Διαφήμιση

Ακτινοβολία

• Ο/H Orestis Kyrlis έγραψε:

ή παπαγαλιζεται ολοι σας ???

Συγχαρητήρια.... !!!

Μόλις κερδίσατε τα νέα σας φθινοπωρινά σας ΒΑΝάκια....
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H Orestis Kyrlis έγραψε:

υπαρχει τελος παντων καποιος υπευθυνος να μου δωσει τις γνωσεις του περι SAR ή παπαγαλιζεται ολοι σας ???

Δεν ξέρω αν υπάρχει κανείς υπεύθυνος ή ανεύθυνος, αλλά ξέρω στα σίγουρα ότι αυτός ο... "πιτσικόμης" που πουλάει ένα... "αλουμινόχαρτο" με 20 δολλάρια και ρίχνει την ακτινοβολία περίπου 90%, μου θυμίζει κάτι άλλους... "πιτσικόμηδες" που ισχυρίζονται ότι με μια συσκευή 10 δολλαρίων, ρίχνουν την κατανάλωση καυσίμου σε ένα αυτοκίνητο αξίας 20.000 ευρώ πάλι γύρω στα 80%. Λες και οι κατασκευαστές τόσο των κινητών όσο και τόσων αυτοκινήτων τσιγουνεύτηκαν μερικά αλουμινόχαρτα ή μερικά εξαρτήματα των 2 ευρώ αντίστοιχα και βρέθηκαν μερικοί παντογνώστες να δώσουν την λύση.

Τέλος πάντων, λίγο ψυχραιμία δεν βλάπτει γιατί αν ήξερες πραγματικά τι συμβαίνει γύρω μας και ότι η ακτινοβολία είναι αθροιστική, θα πέταγες τηλεοράσεις,Η/Υ, ασύρματα τηλέφωνα, wifi κλπ μέσα απο το σπίτι, θα απομάκρυνες τα κρεβάτια από τα καλώδια της ΔΕΗ που τρέχουν μέσα στους τοίχους, θα σταματούσες να χρησιμοποιείς οτιδήποτε κινητό στον "κλωβό του αυτοκινήτου" ακόμα και με hands free... και άλλα πολλά και θα κυκλοφορούσες έξω από το σπίτι με "τρυπητό για μακαρόνια" στο κεφάλι.

Και ότι κινητό και να πάρεις στο μέλλον, ότι SAR και να σου λέει ο κατασκευαστής ότι έχει, ΠΟΤΕ να μην το χρησιμοποιείς χωρίς ακουστικά για τηλεφωνήματα μεγάλης διάρκειας.
    • Ρε κουμπαρε Ορέστη ιντα θες εδα?Εμείς είμαστε μια παρέα αυτό καταστροφικών!!Εγω έχω ένα xiaomi ένα χρόνο τώρα...κ έχει μπαταρία 3050 mA..για να μιλώ με τσ ώρες!!!μετά από ένα χρόνο χρήσης εξαλείφθηκαν τα συμπτώματα αλτσχαϊμερ που χα....!!!Δε νομίζω να Σ έβαλε κανείς να πάρεις xiaomi με το ζορε!!!Συνεπώς να μην είσαι τόσο προκλητικός....Όσο για τα κοπελια του forum σε πληροφορω ότι αν Κ λίγοι έχουμε γνωριστεί μεταξύ μας για να μη σου πω είμαστε φίλοι...τουλάχιστον σέβεται ο γεις τον άλλο....Αν ΕΣΥ λοιπόν έκανες λάθος αγορά κατά τη γνώμη σου εμείς κατά τη δική μας έχουμε κάνει την καλύτερη....τι δεν καταλαβαίνεις?

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Συμφορουμήτες μην ασχολείστε άλλο με τον τύπο. Έχει Banαριστεί και πλέον χαζεύει τα γραφόμενά μας έξω από το φόρουμ.
      Εξάλλου το πούλησε το παλιοXiaomi και τώρα θα αγοράσει άλλο BRAND Κινέζικο, "καλύτερο" και θα ζαλίζει άλλα φόρουμ, μέχρι να του φάει ο SAR το μυαλό.
      Μην ασχολείστε άλλο. :D
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Μιλωντας σαν ουδετερος αναγνωστης, το παιδι που ξεκινησε το νημα μπορει να ηταν προκλητικο και εριστικο στα λεγομενα του, αλλα το ιδιο προκλητικες και εριστικες ηταν και πολλες απαντησεις που δοθηκαν και απο αλλα ατομα. Και η λυση του ban τοσο ευκολα για τετοιο λογο, δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει γιατι αποτελει αντικινητρο για καποιον να πει την αποψη του. Οταν δεν συμφωνουμε με τα λεγομενα και την αποψη καποιου, δεν σημαινει οτι πρεπει να τον φαμε.

Sent from my Onda V975m using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Ο/H zananiro έγραψε:

Μιλωντας σαν ουδετερος αναγνωστης, το παιδι που ξεκινησε το νημα μπορει να ηταν προκλητικο και εριστικο στα λεγομενα του, αλλα το ιδιο προκλητικες και εριστικες ηταν και πολλες απαντησεις που δοθηκαν και απο αλλα ατομα. Και η λυση του ban τοσο ευκολα για τετοιο λογο, δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει γιατι αποτελει αντικινητρο για καποιον να πει την αποψη του. Οταν δεν συμφωνουμε με τα λεγομενα και την αποψη καποιου, δεν σημαινει οτι πρεπει να τον φαμε.

Φίλε Zananiro είσαι πολύ ελαστικός και ολοι εδω μεσα πλην του Miui-Art μιλαμε ως ουδετεροι. Διάβασε ξανά τα γραφόμενα και τις απαντήσεις του τύπου. Ο τρόπος του ήταν απαράδεκτος και τα γραφόμενα του φανέρωναν έναν ΑΞΕΣΤΟ χαρακτήρα. Τζάμπα μάγκας. Ίσα να πούμε ρε γατάκια και ξέρετε ποιος είμαι εγώ.....
      Καταρχήν έδειχνε ότι είναι άσχετος με το τι είναι ένα φορουμ. Νομίζει ότι εδώ είναι μαγαζί και όλα τα μέλη του έχουν αφεντικό την XIAOMI και τα κονομάμε. Ότι είμαστε υποχρεωμένοι να του παρέχουμε υπηρεσίες και τεχνικές γνώσεις. Αυτός που θέλει οι άλλοι να φτιάχνουν και να τρέχουν κι αυτός να απολαμβάνει.
      Ότι αυτός είναι ο ξύπνιος και οι υπόλοιποι οι άσχετοι. Κουτοπόνηρος αφού πούλησε μια συσκευή την οποία ο ίδιος αποκάλεσε ΘΑΝΑΤΟ σε άλλο "θύμα" και αυτός είναι ο έξυπνος. Εσύ όταν διαβάζεις: "την πούλησα σε ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ" πώς το αντιλαμβάνεσαι; Αφού την πούλησε ήρθε να πουλήσει μετά κι εδώ μέσα εξυπνάδα, γεμίζοντας και άλλο θέμα με τα ίδια ακριβώς που γράφει στην αρχή. Καθαρά ο τύπος είναι ο Ελληνάρας που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε και να εξαλείψουμε, ο Έλληνας που ξέρει μόνο να παίρνει και να μη δίνει.(από αυτούς που όλοι περιμένουν στην ουρά και αυτός κάνει τον άρρωστο για να περάσει πρώτος). Εγώ τουλάχιστον αυτή την εικόνα σχημάτισα απο τα γραφόμενα και τις απαντήσεις του. Τώρα αν είναι ''αμόρφωτος'' και αλλιώς σκέπτεται, αλλά δεν μπορεί να τα αποδώσει γραπτώς, τότε πάω πάσο. Αλλά του δόθηκε η ευκαιρία και συνέχισε να είναι προκλητικός.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().

• Κοίτα ρε φίλε μου πως έρχονται τα πράγματα καμιά φορά .
      Χτες βράδυ , διάβαζα τη Ελληνική Μυθολογία του Τσιφόρου (την περνάω ένα χεράκι κάθε 2-3 χρόνια) που είναι και διασκεδαστική
      Αγαμέμνονας , Κλυταιμνήστρα , Ορέστης και οι άλλοι .
      Σήμερα μπαίνω να δω τι νέα έχουμε στην κοινότητά μας (έχω καιρό να μπω) και πέφτω πάνω σε ένα άλλο Ορέστη ( όχι αυτόν που σκότωσε τη μάνα του) .
      Ρε τι μου θυμίζει το παλικάρι , τι μου θυμίζει ..... που τα βάζει με όλους και με όλα , με αυτή την εριστικότητα και το ύφος των χιλίων καρδιναλίων .
      Βέβαια άμα δεν έχεις τελειώσει το πρωινό καφέ η γκλάβα δουλεύει ακόμα στο ρελαντί κι' άντε να θυμηθείς .
      Τελικά το βρήκα ποιο πρόσωπο τις επικαιρότητας εδώ και 7 μήνες μου θυμίζει και ....... ησύχασα .
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zananiro έγραψε:

Μιλωντας σαν ουδετερος αναγνωστης, το παιδι που ξεκινησε το νημα μπορει να ηταν προκλητικο και εριστικο στα λεγομενα του, αλλα το ιδιο προκλητικες και εριστικες ηταν και πολλες απαντησεις που δοθηκαν και απο αλλα ατομα. Και η λυση του ban τοσο ευκολα για τετοιο λογο, δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει γιατι αποτελει αντικινητρο για καποιον να πει την αποψη του. Οταν δεν συμφωνουμε με τα λεγομενα και την αποψη καποιου, δεν σημαινει οτι πρεπει να τον φαμε.

Δεοντολογικά μιλώντας ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου! Ωστόσο, εάν διαβάσεις προσεχτικά τους διαλόγους, ο Ορέστης απλά πήγαινε γυρεύοντας και ΖΗΤΟΥΣΕ το ban, αφού σκόπιμα συνέχιζε να παραβιάζει του κανονισμούς λειτουργίας αυτού του φόρουμ, ακόμα και μετά την σαφέστατη προειδοποίηση του Admin... που του χαρίστηκε αρχικά!!!
      Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή? Να έχουμε 4500 μέλη που σέβονται τους κανονισμούς λειτουργίας και ΕΝΑΝ και μοναδικό που είναι εριστικός, ειρωνικός, προσβλητικός κ.λ.π. να τον αφήνουμε να λέει ότι θέλει και όπως θέλει? Ή σεβόμαστε τους κανονισμούς λειτουργίας και συνεχίζουμε ή εάν δεν συμφωνούμε με αυτούς απλά αποχωρούμε... Αυτός και έλλειψη σεβασμού προς όλους μας έδειξε και με "τσαμπουκά" ήθελε να επιβληθεί (και μάλιστα χωρίς αληθινά ή ουσιαστικά επιχειρήματα!), οπότε το να του δείξει ο υπεύθυνος του φόρουμ την "έξοδο" ήταν μονόδρομος! Το ban του Admin ήταν ...ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ για μένα!
    • Και για να μιλήσουμε και λίγο επι της ουσίας, έκανα τις εξής παρατηρήσεις, που αποδεικνύουν ότι η υπόθεση του Ορέστη, βασίζεται σε λάθος στοιχεία.
      Η όλη ιστορία βασίζεται επάνω σε δύο άρθρα που μας παράθεσε.
      Στο μεν πρώτο, υπάρχει αυτή απο κάτω η παράγραφος:
      Εδώ ουσιαστικά ο συγγραφέας του άρθρου μας λέει πως να κάνουμε την αναγωγή απο τα 10gr ιστού στο 1gr ιστού για να μπορέσουμε να συγκρίνουμε τον πίνακα που μας είχε παραθέσει παραπάνω. Μας λέει λοιπόν να προσθέσουμε 20% στις τιμές κ.λ.π. Το 20% το χρησιμοποιεί δηλαδή σαν συντελεστή μετατροπής. Αν δεν είναι εντελώς αυθαίρετο, αφου δεν εξηγεί που και πως βγαίνει αυτό το 20% τουλάχιστον είναι ΛΑΘΟΣ και αυτό αποδεικνύεται σε πάρα πολλές περιπτώσεις στο επόμενο site που μας έδωσε, που έχει τα SARs όλων των συσκευών...
      Παρατηρήστε λοιπόν την εξόφθαλμη ανακολουθία των πινάκων...

Αν το +20% είναι ο σωστός συντελεστής μετατροπής, πως γίνεται σε δύο διαφορετικές συσκευές στην παραπάνω εικόνα (με τα κόκκινα πλαίσια) που έχουν αμερικάνικες τιμές (βασίζονται στο 1gr ιστού) και είναι ΙΔΙΕΣ μεταξύ τους (1,55), να αντιστοιχούν σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ευρωπαϊκές τιμές (που βασίζονται στα 10gr ιστού?)
      Επίσης, στον ίδιο πίνακα δύο διαφορετικές τιμές ( 1.41 και 1.51) αντιστοιχούν στην ίδια ευρωπαϊκή τιμή (1.15)... Δηλαδή ο συγγραφέας του άρθρου μας λέει, ότι αν σε δύο διαφορετικούς αριθμούς ( στην περίπτωση στο 1.41 και στο 1.51) προσθέσεις το 20% του εαυτού τους, τότε βγαίνει το ΙΔΙΟ αποτέλεσμα, δηλαδή 1.15... αλλά συγχρόνως μας λέει, στην πρώτη περίπτωση, ότι εάν προσθέσεις το 20% στον αριθμό 1.55 παίρνεις ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (=1,86 & 1,36)...!!!

Τα ίδια πάνω κάτω συμβαίνουν και στους άλλους δύο πίνακες απο κάτω:

Με κορυφαία ανακολουθία το παράδειγμα του μοντέλου Nokia X2, όπου έχοντας τιμή 1,25, εάν του προσθέσεις το 20% της τιμής του, αυτό μας κάνει και πάλι 1.25...
      Οι πίνακες που πήρα είναι εντελώς στη τύχη! Εάν κάνετε μια οποιαδήποτε αναζήτηση με διπλές τιμές, υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ ανακολουθίες και λάθη!!!

Πληροφοριακά να προσθέσω δε, ότι εάν προσπαθήσει κάποιος να βγάλει τον αληθινό συντελεστή μετατροπής, σύμφωνα με τις τιμές που παραθέτει το site... απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοιος συντελεστής!
      Είναι εμφανές ότι οι τιμές που παρατίθενται είναι ακανόνιστες και δεν υπάρχει τίποτα που τα τις συνδέει μεταξύ τους, στα δύο διαφορετικά standards ασφαλείας των USA και EU...

Τέλος... μια ρητορική ερώτηση... πάρα πολύ απλή:
      Εάν όντως τα όρια SAR των συσκευών της Xiaomi που δίνει το site που μας παράθεσε ως αποδεικτικό στοιχείο ο Ορέστης, κυμαίνονται απο 1.18W/kg το μικρότερο, έως 1.62W/kg το μεγαλύτερο, ΓΙΑΤΙ θεωρούνται επικίνδυνα, όταν το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο είναι τα 2W/kg...???

Images
      • Image1.jpg

46,85 kB, 702×749, viewed 119 times
      • Image2.jpg

58,2 kB, 702×749, viewed 128 times
      • Image3.jpg

43,85 kB, 702×749, viewed 119 times
      • Image4.jpg

21,13 kB, 752×141, viewed 134 times
    • Και εμένα με απασχόλησε το θεμα, οπότε το έψαξα αρκετά και βρήκα τα παρακάτω.

sar mi2s
      Οκτ 15th 2014, 12:03pm
      Χαιρετώ τη κοινότητα, είμαι νέος κάτοχος του mi2s, ηθελα να μάθω για το sar του τηλεφώνου, έψαξα σε ολο το νετ και έβρισκα διάφορα αποτελέσματα απο 0,44 εως 1,37, έστειλα λοιπόν meil στην Σιγκαπούρη στο Xiaomi Customer Service και μου απάντησαν :

Dear John,
      Thank you for supporting Xiaomi!

The highest SAR value of Xiaomi phones is 0.8W/kg.

Hope it will help you to get more information~
      Should you have any question, please feel free to contact us.
      Have a good day!
      Faithfully yours,

Erica
      Xiaomi Singapore Customer Service Center
      Website: mi.com
      E-Mail: [email protected]
      Web Chat Service: Mi Singapore
      Hotline: +65 6761 6088

sar mi2s
    • Ο/H johnkara έγραψε:

Και εμένα με απασχόλησε το θεμα, οπότε το έψαξα αρκετά και βρήκα τα παρακάτω.

sar mi2s
      Οκτ 15th 2014, 12:03pm
      Χαιρετώ τη κοινότητα, είμαι νέος κάτοχος του mi2s, ηθελα να μάθω για το sar του τηλεφώνου, έψαξα σε ολο το νετ και έβρισκα διάφορα αποτελέσματα απο 0,44 εως 1,37, έστειλα λοιπόν meil στην Σιγκαπούρη στο Xiaomi Customer Service και μου απάντησαν :

Dear John,
      Thank you for supporting Xiaomi!

The highest SAR value of Xiaomi phones is 0.8W/kg.

Hope it will help you to get more information~
      Should you have any question, please feel free to contact us.
      Have a good day!
      Faithfully yours,

Erica
      Xiaomi Singapore Customer Service Center
      Website: mi.com
      E-Mail: [email protected]
      Web Chat Service: Mi Singapore
      Hotline: +65 6761 6088

sar mi2s

Ενδιαφέρουσα απάντηση, εάν αναλογιστείς και την απάντηση που έδωσαν στον Ορέστη παραπάνω...
    • Διαφήμιση
    • Πονεμένη ιστορία το SAR των Xiaomi. Από όσο έχω ψάξει, αν ρωτήσεις 10 ανθρώπους θα πάρεις 11 απαντήσεις. Τόσο μπερδεμένα.

Τα σίγουρα για μένα είναι:

* Τα όρια ασφαλείας υπάρχουν για κάποιο λόγο. Αν και δεν έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρες τιμές ασφαλείας, ας μην ξεχνάμε ότι για τον αμίαντο χρειάστηκε μια 50ετία για να αναγνωριστεί η επικινδυνότητά του.
      * Ο Ορέστης έθεσε με υπερβολικό τρόπο κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα και μένα. Μπορεί μία τιμή 1.2 W/kg (μέτρηση EU) να είναι κάτω από το όριο ασφαλείας, αλλά το σίγουρο είναι ότι σε ένα ευαίσθητο ηλεκτροχημικό σύστημα όπως ο εγκέφαλος η εφαργμογή ηλεκτρομαγνητικού πεδίου προκαλεί αλλαγές. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Το άγνωστο εδώ είναι το μέγεθος της επίδρασης και/ή ζημιάς.
      * Στο ρεσουμέ, αν και έχω Xiaomi σπίτι (το έχει η κόρη μου) και βλέποντας τις τιμές SAR της έχω πρακτικά επιβάλλει τη χρήση ακουστικού για τις επικοινωνίες της. Ειδικά τα μικρά (άτιμα whatsup) δεν έχουν μέτρο της αυτοπροστασίας τους
      * Τέλος, η Xiaomi κάνει γαργάρα τις πραγματικές τιμές. Ας πάρουμε για παράδειγμα τη δήλωση περί μέγιστης τιμής 0.8W/kg. Λ.χ., το Redmi 1S έχει μέτρηση 1.21W/kg (πηγή: May I know the SAR value for the Redmi 1S? - Redmi 1S - Xiaomi MIUI Official Forum ). Θα μπορούσε να είναι μεμονωμένα λάθος δήλωση της Mi Singapore, αλλά παντού υπάρχει αυτή η εικόνα δυστυχώς... Θυμίζει τις αντίστοιχες δηλώσεις (ή απουσία τους, ό,τι βολεύει καλύτερα) για την ύπαρξη AGS Dragontrail και/η Corning Gorilla Glass σε διάφορα μοντέλα της.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην endlessterror ().