Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Μια καινούργια μέθοδος φλασαρίσματος εγγυμονεί πάντα κινδύνους, ο bodai έχει δίκιο, διότι εάν γίνει μια στραβή κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί, αφού και ο ίδιος ο δημιουργός δηλώνει αδαής (δεν του επισήναψα εγώ αυτόν τον χαρακτηρισμό). Παρακαλώ να ακουλουθούμε την περπατημένη και όχι την μεθοδολογία κάποιου που μπορεί να του πήγαν όλα καλά αλλά δεν αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη επιτυχούς αποτελέσματος.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • καλησπέρα. Για να γυρίσω σε προηγούμενη developer rom περνάω την προηγούμενη από το updater με τον ίδιο τρόπο που έκανα upgrade ή αλλάζει η διαδικασία? ευχαριστώ
    • αν το έχει κάποιος ας μπεί στο θέμα μου ,πλέον άνοιξα θέμα για να μην χάνεται από τις ενημερώσεις εδώ πέρα το πρόβλημα μου.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H psilos έγραψε:

κανονικα ναι!!! Δεν ξέρω αν είναι λάθος διαδικασία ίσως θα μπορούσαν να απαντήσουν πιο έμπειροι από εμενα.
      Επειδή αυτού του είδους οι επεμβάσεις στα χερια κάποιου που είναι σχετικά αδαής (και ολίγον απρόσεκτος) μπορει να είναι επικίνδυνες,προσεχετε τι συμβουλεύεται και βασικά ποιόν συμβουλεύεται.
      Θα σας ζητήσω να είστε εξτρα προσεκτικοί με όλα αυτά.
      Κατανοώ ότι θέλετε να προσφερεται στην κοινότητα και σας ευχαριστώ και μπραβο σας γι' αυτό αλλά υπάρχουν και ανίδεοι ή με πολύ λίγες γνώσεις εδω...
      απλα είπα τι έκανα εγώ και σίγουρα δεν λέω ότι είναι το σωστό... Αν μπορούσαν όσοι είναι πιο σχετικοί να το δοκιμάσουν και να απαντήσουν σίγουρα όλοι θα είμαστε πιο ήσυχοι... :)
    • Παιδια θελω τη βοηθεια σας παρακατω

1) ειχα συνδεδεμενο το κινητο στο pc με καλοδιο και κολισε απειρους ιους το pc, υπαρχει περιπτωση καποιος ιος να πηγε και στη συσκευη

2) αν παρουμε το κανονα πως ενας κυκλος φορτισης ειναι καθε φορα που συνδεουμε αποσυνδεουμε το φορτιστη απο τη συσκευη οποτε και πεφτει καποια στιγμη η μπαταρια, μιας και μια δουλεια στο pc και επειδη οταν το συνδειεις με καλωδιο στο pc αναγκαστιακ φορτιζει κιολας, πειραζει που εβγαλα και εβαλα το καλωδιο απ το usb τουλαχιστον 50 φορες γιατι κατι προσπαθουσα να κανω ή αυτο που εγραψα παραπανω ισχυει μονο οταν το βαζεις στη φορτιση κανονικα στη πριζα δηλαδη?

3) Πατησα 10 φορες το miui και εγινα προγραμματιστης, τι ακριβως σημαινει αυτο και πως μπορω να το απενεργοποιησω παλι? Ενοω να μη φαινετε καν η επιλογη στις ρυθμησεις οπως και γινετε πλεον στις προσθετες ρυθμησεις γιατι φοβαμαι μηπως παιξει τυχαιο καποιος φιλος μου με το κινητο μου για παραδειγμα και μου κανει καμια ζημια
    • @giorgosmc

1. Υπάρχει πιθανότητα να πέρασαν μερικοί ιοί μέσα αλλά θα είναι ιοί για υπολογιστή και δεν θα πειράξουν το κινητό σου. Κάνε scan με κάποιο antivirus μέσω του υπολογιστή ενώ το έχεις συνδεμένο με το usb καλώδιο ώστε να τους εντοπίσει και να τους σβήσει.

2. Όταν λέμε κύκλο φόρτισης συνήθως εννοούμε πλήρη κύκλο από το 0% έως 100%

3. Πρέπει να κάνεις clear data της εφαρμογής ρυθμίσεις
    • Παντως η συσκευη δεν εποικηνωνουσε με το pc γιατι εχω θεμα με το MTP και δε συνδεοταν για ανταλαγγη αρχειων οποτε παιζει και η πιθανοτητα να μη περαστικαν πιστευω τουλαχιστον, το clear data πως γινετε απο twrp ή εχει καποια γρηγορη επιλογη στις ρυθμησεις?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H panospc έγραψε:

Πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Εγκατεστημένες εφαρμογές -> Ρυθμίσεις -> Εκκαθάριση δεδομένων
      Υπαρχει περιπτωση να μου κανει default και ολες τις ρυθμησεις μου ή τιποτα παρομοιο με αυτη την επιλογη ή οχι?
    • Ο/H dimixanovios έγραψε:

καλησπέρα. Για να γυρίσω σε προηγούμενη developer rom περνάω την προηγούμενη από το updater με τον ίδιο τρόπο που έκανα upgrade ή αλλάζει η διαδικασία? ευχαριστώ
      Ναι αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί Factory Reset γι`αυτό πάρε back up
    • Διαφήμιση
    • Ο/H panospc έγραψε:

2. Όταν λέμε κύκλο φόρτισης συνήθως εννοούμε πλήρη κύκλο από το 0% έως 100%
      Νομίζω πως κάνεις λάθος.
      Όταν λέμε κύκλο φόρτισης ως χρόνο ζωής της μπαταρίας, δυστυχώς εννοούμε πόσες φορές θα βρεθεί υπό τάση.
      ασχέτως του ποσοστού που θα φορτιστεί.
      Ακόμα και 10 λεπτά να βρεθεί σε κατάσταση φόρτισης, εκλαμβάνεται ως ένας κύκλος.
      Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν δίνω μεγάλη πιθανότητα.
      :)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.