καινούργια κινητά από την ίδια μάλλον είναι γελασμενη. Μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιησει ότι για να αγοράσει κάποιος ίδιο brand θα πρέπει να έχει μείνει ευχαριστημένος. Στην προκειμένη περίπτωση προσπαθούν να μας οδηγήσουν σε τεχνικά αδιέξοδα για να σκεφτούμε την αγορά ενός καινούργιου xiaomi. Προσωπικά δεν με διακατέχει τέτοιος καταναλωτισμός.

Ο/H Sof έγραψε:

τελικα δεν ηταν η ιδεα μου οτι το κινητο παει αργα! και του εκανα τοσα fr, delete delvin κτλ. αργει στις εναλλαγες των εφαρμογων, πολλες φορες δεν ανταποκρινεται και μου βγαζει μηνυμα σφαλματος, στο chrome κολλαει στην αλλαγη καρτελων. πολλες φορες οταν γραφω ενα μηνυμα τα γραμματα εμφανιζονται μετα απο ωρα πολλη κτλ. το συγκρινα με ενα λενοβο 5 χρονων 4πυρηνο και το λενοβο συμπεριφεροταν πιο ομαλα...

ενδεχομένως να έχετε δίκιο, ενδεχομένως όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται .Επειδή από τον Δεκέμβρη φλάσαρα το κινητό καμιά τριανταριά φορές αναφέρω ότι σε σχέση με την xtrv ελληνική 9.5.4.0 η global 9.6.3.0 (και απείραχτο το build.prop ) είναι σαφώς πιο αργή , στο ανοιγμα εφαρμογών στο tasking κλπ. κάτι που επηρεάζει UX στο antutu που είπε ο φίλος @psolord παραπάνω . Τώρα όσο αφορά τους χάρτες της google με location κινα (νομίζω όλοι όσοι φλάσαραν με καθαρη εγκατάσταση την 9.6.3.0 έχουν μόνο κίνα σαν επιλογή ) έχουν μία καθυστέρηση αλλάζοντας το location σε ελλάδα και ανοίγοντας τους χάρτες σε δύο κινητά ταυτοχρονα (RN2 και RN6) H διαφορά είναι απειροελάχιστη (Υπόψιν το RN2 έχει πειραγμένο το build.prop) . Οσο αφορά το antutu score επειδή από διαστροφή το τρέχω κάθε φορά πού αλλάζω rom ή που άλλαζα πλέον αναφέρω πως στην διαμόρφωση του score παίζουν ρόλο πάρα πολλές παράμετροι . Όπως εαν είναι κουρασμένο, φορτισμένο κρύα η ζεστή η μπαταρία ,πόσες εφαρμογές έχει φρορτομένο το κινητό, εάν έχεις κάνει επανεκκίνηση πριν κλπ . Σε συνεχόμενες μετρήσεις μου έδειξε 56000 , 48000 και 34000. Με αυτήν την λογική θα έπρεπε να λέω αμαν έχασε το κινητό το 50% της ταχύτητας του. Επίσης καθώς προχωράει η τεχνολογία οι εφαρμογές αναβαθμήζονται και το κινητό έχει διαφορετικό βάρος γιατί αλλάζουν οι απαιτήσεις των εφαρμογών . Ας προσπαθήσει κάποιος να ανοίξει το office 7 με έναν τετρπύρηνο υπολογιστή κορυφαίο το 2008 και μετά ας ανοίξει το office 2016 , νομίζω πως θα προλάβει νά κάνει εναν καπουτσίνο διπλό γλυκό με σοκολάτα από πάνω και με μετά θα ανοίξει το office 2016. Παρακάτω παραθέτω δυο μετρήσεις antutu , μία τωρινή με το κινητό κουρασμένο και μία 15/03/2016 με miui 7.....
      Images
      • Screenshot_2019-01-04-11-47-28-328_com.antutu.ABenchMark.png

141,66 kB, 1.080×1.920, viewed 92 times
      • Screenshot_2016-03-15-21-18-50_com.antutu.ABenchMark.png

105,1 kB, 1.080×1.920, viewed 95 times

• Διαφήμιση
    • Εμένα κανονικά παίζει...και μπορώ να πω ότι έπιασε περισσότερο από παλιά, που με το ζόρι πέρναγα τις 50Κ :/

Κάποια lag τα έχει αλλά όχι σε δραματικό επίπεδο...

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Εμένα κανονικά παίζει...και μπορώ να πω ότι έπιασε περισσότερο από παλιά, που με το ζόρι πέρναγα τις 50Κ
      με κρύα μπαταρία και πλήρως φορτισμένη το καλώδιο φόρτισης συν δεμένο και μετά από επανεκκίνηση άνετα θα σου πάει μέχρι της 56000 .....

• XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

@themakos66 τι εννοείς ότι όσοι φλάσαραν την 9.6.3 έχουν μόνο σαν επιλογή location Κίνα;
      Δεν έχω παρατηρήσει σε μένα κάτι τέτοιο.

• XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

Για μένα, το κινητό αυτή τη στιγμή είναι άψογο, και η μπαταρία με το νέο build.prop διαρκεί σημαντικά περισσότερο. Μικρές καθυστερήσεις είναι αμελητέες και δεν με ενοχλούν.

• Διαφήμιση
    • Ο/H chrdes έγραψε:

@themakos66 τι εννοείς ότι όσοι φλάσαραν την 9.6.3 έχουν μόνο σαν επιλογή location Κίνα;
      Δεν έχω παρατηρήσει σε μένα κάτι τέτοιο.
      στις πρόσθετες ρυθμίσεις/περιοχή ποια χώρα έχεις δηλωμένη ?