Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ή φωτό μπήκε πιο πριν και έχω δώσει δικαίωμα . θα δικιμασω μπαταρία από τα αλλά κινητά γτ τέτοια κατανάλωση πρώτη φορά βλέπω σε κινητό
      Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ωπα σορρυ δεν ειχα προσεξει οτι ειχες βαλει ηδη την εφαρμογη
      δοκιμασε να βαλεις την τελευτεα rom (6.1.29)νομιζω εχει λιγο καλυτερη διαχειριση μπαταριας αλλα με mesenger facebook και δεδομενα στο on μην περιμενεις "θαυματα"
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ο/H flowin_through έγραψε:

Τα βγάζει κινεζικα.. Αλλά μια κλήση που εκανα, δε διορθώθηκε.
      Άρα μάλλον είναι θέμα της έκδοσης της rom. Ας μας δώσει και κάποιος άλλος feedback απο την ίδια έκδοση.
      Το επιβεβαιώνω και εγώ.Το έγραψα πριν μια δύο μέρες οι τιμές είναι αλλού min 100+ max 2000+
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ο/H MANVLIS έγραψε:

Αυτό διαρκεί κάποια ώρα, γιατί δε με αφήνει να πατήσω οκ και έχει μόνο το error. Επίσης το calibration δε φαίνεται να δουλεύει, απλά έχει κάτι τιμές στο value. και μετά δείχνει ένδειξη fail αν πάω πίσω
      Μόλις πατήσεις το calibration κάνε λίγο υπομονή μέχρι να το δεχτεί και αλλάξει η τιμή (η κάτω τιμή). Τότε και μόνο τότε, θα σου βγάλει pass. Πρόσεχε να μην υπάρχει κάτι πάνω στον proximity.
      Εαν κουνάς το χέρι σου πάνω απο το ακουστικό, δεν αλλάζει η τιμή του πάνω αριθμού; Κανονικά αυτή η τιμή πρέπει να "παίζει" όταν καλυπτεις τον proximity.

Λοιπόν επειδή και εγω είχα το ίδιο πρόβλημα είπα να δοκιμάσω τη λύση του @iAmLiakos . Σε εμένα ο λόγος που δεν με άφηνε να πατήσω calibration είναι επειδή ήταν βρόμικο το τζάμι(και προφανώς μπερδευόταν). Μόλις το καθάρησα δούλευε κανονικά! Ευχαριστώ!

Ο/H stefanos1985 έγραψε:

ωπα σορρυ δεν ειχα προσεξει οτι ειχες βαλει ηδη την εφαρμογηδοκιμασε να βαλεις την τελευτεα rom (6.1.29)νομιζω εχει λιγο καλυτερη διαχειριση μπαταριας αλλα με mesenger facebook και δεδομενα στο on μην περιμενεις "θαυματα"
      Δεν νομίζω οτι αυτο είναι το πρόβλημα... Ακόμα και εμένα που κρατάει λίγο θεωρώ η μπαταρία και καλό θα ήταν να κάνω κάποια στιγμή ενα clean install(δεν υπήρχε οδηγός οταν το αγόρασα...). Με ανοικτά δεδομένα, bluetooth και wifi όλη την ώρα μου βγάζει περίπου 40 ώρες με 1-1:30 ώρα sot
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Ο/H K.Papaeythymiou έγραψε:

Λοιπόν επειδή και εγω είχα το ίδιο πρόβλημα είπα να δοκιμάσω τη λύση του @iAmLiakos . Σε εμένα ο λόγος που δεν με άφηνε να πατήσω calibration είναι επειδή ήταν βρόμικο το τζάμι(και προφανώς μπερδευόταν). Μόλις το καθάρησα δούλευε κανονικά! Ευχαριστώ!
      Μπα, εγώ το καθάρισα πριν το κάνω..

Για τη μπαταρία, φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα, ότι ρομ και να βάλει με μια προβληματική εφαρμογή fb και ανοιχτά δεδομένα, τα ιδια και χειρότερα θα είναι
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ούτε 5 λεπτά δεν είναι ανοιχτή η οθονη και έπεσε στο 97%

Βασικά τώρα που ξαναβλέπω το scrrenshot έχεις κάνει το εξής λάθος. Φόρτισέ το foul. Περίπου 3-4 ώρες(αφου φτάσει το 100% θέλει άλλη 1 ώρα περίπου ανάλογα το φορτιστή). Στη συνέχεια δούλεψέ το όπως πάντα. Μόλις πέσει η μπαταρία(φτάσει κάτω απο 20%) τότε άνοιξε το WLD πάτα πάνω δεξιά το refresh και ΤΟΤΕ τράβα screenshot και ανέβασέ το να το δούμε. Επίσης θα πρότεινα να διαγράψεις τα δεδομένα των συγκεκριμένων εφαρμογών(facebook, messenger), να τις απεγκαταστήσεις και στη συνέχεια να τις εγκαταστήσεις πάλι.
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Μου φαίνεται ότι θα πάρετε το μετάλλιο των μεγάλων παραθέσεων (quotes) και μεγάλων screencaptures. Υποψήφιοι είναι ο @stefanos1985 για τα τεράστια quotes και ο @PetranEVO για τις τεράστια screencaptures στις απαντήσεις

Όταν κάνουμε παραθέσεις αφαιρούμε τις περιττές και κρατάμε μόνο αυτή στην οποία απαντάμε. δεν έχουμε όλο το ιστορικό των απαντήσεων ως παράθεση
      Όταν θέλουμε να ανεβάσουμε φωτογραφία ή screencapture αφού την ανεβάσουμε πατώντας Ανέβασμα, κατόπιν για να εμφανιστεί στην απάντησή μας, πατάμε το κουμπί Thumbnail και όχι το full Image.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Οκ εχεις δικο :)

You Foul που ειπε και μια ψυχη :P
    • Διαφήμιση
    • Διαβάζω από νέα μέλη κυρίως, με καινούριες συσκευές, τις ερωτήσεις τους και τις απορίες σχετικά με προβλήματα του τηλεφώνου τους.
      Επίσης απαντήσεις, από νέα μέλη πάλι, που προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα του συμφουρίτη τους και πολύ καλά κάνουν.
      Αλλά πριν ξεκινήσετε ένα κυκεώνα ερωταπαντήσεων, ρωτήστε πρώτα τον φίλο που έχει το πρόβλημα, ποιο τηλέφωνο έχει, ποια ρομ φοράει κι αν την έχει εγκαταστήσει ο ίδιος, μετά από πλήρη καθαρισμό του τηλεφώνου του, σύμφωνα με τις οδηγίες του αρχικού θέματος.
      Αν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, τότε χάνετε άδικα τον χρόνο σας, γιατί εσείς θα μιλάτε για πορτοκάλια και ο νέος κάτοχος του τηλεφώνου θα μιλάει για αχλάδια.
      Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας γράφει στις ιδιότητες του ότι φοράει την ελληνική GTV Rom, αυτό δεν είναι σίγουρο ότι ισχύει, γιατί ακόμα κι εγώ που είμαι άσχετος μπορώ να κάνω το τηλέφωνό σας να γράφει ότι είναι το τελευταίο μοντέλο iPhone και φοράει Windows10.
      Δεν ξέρετε ο Κινέζος που σας πούλησε το τηλέφωνο (όχι η XIAOMI που δεν πουλάει τα τηλέφωνα στη λιανική) τι μαγικά έχει κάνει πάνω του.
      Οπότε...... Πρώτα κάνουμε καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής GTV Rom και μετά μπορούμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • πέστα χρυσοστομε !!!!!!!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ούτε 5 λεπτά δεν είναι ανοιχτή η οθονη και έπεσε στο 97%

Βασικά τώρα που ξαναβλέπω το scrrenshot έχεις κάνει το εξής λάθος. Φόρτισέ το foul. Περίπου 3-4 ώρες(αφου φτάσει το 100% θέλει άλλη 1 ώρα περίπου ανάλογα το φορτιστή). Στη συνέχεια δούλεψέ το όπως πάντα. Μόλις πέσει η μπαταρία(φτάσει κάτω απο 20%) τότε άνοιξε το WLD πάτα πάνω δεξιά το refresh και ΤΟΤΕ τράβα screenshot και ανέβασέ το να το δούμε. Επίσης θα πρότεινα να διαγράψεις τα δεδομένα των συγκεκριμένων εφαρμογών(facebook, messenger), να τις απεγκαταστήσεις και στη συνέχεια να τις εγκαταστήσεις πάλι.

Εντάξει θα το κάνω. Το μεσημέρι .

• Ο/H makis1024 έγραψε:

Εγώ θα δοκίμαζα μια μπαταρία από τα άλλα δύο στα οποία έχεις πρόσβαση μπας και είναι αστοχία υλικού , της μπαταρίας σου δηλαδή

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Εχω λίγη ώρα που χρησιμοποιώ αλλη μπαταρία και δεν πέφτει με την καμια σε σχέση με την δική μου μπαταρία.
      στην μέση ή φωτεινότητα , δεδομένα fb καιessenger και τσατ και δεν πέφτει ...

Ή δική μου μπήκε στο άλλο κινητό και έχει χάσει ήδη 2% ενώ είναι κλειστό ... Ενώ το δικό μου με την μπαταρία του άλλου είναι κομπλε ...

Τι φάση;

• Διαφήμιση
    • Και έστω ότι κάποιος έχει προβληματική μπαταρία, τι κάνει; Το στέλνει service; Αγοράζει καινούρια, αν ναι ποια και από που; Που ειδικά αυτό το θεωρώ ρίσκο, δε ξέρεις τι μπαταρία θα σου στείλει ο άλλος! Μια απλή σκέψη σχετικά με το θέμα του @PetranEVO