Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H petran7777 έγραψε:

Θα μου πεις ότι αν είχα διαβάσει αρκετά θα το ήξερα ότι εννοεί το zip αρχείο.Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που ανέφερες που ψάχνουν μασημένη τροφή χωρίς να κάνουνε τίποτα.

Δεν νομίζω όμως ότι χρειάζονται ειρωνείες!
      κατεβασε την τελευταια ρομ για το τηλεφωνο σου,περασε το zip στο κινιτο,κανε επανεκκινηση σε recovery,κανε wipe cashe wipe dalvik cashe και μετα όπως εισαι στη recovery install την ρομ :thumbsup:

Είναι σίγουρο αυτό φίλε; Μην έχουμε κάνα μπρικαρισμα γιατί όπως ανέφερα ποιο πριν κατά την αντιγραφή της αποσυμπιεσμένης ρομ μου αντικαταστάθηκαν αρχεία.
    • Ο/H petran7777 έγραψε:

Είναι σίγουρο αυτό φίλε
      εχεις pm
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H petran7777 έγραψε:

Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H petran7777 έγραψε:

Θα μου πεις ότι αν είχα διαβάσει αρκετά θα το ήξερα ότι εννοεί το zip αρχείο.Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που ανέφερες που ψάχνουν μασημένη τροφή χωρίς να κάνουνε τίποτα.

κατεβασε την τελευταια ρομ για το τηλεφωνο σου,περασε το zip στο κινιτο,κανε επανεκκινηση σε recovery,κανε wipe cashe wipe dalvik cashe και μετα όπως εισαι στη recovery install την ρομ :thumbsup:
      Είναι σίγουρο αυτό φίλε; Μην έχουμε κάνα μπρικαρισμα γιατί όπως ανέφερα ποιο πριν κατά την αντιγραφή της αποσυμπιεσμένης ρομ μου αντικαταστάθηκαν αρχεία.
      Ναι είναι οκ @petran7777. Τσεκαρε στην αρχή αν η συσκευη σου έχει TWRP recovery πγαινοντας στο Ανβάθμιση => 3 τελείες => Recovery Mode. Αν μπει στο περιβάλλον του TWRP αφησε το εκει και κάνε ακριβώς ότι σου λέει ο @Thracia. Το zip της rom μπορεις να το αντιγράψεις και όταν εισαι σε TWRP
    • Διαφήμιση
    • Ο/H petran7777 έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Μαλλον θα πρεπει να αρχισουν να χρεωνονται οι επιλυσεις και οι αποριες σε τετοιες ερωτησεις που εχουν χιλιογραφτει για να αρχιζουν να διαβαζουν κανεναν οδηγο. Το παραδοξο ειναι οτι γραφεις ποιον οδηγο να διαβασουν και πριν το διαβασουν σε ρωτανε πραγματα που οι απαντησεις υπαρχουν μεσα στον οδηγο. Λες και θελουν να τους τα εξηγησεις με τη δικια τους γλωσσα. Τον αλλον τον λες κανε αντιγραφη επικολληση στον εσωτερικο χωρο και σου απανταει ...αντιγραφη με δεξι κλικ;;
      Αν απευθύνεσαι σε μένα μάλλον κάνεις λάθος. Τον οδηγό τον ακολούθησα κατά γραμμα είναι πάρα πολύ καλός για κάποιον αρχάριο.

Τώρα, ανοίξτε το παράθυρο του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή και πηγαίνετε εκεί που είχατε αποθηκεύσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ rom στον υπολογιστή σας, όταν την κατεβάσατε, και κάντε την copy μέσα στο τηλέφωνό σας ΧΥΜΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ μην την βάλετε σε κανένα φάκελο!

δεν απευθυνομουν σε εσενα.
      Μην μυγιαζεσαι
      Και δεν ειναι ειρωνια. Ειναι μια πραγματικοτητα που συνβαινει διαρκως.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Κατι άλλο που είπαμε πολλάκις. Σταματήστε τα άσκοπα τεράστια quotes
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ναι είναι οκ @petran7777. Τσεκαρε στην αρχή αν η συσκευη σου έχει TWRP recovery πγαινοντας στο Ανβάθμιση => 3 τελείες => Recovery Mode. Αν μπει στο περιβάλλον του TWRP αφησε το εκει και κάνε ακριβώς ότι σου λέει ο @Thracia. Το zip της rom μπορεις να το αντιγράψεις και όταν εισαι σε TWRP

