μου ηρθε ενα 16αρι απο το vickmall με την 6V6.7.2.0(LHMCNCH) stable η οποια εχει αρκετα προβληματα με κυριοτερα καποιες βασικες εφαρμογες που δεν ανοιγουν(fcs) και με την μπαταρια μολις φτασει στο 50% να κλεινει το κινητο.μπορω πανω σε αυτη να περασω κατευθειαν την ελληνικη μεσα απο το κινητο με το εικονιδιο της αναβαθμισης ή μονο stable μπορω να βαλω?αν μπορω να βαλω μονο stable ,ποια μου προτεινετε και ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος?
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H koukloukou έγραψε:
μου ηρθε ενα 16αρι απο το vickmall με την 6V6.7.2.0(LHMCNCH) stable η οποια εχει αρκετα προβληματα με κυριοτερα καποιες βασικες εφαρμογες που δεν ανοιγουν(fcs) και με την μπαταρια μολις φτασει στο 50% να κλεινει το κινητο.μπορω πανω σε αυτη να περασω κατευθειαν την ελληνικη μεσα απο το κινητο με το εικονιδιο της αναβαθμισης ή μονο stable μπορω να βαλω?αν μπορω να βαλω μονο stable ,ποια μου προτεινετε και ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος?
Καλύτερα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση ώστε να φύγουν όλα τα "σκουπίδια" από μέσα ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated).
Θα δεις τεράστια διαφορά. -
Καλημέρα,
ακολούθησα τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2 του MIUI_ART, ο οποίος βοηθάει πολύ έναν άπειρο χρήστη όπως εγώ στο φλασάρισμα, (για την ακρίβεια δεν το έχω ξανακάνει). Ευχαριστώ τον administrator για την βοήθεια.
Παρόλο που η συσκευή μου παρουσίασε σχετική δυσκολία πχ έβγαλε fail στο boot, και αφού κατάφερα και μπήκα στο twrp, μου έβγαλε μήνυμα ότι η rom είναι corrupted, οπότε αναγκάστηκα (αφού έκανα swipe to factory και μπήκε σε αυτή που είχε πλέον το κινητό 5.10.8 beta), να ξανακατεβάσω την GTV 5.11.26 developer, και έκανα flash από otg (χωρίς όμως να ξανακάνω swipe to factory).
Τελικά κατάφερα να βάλω την developer!
Η ερώτηση είναι για το twrp, για να βεβαιωθώ ότι έκανα σωστές επιλογές στο μενού του.
Εάν θέλω να κάνω καθαρό φλασαρισμα ποια επιλογή θα έπρεπε να κάνω, πχ αρκούσε η επιλογή format όπως την είχε το twrp ή ήθελε και κάτι άλλο.
Τώρα που έβαλα την gtv 5.11.26, χωρίς swipe to factory από την Beta της συσκευής (μετά το αποτυχημένο πρώτο φλασάρισμα της gtv), από την εμπειρία σας θεωρείτε ότι θα είμαι οκ;
Θα με βοηθήσει πολύ η απάντησή σας γιατί θα ξανακάνω τη διαδικασία στη συσκευή της γυναίκας μου (πήρα δύο ίδια note 2 από vickmall).
Ευχαριστώ πολύ. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H koukloukou έγραψε:
Καλύτερα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση ώστε να φύγουν όλα τα "σκουπίδια" από μέσα ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated).
Θα δεις τεράστια διαφορά.
-
Ο/H koukloukou έγραψε:
δυσκολευτηκες καθολου?φαινονται βατες οι οδηγιες.
Το δεύτερο βήμα το ακολουθώ κάθε Σάββατο που κάνω update στην τελευταία GTV και είναι πανεύκολο είτε μέσα από το update είτε μέσα από το TWRP. -
ευχαριστω πολυ
-
Ο/H thomas01 έγραψε:
Ο/H thomas01 έγραψε:
Θα με βοηθήσει πολύ η απάντησή σας γιατί θα ξανακάνω τη διαδικασία στη συσκευή της γυναίκας μου (πήρα δύο ίδια note 2 από vickmall).
-
Αν εγκαταστησω μετα τη ελληνικη καποια global θα επαναφερει το recovery της xiaomi και θα χαθει το υπαρχον recovery ?
-
Ο/H Sakkas Takis έγραψε:
Αν εγκαταστησω μετα τη ελληνικη καποια global θα επαναφερει το recovery της xiaomi και θα χαθει το υπαρχον recovery ?
-
Αρχικα το τηλεφωνο ειχε καποια global εκδοση και αφου ρυθμισα τα παντα σημερα δεν αντεξα και εβαλλα την τελευταια ελληνικη με τον οδηγο του φορουμ .Μπορω να κανω επαναφορα τις ρυθμισεις απο την αγγλικη στη ελληνικη ?
Να πω επισης οτιη ελληνικη εχει διαφορες κινεζικες εφαρμογες -
Ο/H Sakkas Takis έγραψε:
Αρχικα το τηλεφωνο ειχε καποια global εκδοση και αφου ρυθμισα τα παντα σημερα δεν αντεξα και εβαλλα την τελευταια ελληνικη με τον οδηγο του φορουμ .Μπορω να κανω επαναφορα τις ρυθμισεις απο την αγγλικη στη ελληνικη ?
Να πω επισης οτιη ελληνικη εχει διαφορες κινεζικες εφαρμογες
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Κινέζικες εφαρμογές; Που ακριβώς;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα