Εμένα 2 ευρώ μου πήρε ένα μικρό μαγαζί..επίσης αν δεν είχες συσκευή 4G πριν ,πρέπει να ζητήσει από τον πάροχο να σου κάνει ενεργοποίηση του 4G. Είναι δωρεάν .
Μπορει καποιος να μ πει αν ειναι η εκδοση FDD που θελουμε για 4G? Λεει 4G: FDD LTE1800/2100/2600MHz (Bands: B3/B1/B7)(Only used in China) αλλα αυτο το Only in China μπερδευει λιγο. Ευχαριστω
Μπορει καποιος να μ πει αν ειναι η εκδοση FDD που θελουμε για 4G? Λεει 4G: FDD LTE1800/2100/2600MHz (Bands: B3/B1/B7)(Only used in China) αλλα αυτο το Only in China μπερδευει λιγο. Ευχαριστω
Διάβασε προσεκτικά την πρώτη σελίδα & θα βρεις την απάντηση που θέλεις !!!
Γεια σας παιδιά
πρίν λίγο έφτασε στα χέρια μου επιτέλους το Xiaomi Redmi Note 2 prime
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές...
Με άφησε πολύ ικανοποιημένο το Vickmall, έχω την εντυπωση ότι μου έχουν βάλει την ελληνική ρομ,
διότι λέει MIUI version = MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 Beta, επίσης δεν έχει και κινέζικες εφαρμογες
μου έβαλαν και το tempered glass που είχα ζητήσει...
το facebook, antutu και skype τα έβαλα εγώ
αν είναι όντως η ελληνική ρομ δεν θα το πειράξω καν προς το παρόν
Γεια σας παιδιά
πρίν λίγο έφτασε στα χέρια μου επιτέλους το Xiaomi Redmi Note 2 prime
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές...
Με άφησε πολύ ικανοποιημένο το Vickmall, έχω την εντυπωση ότι μου έχουν βάλει την ελληνική ρομ,
διότι λέει MIUI version = MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 Beta, επίσης δεν έχει και κινέζικες εφαρμογες
μου έβαλαν και το tempered glass που είχα ζητήσει...
το facebook, antutu και skype τα έβαλα εγώ
αν είναι όντως η ελληνική ρομ δεν θα το πειράξω καν προς το παρόν
Ωραίος καλος ήλθες στην παρέα για δέσιμο ήμαστε
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σας παραθετω φωτο απο το untutu,
επειδη δεν αντιλαμβανομαι και παρα πολλα, να μου πειτε αν ειναι καλη η αξιολογηση η παιζει ρολο που εχω φορτωμενες αρκετες εφαρμογες?
και αν γνωριζετε αν χρονιζεται παραπανω οπως το prime, η δεν το "πειραζουμε"
there is two kind of people these who likes me and the rest who can go to hell...!!!