Διαφήμιση

o MITU έγινε ...Έλληνας!

• Ο/H caeser έγραψε:

Gallery-->Τα άλμπουμ μου--> +Δημιουργία άλμπουμ
      Σε εμένα μου δίνει δικαίωμα δημιουργίας αλμπουμ και ονομασία και περιγραφή αλλά μετά χάνεται πριν βάλω φωτογραφίες.

Επίσης οι φωτογραφίες μου είναι λίγο μεγαλύτερες από 3Mb και δεν με αφήνει να τις βάλω η ιστοσελίδα (μέχρι 3 δέχεται).
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Σε εμένα μου δίνει δικαίωμα δημιουργίας αλμπουμ και ονομασία και περιγραφή αλλά μετά χάνεται πριν βάλω φωτογραφίες.

Επίσης οι φωτογραφίες μου είναι λίγο μεγαλύτερες από 3Mb και δεν με αφήνει να τις βάλω η ιστοσελίδα (μέχρι 3 δέχεται).
      Ε, καλά, το μέγεθος δεν είναι θέμα. Κάνε τες ένα ομαδικό μικρό resize και καθάρισες.
      Αλλά το άλλο με το χάσιμο του άλμπουμ, δεν ξέρω. ...Για να το δει ο @MIUI_ART μήπως είναι κάτι με το φόρουμ...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Gallery-->Τα άλμπουμ μου--> +Δημιουργία άλμπουμ

Ο/H caeser έγραψε:

Ε, καλά, το μέγεθος δεν είναι θέμα
      Μα αφού το θέμα είναι να δείξουμε ποιότητα !! Θα τις μικράνω? Δε λέει
      Ας μας πει ο αρχηγός πως και γιατί δεν με αφήνει και θα δω τι θα κάνω
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Μα αφού το θέμα είναι να δείξουμε ποιότητα !! Θα τις μικράνω? Δε λέει
      Σιγά βρε... Τι νομίζεις, ότι συμμετέχουμε σε κανά διαγωνισμό φωτογραφίας? Ή νομίζεις ότι απο 3MB μέγεθος, εάν η φωτογραφία πάει στο 500ΚΒ, φαίνεται η διαφορά σε ένα υπολογιστή? ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!!!
      Όταν χαμηλώνεις την ανάλυση, αναλογικά, δεν χαλάει η ποιότητα αισθητά... Δηλαδή μια φωτογραφία 4160 Χ 3120 που είναι γύρω στα 3-4 ΜΒ, εύκολα γίνεται 1280 Χ 800, που εφ'ενός το μέγεθος πέφτει δραματικά (σχεδόν κάτω απο 300ΚΒ) και η ποιότητα παραμένει σχεδόν η ΙΔΙΑ (σε μια οθόνη υπολογιστή).
    • Ο/H gripas4 έγραψε:

Και το Vickmall το κάνει αυτό. Δύο φορές που έχω παραγγείλει από εκεί μου έχουν στείλει φωτογραφίες. Μια με το περιεχόμενο της συσκευασίας και μια κλειστή. Τώρα μόλις πρόσεξα ότι για το NOTE 2 που παράγγειλα για τον αδερφό μου έχει απ' έξω περιγραφή "home and garden"!
      Και εμένα μου στείλανε φώτο από το Vickmall ακριβώς όπως το λέει και ο @gripas4 :thumbsup: