Είμαι με την 5.12.10 και χρησιμοποιώ το κινητό φορτισμένο στα 100% με battery doctor για 40 λεπτά on screen με WiFi browsing,Facebook,messenger ή οθόνη στο auto και ή μπαταρια πήγε στα 85% πως σας φαίνεται ;; Μου φαίνεται γρήγορη ή κατανάλωση τι να κάνω ;;
Και εγώ έχω μικρά θέματα με την μπαταρία (5.12.17 dev), ενώ φαίνεται να έχει καλή αυτονομία, όταν αρχίζω και ασχολούμαι λίγο καταναλώνει γρήγορα, ειδικά όταν ειμαι με ενεργοποιημένα δεδομένα
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους σας!
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, έχω ένα bluetooth sony sbh52 το οποίο μέσω της εφαρμογής smart connect sony καλύπτει φωνητικές και οπτικές ειδοποιήσεις στο bluetooth, όμως τώρα με το xiaomi redmi 2 note prime ούτε τις ενημερώσεις του bluetooth μου κατεβάζει ούτε φωνητικές ειδοποιήσεις καλύπτει. Βοήθεια κάποιος?
καλησπέρα παιδιά, έχω το redmi note 2 στο οποίο περνάω την σχεδόν τακτικά την κάθε developer, τελευταία που έχω είναι η 5.12.3. από την αρχή σχεδόν κάποιοι φίλοι με τους οποίους μιλώ τακτικά στο τηλέφωνο υπάρχουν φορές που μου λένε πως με ακούνε πάρα πολύ βαθιά σαν να τους μιλάω μέσα από το πηγάδι.
Μου παρουσιάστηκε και εμένα παρόμοιο πρόβλημα που τελικά λύθηκε με ένα wipe στην cache και dalvik cache μέσω recovery.
εχω 5.11.26 dev κι εγω εχω το ιδιο θεμα που δεν με ακουνε καλα. παρατηρησα οτι πολλες φορες στην εναρξη της συνομιλιας αντι για το μπροστινο μεγαφωνο ενεργοποιειται το πισω ηχειο. κανω εναλλαγη και μετα με ακουν καλα. με wipe που εκανα δεν διορθωθηκε . με προηγουμενη rom δεν το ειχα.
Επίσης εχω αποσυνδεσεις του ακουστικου bleutooth απο την στιγμη που ενεργοποιησα το νεο μου mi-fit.
να προσθεσω οτι εχω και το mikey . δεν ξερω αν καποιος συνδιασμος απο αυτα μας χαλαει.
Για οποιον ενδιαφερεται μπορει να ενεργοποιηση το clearmotion με τις παρακατατω οδηγιες απο το xda.Μολις το δοκιμασα και δουλευει αψογα.η διαφορα ειναι τεραστια!!!