Μεταφορά αρχείων απο υπολογιστή σε κινητό και αντιστροφα, μπορείτε να κανετε χρησιμοποιώντας KAI την λειτουργία ftp του κινητού.
Επίσης υπάρχουν προγράμμα όπως ειναι το Xender για μεταφορά αρχείων με ωραίο interface.
Για εκείνες τις περιπτώσεις που δεν θελετε να μπλέκετε με καλώδια και οδηγούς
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Γειά σας παιδιά. Είμαι νέο μέλος και ενθουσιασμένος που σας βρήκα.Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια κοινότητα με τέτοια υποστήριξη!
Έχω σε χρήση εδώ και δύο εβδομάδες το xiaomi readme note 2 την 16giga έκδοση όχι την prime.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Οταν παίρνω ένα μήνυμα η κλήση απο το skype την Πρώτη φορά,δηλαδή όταν η συσκευή είναι σε αδράνεια,αργεί να έρθει το μήνυμα η το κουδούνισμα στην κλήση και αργεί πολύ. Όταν όμως κλείσω και με ξανακαλέσουν η στείλουν μήνυμα τότε η απόκριση είναι άμεση.
Πως γίνεται να έχω άμεση λήψη κάθε φορά ακόμη και όταν η συσκευή η η εφαρμογή είναι σε αδράνεια?
Έχω διαβάσει ότι στην ανάγκη μπορούμε να κλειδώσουμε μόνιμα ανοιχτά τις εφαρμογές που μας ενδιαφέρουν ώστε να λαμβάνουμε άμεσα τις ειδοποιήσεις.Πως γίνεται αυτό?
Δυο εφαρμογές με ενδιαφέρουν.Αν η καθυστέρηση γίνεται απο απενεργοποίηση του wifi πως γίνεται να είναι πάντα ανοιχτό?Εχω την επιλογή που λέει (πάντα ενεργοποίηση και στον ύπνο αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η σωστή)
Να σημειώσω ότι έχω φτιάξει αυτό που διάβασα με το security για να ξεκινούν αυτόματα οι δύο εφαρμογές που με ενδιαφέρουν,δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω και άλλες ρυθμίσεις.
Γειά σας παιδιά. Είμαι νέο μέλος και ενθουσιασμένος που σας βρήκα.Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια κοινότητα με τέτοια υποστήριξη!
Γεια σου κι σε εσένα civilathens και καλώς ήρθες !!!!
Πρώτα από όλα θα ήθελα να σου επισημάνω ότι είμαστε κοινότητα.
Δεν παρέχεται υποστήριξη. Όλο αυτό που βλέπεις ως υποστήριξη βασίζεται στον εθελοντισμό μας και στην καλή μας διάθεση να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρία με τους γύρω μας.
Το κινητό το παρέλαβες από Κίνα με το κινέζικο λειτουργικό; ή εχεις βάλει εσύ λειτουργικό και το άλλαξες;
Θα σε ενδιέφερε να βάλεις την πλήρως ελληνοποιημένη ROM;
Πριν προσπαθήσουμε να σε βοηθησουμε θα πρέπει να μας δώσεις στοιχεία για την ROM που φοράς.
ο flowin_through σου έχει δώσει μία λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις
Πήγαινε στις ρυθμίσεις τέρμα κάτω στην καρτέλα ''Σχετικά με....) και δώσε μας ένα printscreen να δουμε χαρακτηριστικά του
Redmi Note 8T (Willow)
Ναι βεβαίως, αυτό κατάλαβα και εγώ! Δεν εννοούσα υποστήριξη με την έννοια που κατάλαβες,αλλά την εθελοντική βοήθεια μεταξύ μας!.
Σε ευχαριστώ για την επισήμανση.
Θα σας γράψω όλα τα στοιχεία της ROM του κινητού λίγο αργότερα καθώς τώρα δεν το χω μπροστά μου. Το αγόρασα απο κινέζικο μαγαζί χωρίς ακόμη να έχω βάλει άλλο λειτουργικό. Λέω θα σας γράψω γιατί δεν ξέρω πως να κάνω printscreen απο την οθόνη του κινητού και επικόλληση εδώ.
Αυτό που είπε ο flowin έχω στις ρυθμίσεις το οποίο είναι ήταν και από προεπιλογή,αλλά δεν αναιρεί την καθυστέρηση
Λέω θα σας γράψω γιατί δεν ξέρω πως να κάνω printscreen
στην εικόνα που θες να καταγράψεις πατάς ταυτόχρονα το power + volume down.
Επίσης υπάρχει και ρύθμιση ώστε με ενα κλικ να παιρνεις στιγμιοτυπο.
Την εικόνα θα την εισάγεις ως thumbail για να μην ειναι τεράστια !!!
Redmi Note 8T (Willow)
Τις 2 τελευταίες ημέρες έχω παρατηρήσει όταν δέχομαι δεύτερη κλήση ενώ μιλάω στο τηλέφωνο , ενώ η εναλλαγή κλίσεων λειτουργεί κανονικά, μόλις τελειώσω την ομιλία το τηλέφωνο "κολάει" στην οθόνη κλειδώματος και δεν μπορώ να την επαναφέρω. Με restart φυσικά επανέρχεται και σήμερα δοκίμασα να βάλω - βγάλω τα ακουστικά και επανληλθε. Να είναι θέμα μνήμης ή κάτι με τη ρομ. 6.1.29. Αρχικά λειτουργούσε άψογα για το συγκεκριμένο θέμα.