Διαφήμιση

Αγορά από banggood

• Απο τα πλεον αξιοπιστα κινεζομαγαζα. Προσωπικα εχω κανει απο το εν λογω μαγαζι αρκετες αγορες τα 2 τελευταια χρονια, οτι εχω παρει μεχρι στιγμης ηταν γνησιο και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα.

Sent from my Onda V975m using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • τελικά κατάφερα να παραγγείλω αλλα παιδευτικά αρκετά έχω δοκιμάσει κάρτες από συγγενείς και 5 κάρτες που έχουμε στο σπίτι και καμια δεν δούλεψε (Alphabank , Piraeus, eurobank, εθνική) mastercard και visa
      Τελικά σε μια τελευταία προσπάθεια δοκίμασα μια της εθνικής του κουνιάδου μου που ζει στο εξωτερικό και την χρησιμοποιεί εκεί περιστασιακά, του έστειλα αιτημα πληρωμής και το paypal δέχτηκε τη κάρτα και μου μετέφερε 40 euro στο balance με την πρώτη

ένας φίλος είχε δοκιμάσει και αυτός 3 κάρτες του αλλα δεν τις δεχόταν, πριν μερικές μέρες η μια κάρτα έληξε και του στείλαν καινούρια την δοκίμασε και το paypal τη δέχτηκε κατάφερε και αυτός να μεταφέρει χρήματα στο balance του paypal

επίσης ένας συνάδελφος που έχει μια ίδια κάρτα της alphabank με εμενα και μάλιστα έτυχε να έχουν εκδοθεί ιδια ημερομηνία πριν χρονια του επιτρέπει το paypal να την χρησιμοποιεί κανονικά χωρις μεταφορές στο balance και διαφορα τερτίπια έχει κάνει αρκετές αγορές και ποτε δεν τον έκοψε

Δεν έχω καταλάβει γιατί μερικές κάρτες τις δέχεται και άλλες όχι πέντε κάρτες έχουμε στο σπίτι και δεν δέχεται καμια αλλα ευτυχώς με εξυπηρετεί ο κουνιάδος μου, του καταθέτω τα χρήματα στον λογαριασμοί στέλνω request και μου τα στέλνει στο balance

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην Deus164 ().

• Μα μέσω PayPal με χρέωση από την κάρτα δεν γίνεται να αγοράσεις, είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που γίνεται αυτό και για μικρά ποσά. Μόνο αν μεταφέρεις με request ή send money στο balance από καρτα, το οποίο πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Από banggood μπορείς να αγοράσεις απευθείας με κάρτα χωρίς PayPal, με όλο το ρίσκο που εμπεριέχει μια τέτοια αγορα. Προσωπικά, όσες φορές δοκίμασα να αγοράσω απευθείας με κάρτα από banggood, εγινε με επιτυχία η αγορά.

Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Διαφήμιση
    • και όμως σε αυτόν τον γνωστό μου γίνετε έχει παραγγέλνει με χρέωση της καταχωρημένης κάρτας στο paypal που τυχαίνει να είναι ίδια με την δικη μου, δεν ξέρει και άλλον τρόπο, του είχα φτιάξει τον λογαριασμό και του είχα καταχωρήσει την κάρτα μήνες πριν τα cc
      Δεν αγοράζει ακριβά πράγματα

Αρχικά στο banggood όταν έφτιαξα τον λογαριασμό μετά τη επιλογή χώρας και την καταχώριση διεύθυνσης μου είχε αφαιρέσει την επιλογή για αγορά με κάρτα δεν την εμφάνιζε καν
      Σήμερα που μπήκα πάλι στο eshop και ενώ έχω κάνει ήδη τη πρώτη παραγγελια απο προχθές to xiaomi 16000 powerbank με πληρωμή μέσω του paypal έχει εμφανιστεί η επιλογη για αγορά με κάρτα έκανα δοκιμη να παραγγείλω τα pistons 3 που είχα αλλάξει γνώμη και δεν τα παρήγγειλα την πρώτη φορα και την δέχτηκε, φενετε και στο ebanking

δεν ξέρω αν ήταν κάποιο πρόβλημα με το site εκείνη την ημερα και κάποια στιγμή έφτιαξε η χρειαζόταν να γίνει πρώτα μια παραγγελια με άλλον τρόπο σήμερα που το ξανακοίταξα η επιλογή για αγορά με κάρτα απευθείας υπάρχει

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Deus164 ().

• Καλησπερα σε ολους.
      Θελω σημερα / αυριο να παραγγειλω το xiaomi redmi note 2 και θα ηθελα καποιος που το πηρε απο το banggood να μου πει αν συνάντησε κανενα προβλημα με την αποστολή του .
      Οπως και επισης αν τυχόν τους ζητησε διαφορα οπως συνήθως ζητανε
      ( να βγαλουνε ολες τις κινεζιες , να κανουνε ελεγχο σε ολη την συσκευη , και τους περασει την ελληνικη γλωσαα και οπως και επισης αν στελνουνε τιποτα δωρακια μαζι με το κινητο )
      Παρακαλω πολυ αναμενω απαντησεις γιατι ειμαι στο παρα 1 να το παρω απο εκει και θα ηθελα να γνωριζω μερικα πραγματακια .
      Οπως και επισης αν πηρανε traking number και σε ποσο καιρο τους ηρθε .

Ευχαριστω προκαταβολικα
    • Έχω καμια 20αριά αγορές από εκεί, αλλά όχι κινητό. Πρόβλημα δεν έχω σντιμετωπίσει και δύο φορές που άργησαν οι παραγγελίες μου, μου απάντησαν την επόμενη ημέρα (τελικά ήρθαν).
    • Διαφήμιση
    • Πριν κανένα 4ωρο παράγγειλα το xiaomi redmi note 2 prime απο το banggood. Προσπαθούσα από 12 Νοε που έκανα την παραγγελία (με κουπόνι -25%) να το πληρώσω με paypal συνδεδεμένο με κάρτες της Εθνικής αλλά τζίφος. Τελικά πλήρωσα με αυτό ενός φίλου που το έχει με AMEX.