Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H Sakkas Takis έγραψε:

Μολις εφτασε το prime , πολυ ομορφο .Εκανα εκινηση δεν ρωτησε και μπηκε σε περιβαλλον με αγγλικα .
      Εχει την εκδοση 7 by xiaomi.eu 5.10.8.beta Μου εβγαλε μηνυμα για update
      se 5.11.19 αλλα κατεβαζει με 10 εως 30 KB/s αρα θελει ωρες για να
      κατεβασει 650 mb Να προσθεσω οτι εχει ηδη google aps
      Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικη η συσκευή σου!
      Με το ΟΤΑ update που προσπαθείς να κάνεις κινδυνεύεις να κατεβάσεις "σπασμένη" ρομ (λόγω της κακής σύνδεσης με τους κινέζικους servers) και μετά να έχεις προβλήματα...
      Πρόσεχε!
    • Ο/H petrosarfaras έγραψε:

Χθες έκανα καθαρη εγκατασταση σύμφωνα με τον οδηγο που ειχε ο caeser απο stable εβαλα developer την 5.11.19 ολα τελεια

ευχαριστώ πολλή για την βοηθεια και τις οδηγίες toy caeser

Xiaomi_redmi_Note_2
      Μπράβο σου που τα κατάφερες με τον οδηγό! Ελπίζω να χαρείς τη συσκευή σου στο Maximum!
    • Αμα ακολουθησεις οτι λεει ο οδηγός χωρις να εχεις αποψη δεν μπορει να κανεις λαθος
      Pocofone
    • Διαφήμιση
    • Έχω βάλει την τελευταία ελληνική stable και τα σετάρισα όλα. Πάει μια χαρά αλλά θέλω να δοκιμάσω την τελευταία global beta από το en.miui.com . Πρέπει να wipeάρω τα πάντα με advanced wipe? Πολύ τράβηγμα. Άμα την πατήσω από πάνω θα υπάρξει πρόβλημα? Υπάρχει τρόπος να γίνει με ασφάλεια και εύκολα? Ευχαριστώ.
    • Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Έχω βάλει την τελευταία ελληνική stable και τα σετάρισα όλα. Πάει μια χαρά αλλά θέλω να δοκιμάσω την τελευταία global beta από το en.miui.com . Πρέπει να wipeάρω τα πάντα με advanced wipe? Πολύ τράβηγμα. Άμα την πατήσω από πάνω θα υπάρξει πρόβλημα? Υπάρχει τρόπος να γίνει με ασφάλεια και εύκολα? Ευχαριστώ.
      Τα σταφύλια πατάμε απο πάνω... όχι τις ρομ. :D
      Πρέπει να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αν θέλεις να κάνεις αυτή την αλλαγή. Και επειδή θα τα χάσεις όλα τα δεδομένα σου, πρέπει προηγουμένως να έχεις κρατήσει back up...
    • καλησπερα.γνωριζει μηπως καποιος αν μπορω να βαλω το google now ως launcer? γιατι οταν παω να το κανω μου λεει οτι ειναι προεπιλεγμενη η mi home αλλα δεν μπορω να την απενεργοποιησω ή να βαλω της google να λειτουργει.
      Images
      • Screenshot_2015-11-24-17-21-08_com.android.settings.png

20,98 kB, 450×800, viewed 67 times
    • Ο/H caeser έγραψε:

Φίλοι, @tecu και @azazeloni έτσι όπως ακούω τα προβλήματά σας, έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνετε μια "νέα αρχή" στις συσκευές σας, προχώροντας σε μια "καθαρή εγκατάσταση" της Ελληνικής ρομ, για να μπορέσετε (απο την αρχή) να παρακολουθήσετε και να δείτε εάν η συσκευές σας έχουν κάποιο πρόβλημα. Έχω την εντύπωση, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα κινητά σας, πέρα απο κάποια περίεργη ρομ που είχαν στο παρελθόν... Με μια καθαρή εγκάτασταση θα πάρετε εσείς τον έλεγχο και θα ξέρετε τι γίνεται...
      Αυτο εχω σκοπο να κανω, ελπιζω να μην εχω δυσκολιες γιατι ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι μ αυτα :D
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα,
      αναζητω απεγνωσμενα ενα τροπο να μειωσω την ενταση του FM Radio οταν το ακουω μεσω ακουστικων, γιατι δεν ακουω τα promts απο αλλα προγραματα. Το εχω ξανα αναφερει αλλα δεν πηρα απαντηση. Οταν εχω το Radio στο speakerphone ολα ειναι ενταξει, ακουω το ραδιο και τις αλλες εφαρμογες, αν το γυρισω στα ακουστικα τοτε σχεδον δεν ακουω τις αλλες εφαρμογες. Εχω δοκιμασει Stable και Dev roms. H λυση που δεν θελω ποτε, ειναι να δοκιμασω stock android rom (δεν ξερω αν θα τα καταφερω να γυρισω πισω στο Miui). Δοκιμασα το Engineer Mode αλλα και εκει δεν υπαρχει ρυθμιση για το ραδιο. Στις εφαρμογες υπαρχει ριθμιση για την ενταση του ηχου, στο radio oxi. Το ραδιο στα ακουστικα υπερκαληπτει ολους τους ηχους Αν καποιος γνωριζει κατι σχετικο ας βοηθησει. Ευχαριστω πολυ.