To βρήκα αυτό που είπες 3 τελείες και μου γράφει reboot to Recovery Mode αυτό πατάω;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Συζητάτε πράγματα τα οποία έχουν χιλιοειπωθεί, γιατί κάποιο βιαστικό και μη μελετηρό μέλος του φόρουμ χωρίς να μελετήσει - όχι απλά να διαβάσει- το πρώτο θέμα και τα λινκ που τον παραπέμπουν σε πολύ καλούς και κατατοπιστικούς οδηγούς, άρχισε να κάνει τα δικά του κόλπα. Αν δεν καταλάβετε κάτι, πρώτα ρωτήστε. Θα πάρετε μια μικρή απάντηση και όλα θα τελειώσουν εκεί. Τώρα για ένα απλό και μη υπαρκτό πρόβλημα χάνετε χρόνο και Kb από το φόρουμ.
      Θα μπορούσε απλά το μέλος πριν κάνει οτιδήποτε να ρωτήσει: Χύμα την ΡΟΜ στην sd σημαίνει ότι την αποσυμπιέζω μέσα στην Sd;
      Θα του απαντούσαν ένα : όχι την βάζεις όπως είναι συμπιεσμένη, και θα τελείωνε εκεί το όλο θέμα.
      Εγώ και από ότι έχω καταλάβει και παλιότερα μέλη, έχουν σταματήσει να απαντούν σε ερωτήσεις που προέρχονται από μέλη που είτε δεν μελετούν σωστά, είτε βαριούνται να κάτσουν να δουν τους οδηγούς, ίσως γιατί θεωρούν τον χρόνο τους πολύτιμο και τον δικό μας για πέταμα. Φιλιά :)

Ο χρόνος είναι το νόμισμα της ζωής σου. Είναι το μοναδικό νόμισμα που έχεις και μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις πώς θα το ξοδεύεις.

Πρόσεχε μόνο μην αφήνεις άλλους ανθρώπους να το ξοδεύουν αυτοί για σένα.

Μέρες τώρα περιμένω πότε κάποιος θα ξεκινούσε κάτι για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στο forum , και είχα δώσει στον εαυτό μου χρόνο
      να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα , πριν ποστάρω τις σκέψεις μου , που πιθανόν να μην εκφράζονταν και τόσο ευγενικά όσο του φίλου @GR_Macedon .
      Το αφήνω λοιπόν γιατί για κανένα λόγο δεν θέλω φανώ βασιλικότερος του βασιλέως .
      Οσο για την τελευταία παράγραφο , μόνο και μόνο βλέποντας τη λίστα με τα "τελευταία μηνύματα" και την "πρόσφατη δραστηριότητα" βλέπεις πως
      κάτι δεν πάει , κάτι άλλαξε και όχι προς το καλύτερο .
    • Ο/H Thracia έγραψε:

κατεβασε την τελευταια ρομ για το τηλεφωνο σου,περασε το zip στο κινιτο,κανε επανεκκινηση σε recovery,κανε wipe cashe wipe dalvik cashe και μετα όπως εισαι στη recovery install την ρομ
      Λοιπόν κατέβασα την τελευταία ελληνική ρομ το αρχείο zip. Την έβαλα στο κινητό χύμα, αν χρειάζεται να είναι σε sd πείτε το μου, μπήκα recovery και μου βγάζει τα εξής:

1) dalvik cache το οποίο το έχω τσεκαρισμένο.

2)system

3)data

4)internal storage

5)cache το οποίο επίσης έχω τσεκαρισμένο

6)micro sd card

Χρειαζόμαστε τίποτα άλλο;
    • Ο/H petran7777 έγραψε:

Ο/H Thracia έγραψε:

κατεβασε την τελευταια ρομ για το τηλεφωνο σου,περασε το zip στο κινιτο,κανε επανεκκινηση σε recovery,κανε wipe cashe wipe dalvik cashe και μετα όπως εισαι στη recovery install την ρομ
      Λοιπόν κατέβασα την τελευταία ελληνική ρομ το αρχείο zip. Την έβαλα στο κινητό χύμα, αν χρειάζεται να είναι σε sd πείτε το μου, μπήκα recovery και μου βγάζει τα εξής:
      1) dalvik cache το οποίο το έχω τσεκαρισμένο.

2)system

3)data

4)internal storage

5)cache το οποίο επίσης έχω τσεκαρισμένο

6)micro sd card

Χρειαζόμαστε τίποτα άλλο;
      μην κανεις τιποτα!!!!ελα pm
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση