o MITU έγινε ...Έλληνας!
-
-
-
Ο/H Kserw έγραψε:
Εχεις και μιτου ρε θηριο;;; ωραιος.
Κατέφτασε σήμερα... και είπα να του "φλασάρω" μια ελληνική σημαία! Χαχαχα! -
Πρέπει να του κάνουμε και ένα Upgrade (Τσαρούχι) και θα είναι άρχοντας...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πρέπει να καθιερεωθεί "mitu-metal"... ΘΕΛΩ ΕΝΑ! Χαχαχαχα! -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μη μου βάζεις ιδέες... Δεν το έχω σε τίποτα να του βάλω και φουστανέλα και να τον μετονομάσω σε MITU-TSOLIA.. . -
Απιθανο...θελω και γω!
-
Ο/H makymro έγραψε:
Απιθανο...θελω και γω!
Το πήρα απο ΕΔΩ... από τον πιό γλυκό κινέζο που έχω βρει μέχρι σήμερα!!! Έχει απίστευτο σύστημα αποστολών που με εξέπληξε ευχάριστα! Όχι μόνο μου έστειλε Tracking number, αλλά και φωτογραφίες(!!!) του άψογου, απο κάθε πλευράς, πακέτου που μου ταχυδρόμησε! Το έστειλε με απλό ταχυδρομείο και σε 12 ημέρες ήταν σπίτι μου!!! Επίσης μου απολογήθηκε για ΜΙΑ μέρα καθυστέρηση που έκανε για να μου στείλει το πακέτο (μέχρι η Xiaomi να του στείλει στο μαγαζί του, επειδή δεν το είχε σε stock...!!!)...
Το επόμενο τηλέφωνό μου θα είναι απο αυτόν...
Διάβασε το mail που μου έστειλε μαζί με τις φωτογραφίες απο το πακέτο μου:
-
Ο/H caeser έγραψε:
Το πήρα απο ΕΔΩ... από τον πιό γλυκό κινέζο που έχω βρει μέχρι σήμερα!!! Έχει απίστευτο σύστημα αποστολών που με εξέπληξε ευχάριστα! Όχι μόνο μου έστειλε Tracking number, αλλά και φωτογραφίες(!!!) του άψογου, απο κάθε πλευράς, πακέτου που μου ταχυδρόμησε! Το έστειλε με απλό ταχυδρομείο και σε 12 ημέρες ήταν σπίτι μου!!! Επίσης μου απολογήθηκε για ΜΙΑ μέρα καθυστέρηση που έκανε για να μου στείλει το πακέτο (μέχρι η Xiaomi να του στείλει στο μαγαζί του, επειδή δεν το είχε σε stock...!!!)...
πραγματικα εκπληκτικός ο κινεζουλης! Θα τον εχουμε στα υποψιν. -
Ο/H makymro έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
πραγματικα εκπληκτικός ο κινεζουλης! Θα τον εχουμε στα υποψιν.
Όταν παραλάβω συσκευή απο αυτόν θα καταθέσω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά μέχρι τώρα με έχει ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ πολύ θετικά!!! -
Ο/H caeser έγραψε:
Όταν παραλάβω συσκευή απο αυτόν θα καταθέσω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά μέχρι τώρα με έχει ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ πολύ θετικά!!!
δεν εχω ξαναδει να στελνουν φωτογραφιες με το πακετο αποστολης. τελειο μου φαινεται! -
Ο/H makymro έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Όταν παραλάβω συσκευή απο αυτόν θα καταθέσω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά μέχρι τώρα με έχει ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ πολύ θετικά!!!
δεν εχω ξαναδει να στελνουν φωτογραφιες με το πακετο αποστολης. τελειο μου φαινεται!
Όντως είναι πολύ καλό αυτό και πρακτικό. Πρώτον αποδυκνύει ότι το πακέτο σου έρχεται άθικτο, βλέπεις την διεύθυνση επάνω ότι είναι όλα οκαυ κ.λ.π. και ξέρεις τι να περιμένεις! Και δεύτερον εάν για κάποιο λόγο δεν έρθει έτσι όπως το φαίνεται, μπορείς να αποδείξεις με φωτογραφία ότι ήρθε ανοιγμένο ή στραπασταρισμένο κ.λ.π. Σε κάθε περίπτωση βοηθάει πολύ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα