Μπορείς να βάλεις άνετα την Developer και δεν θα έχεις προβλήματα...
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
MIUI_ART
Χρειάζεται να κάνω όλη τη διαδικασία που περιγράφεται στο "Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT"
ή απλά την κατεβάζω και χρησιμοποιώ από τα Εργαλεία την Αναβάθμιση όπου κάνω επιλογή πακέτου αναβάθμισης από εκεί που την έσωσα; -
Παιδια και εγω περιμενω απο μερα σε μερα το prime και επεσε το ματι μου στο myphone ενα παιδι να αναφερετε στην stable
Redmi Note 2 Multilanguage Stable [V7.0.8.0] [Hermes] MIUI - 5.0.2
en.miui.com/thread-176879-1-1.html και με Ελληνικα Greek (Xiaomi-Miui Hellas TEAM).
Ξέρει κανεις τι διαφορα εχει με την stable που ειναι ανεβασμενη εδω? -
Ο/H thomas01 έγραψε:
MIUI_ART
Χρειάζεται να κάνω όλη τη διαδικασία που περιγράφεται στο "Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT"
ή απλά την κατεβάζω και χρησιμοποιώ από τα Εργαλεία την Αναβάθμιση όπου κάνω επιλογή πακέτου αναβάθμισης από εκεί που την έσωσα;
Αν όντως είναι έτσι, τότε μπορείς να κάνεις αυτό που περιγράφεις στη δεύτερη γραμμή του μηνύματός σου ή ακόμα και μέσα απο την TWRP...
Αν δεν είναι έτσι, πρέπει να βάλεις πρώτα το TWRP, για να περάσεις την Ελληνική...
Υ.Γ. Ο Admin, σου πρότεινε να βάλεις την Dveloper... Δηλαδή αυτή: xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.11.26.zip -
Μπορώ καπως να δω αν έχει TWRP;
-
Ο/H thomas01 έγραψε:
Πήγαινε "αναβάθμιση" (το μπλε εικονίδιο που έχει ένα βέλος και δείχνει προς τα επάνω )
Πάτα τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά στην οθόνη σου, και απο το μενού που θα βγεί πάτα "επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery" και δες που θα σε βγάλει...
Αν έχεις TWRP θα γράφει, "TeamWin" πάνω πάνω και θα έχει έγχρωμο μενού (Πατάς reboot-->System") για να επσιτρέψεις πίσω στη Miui
Αν δεν έχει, τότε θα έχει Mi-Recovery... Θα είναι μαυρο μενού με πορτοκαλί γράμματα. Εκεί κινείσε με τα πλαινά πλήκτρα volume up και down και επιλέγεις με το power.
Για να βγεις και να επιστρέψεις, πατάς το English και απο το μενού Reboot ->system...
Δες τις φωτο απο κάτω για το Mi Recovery, που ειναι πιό "δύσκολο" στο χειρισμό:
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H thomas01 έγραψε:
Πήγαινε "αναβάθμιση" (το μπλε εικονίδιο που έχει ένα βέλος και δείχνει προς τα επάνω )
Πάτα τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά στην οθόνη σου, και απο το μενού που θα βγεί πάτα "επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery" και δες που θα σε βγάλει...
Αν έχεις TWRP θα γράφει, "TeamWin" πάνω πάνω και θα έχει έγχρωμο μενού (Πατάς reboot-->System") για να επσιτρέψεις πίσω στη Miui
Αν δεν έχει, τότε θα έχει Mi-Recovery... Θα είναι μαυρο μενού με πορτοκαλί γράμματα. Εκεί κινείσε με τα πλαινά πλήκτρα volume up και down και επιλέγεις με το power.
Για να βγεις και να επιστρέψεις, πατάς το English και απο το μενού Reboot ->system...
Δες τις φωτο απο κάτω για το Mi Recovery, που ειναι πιό "δύσκολο" στο χειρισμό:
εβγαλα τη μπαταρια για να ανοιξει το τηλ ειμαι με 5.10.8 (ακομα) -
Ο/H sallonikios έγραψε:
εγω παντως που το εκανα με εβαλε recovery πατησα reboot μετα system εγινε αχνο κ κολησε
εβγαλα τη μπαταρια για να ανοιξει το τηλ ειμαι με 5.10.8 (ακομα)
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H sallonikios έγραψε:
εγω παντως που το εκανα με εβαλε recovery πατησα reboot μετα system εγινε αχνο κ κολησε
εβγαλα τη μπαταρια για να ανοιξει το τηλ ειμαι με 5.10.8 (ακομα)
-
-
Καλησπέρα,
μια μικρή ερώτηση για στατιστικούς λόγους:
Έχαι κανείς/καμιά παρατηρήσει σκόνη στο τζάμι της μπροστινής κάμερας;
Πως μου ήρθε;
Το είδα στο [TUT] Get rid of the Dust in Front Camera | Redmi Note 2
και μάλλον το έχουν πολλοί... -
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ...........GTV 5.11.12 ...Redmi Note 2 ......... Ρυθμίσεις -> Κλείδωμα Οθόνης -> Σβήσιμο Οθόνης , ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η επιλογή χρόνου σβησίματος .
Η οθόνη κλειδώματος σβήνει στα 5 δεύτερα ότι χρόνο κι' αν επιλέξεις .
Το έχει παρατηρήσει άλλος?????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα