Το εκανα και αφου εκανα τα βηματα κανονικα δλδ εβαλα γλωσσα ελληνικα κτλ σε καποια στιγμη μου πεταξε παραθυρο οτι το mi cloud εχει σταματησει και με πηγαινει πισω στην προηγουμενη επιλογη.... καμια ιδεα? να κατεβασω αλλα dev?
Το εκανα και αφου εκανα τα βηματα κανονικα δλδ εβαλα γλωσσα ελληνικα κτλ σε καποια στιγμη μου πεταξε παραθυρο οτι το mi cloud εχει σταματησει και με πηγαινει πισω στην προηγουμενη επιλογη.... καμια ιδεα? να κατεβασω αλλα dev?
Γύρνα την γλώσσα στα Αγγλικά για το πρώτο setup, και μετά την γυρνάς στα Ελληνικά.
Αν ψάξεις στο forum θα δεις πως πρόκειται για γνωστό bug.
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους.
Θέλω από 5.12.31 να γυρίσω στην 5.12.17. Τι κάνω ακριβώς?
Μπορείς να δοκιμάσεις απ' ευθείας φλασάρισμα την 5.12.17 μια και πρόκειται για κοντινή Dev για να αποφύγεις το factory reset .
Αν δεν σου κάτσει καλά , τότε αναγκαστικά θα πρέπει να κάνεις backup και factory reset (χάνεις τα πάντα) και μετά μπορείς να
φλασάρεις την 5.12.17
Δεν έχει τύχει να ξανακάνω καθαρή εγκατάσταση μιας και την πρώτη φορά μου την έκανε άλλος. Τώρα θα το σκεφτώ πολύ για να γυρίσω στην 5.12.17 Πάντως ο τρόπος είναι αυτός. Σωστά??
Δεν έχει τύχει να ξανακάνω καθαρή εγκατάσταση μιας και την πρώτη φορά μου την έκανε άλλος. Τώρα θα το σκεφτώ πολύ για να γυρίσω στην 5.12.17 Πάντως ο τρόπος είναι αυτός. Σωστά??
Ναι αν και δεν χρειάζεται όλο αυτό για να πας σε άλλη Ρομ.
Μπορείς να μπεις στην Twrp σου και να κάνεις factory reset με 2-3 touch στο κινητό και μετά (αφού πρώτα έβαλες την Ρομ στο κινητό) να πας στην επιλογή install μέσα στην Twrp και να την κάνεις από εκεί επιλέγοντας την.
Όλη η διαδικασία σε 20-30 λεπτά το πολύ και χωρίς πολλά πολλά
Καλησπέρα στη παρέα,θα ήθελα την βοήθεια σας μόλις παρέλαβα τα τηλέφωνα από vickmall ένα για μένα και ένα για την ανιψιά μου.
Το δικό μου ήρθε με την ελληνική GTV 5.12.17 και είμαι ευχαριστημένος προς το παρών ενώ το άλλο μου ήρθε με την miui version 6.7.11.0(LHMCNCH) Stable.
Θα ήθελα να μου πει κάποιος τη διαδικασία να περάσω την ελληνική GTV 5.12.17και στο δεύτερο τηλέφωνο.Θα παρακαλούσα λίγο αναλυτικά αν γίνετε γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι με ρομ τηλεφώνου.
Καλησπέρα στη παρέα,θα ήθελα την βοήθεια σας μόλις παρέλαβα τα τηλέφωνα από vickmall ένα για μένα και ένα για την ανιψιά μου.
Το δικό μου ήρθε με την ελληνική GTV 5.12.17 και είμαι ευχαριστημένος προς το παρών ενώ το άλλο μου ήρθε με την miui version 6.7.11.0(LHMCNCH) Stable.
Θα ήθελα να μου πει κάποιος τη διαδικασία να περάσω την ελληνική GTV 5.12.17και στο δεύτερο τηλέφωνο.Θα παρακαλούσα λίγο αναλυτικά αν γίνετε γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι με ρομ τηλεφώνου.