Despicable Me !
      Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead.
    • Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ξεχωριστή ρύθμιση ήχου για το Radio.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H jvalas έγραψε:

Καλησπερα,
      αναζητω απεγνωσμενα ενα τροπο να μειωσω την ενταση του FM Radio οταν το ακουω μεσω ακουστικων, γιατι δεν ακουω τα promts απο αλλα προγραματα. Το εχω ξανα αναφερει αλλα δεν πηρα απαντηση. Οταν εχω το Radio στο speakerphone ολα ειναι ενταξει, ακουω το ραδιο και τις αλλες εφαρμογες, αν το γυρισω στα ακουστικα τοτε σχεδον δεν ακουω τις αλλες εφαρμογες. Εχω δοκιμασει Stable και Dev roms. H λυση που δεν θελω ποτε, ειναι να δοκιμασω stock android rom (δεν ξερω αν θα τα καταφερω να γυρισω πισω στο Miui). Δοκιμασα το Engineer Mode αλλα και εκει δεν υπαρχει ρυθμιση για το ραδιο. Στις εφαρμογες υπαρχει ριθμιση για την ενταση του ηχου, στο radio oxi. Το ραδιο στα ακουστικα υπερκαληπτει ολους τους ηχους Αν καποιος γνωριζει κατι σχετικο ας βοηθησει. Ευχαριστω πολυ.
      Όταν ακούς ραδιόφωνο και πας να χαμηλώσεις ένταση, χαμηλώνει μόνο από αυτό και οι ρυθμίσεις για notifications παραμένουν ως έχουν έτσι κι αλλιώς. Παρ' όλα αυτά εγώ κατέβασα app το slider widget με το οποίο ανεβοκατεβάζεις εντάσεις για κάθε πράγμα ξεχωριστά.
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Έχω βάλει την τελευταία ελληνική stable και τα σετάρισα όλα. Πάει μια χαρά αλλά θέλω να δοκιμάσω την τελευταία global beta από το en.miui.com . Πρέπει να wipeάρω τα πάντα με advanced wipe? Πολύ τράβηγμα. Άμα την πατήσω από πάνω θα υπάρξει πρόβλημα? Υπάρχει τρόπος να γίνει με ασφάλεια και εύκολα? Ευχαριστώ.
      Τα σταφύλια πατάμε απο πάνω... όχι τις ρομ. :D Πρέπει να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αν θέλεις να κάνεις αυτή την αλλαγή. Και επειδή θα τα χάσεις όλα τα δεδομένα σου, πρέπει προηγουμένως να έχεις κρατήσει back up...
      χαχα.... από όσο έχω διαβάσει όταν πηγαίνει από μια dev στην επόμενη δεν θέλει factory reset αλλά επειδή πήγα από stable ελληνική σε dev global έβαλα το zip στην sd (external) και έκανα wipe όλα τα υπόλοιπα (εκτός από otg που έτσι κι αλλιώς δεν είχα) και τα ξαναπέρασα από την αρχή. Έτσι κι αλλιώς δεν χρειαζόμουν back up γιατί είχα πολλά που δεν ήθελα και έκανα καθαρή εγκατάσταση και έβαλα μόνο τα απαραίτητα. Τα υπόλοιπα επαφές κάτι ρυθμίσεις και φωτο/βιντεο ήταν έτσι κι αλλιώς σωζμένα σε cloud...Το καλό είναι ότι περνώντας την πρώτη ελληνική μπήκε μάλλον μόνο του το twrp γιατί αρχικά με volume+ και power button με έβαλε σε ένα άλλο recovery που δεν ξαναείδα χαχα.... Να υποθέσω πως δεν θα ξαναφύγει εεε? χαχαχα Ευχαριστώ και πάλι!
    • Διαφήμιση