Ο/H Orestis Kyrlis έγραψε:
ή παπαγαλιζεται ολοι σας ???
Συγχαρητήρια.... !!!
Μόλις κερδίσατε τα νέα σας φθινοπωρινά σας ΒΑΝάκια....
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Orestis Kyrlis έγραψε:
ή παπαγαλιζεται ολοι σας ???
Ο/H Orestis Kyrlis έγραψε:
υπαρχει τελος παντων καποιος υπευθυνος να μου δωσει τις γνωσεις του περι SAR ή παπαγαλιζεται ολοι σας ???
Ο/H zananiro έγραψε:
Μιλωντας σαν ουδετερος αναγνωστης, το παιδι που ξεκινησε το νημα μπορει να ηταν προκλητικο και εριστικο στα λεγομενα του, αλλα το ιδιο προκλητικες και εριστικες ηταν και πολλες απαντησεις που δοθηκαν και απο αλλα ατομα. Και η λυση του ban τοσο ευκολα για τετοιο λογο, δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει γιατι αποτελει αντικινητρο για καποιον να πει την αποψη του. Οταν δεν συμφωνουμε με τα λεγομενα και την αποψη καποιου, δεν σημαινει οτι πρεπει να τον φαμε.
Sent from my Onda V975m using Tapatalk
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
Ο/H zananiro έγραψε:
Μιλωντας σαν ουδετερος αναγνωστης, το παιδι που ξεκινησε το νημα μπορει να ηταν προκλητικο και εριστικο στα λεγομενα του, αλλα το ιδιο προκλητικες και εριστικες ηταν και πολλες απαντησεις που δοθηκαν και απο αλλα ατομα. Και η λυση του ban τοσο ευκολα για τετοιο λογο, δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει γιατι αποτελει αντικινητρο για καποιον να πει την αποψη του. Οταν δεν συμφωνουμε με τα λεγομενα και την αποψη καποιου, δεν σημαινει οτι πρεπει να τον φαμε.
Sent from my Onda V975m using Tapatalk
Ο/H johnkara έγραψε:
Και εμένα με απασχόλησε το θεμα, οπότε το έψαξα αρκετά και βρήκα τα παρακάτω.
sar mi2s
Οκτ 15th 2014, 12:03pm
Χαιρετώ τη κοινότητα, είμαι νέος κάτοχος του mi2s, ηθελα να μάθω για το sar του τηλεφώνου, έψαξα σε ολο το νετ και έβρισκα διάφορα αποτελέσματα απο 0,44 εως 1,37, έστειλα λοιπόν meil στην Σιγκαπούρη στο Xiaomi Customer Service και μου απάντησαν :
Dear John,
Thank you for supporting Xiaomi!
The highest SAR value of Xiaomi phones is 0.8W/kg.
Hope it will help you to get more information~
Should you have any question, please feel free to contact us.
Have a good day!
Faithfully yours,
Erica
Xiaomi Singapore Customer Service Center
Website: mi.com
E-Mail: [email protected]
Web Chat Service: Mi Singapore
Hotline: +65 6761 6088
sar mi2s
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην endlessterror ().