o MITU έγινε ...Έλληνας!
-
-
Ο/H gripas4 έγραψε:
Και το Vickmall το κάνει αυτό. Δύο φορές που έχω παραγγείλει από εκεί μου έχουν στείλει φωτογραφίες. Μια με το περιεχόμενο της συσκευασίας και μια κλειστή. Τώρα μόλις πρόσεξα ότι για το NOTE 2 που παράγγειλα για τον αδερφό μου έχει απ' έξω περιγραφή "home and garden"!
Πρόσφατα ψώνισα απο το vickmall αλλά δεν μου στείλανε κάποια φώτο (ωστόσο όλα πήγαν μια χαρά με αυτούς! Δεν έχω κάποιο παράπονο!)
Αν τώρα στέλνουν και φωτογραφίες, ακόμα καλύτερα και μπράβο τους!
Δεν συμφωνείς και συ ότι είναι πολύ καλό και πρακτικό να βλέπεις σε φωτογραφία το πακέτο σου πριν φτάσει?
Εμένα, στο τηλέφωνο που έχω παραγγείλει (είναι στο δρόμο), δεν μου έγραψαν άπ'έξω τέτοια, αφού το στέλνουν απο Ολλανδία (free shipping), οπότε έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ περνάει τελωνείο. -
Ο/H caeser έγραψε:
αφού το στέλνουν απο Ολλανδία (free shipping), οπότε έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ περνάει τελωνείο.
Στην Ολλανδία το πακέτο είναι transit (δεν το ακουμπάει κανείς. Απλά μεταφορτώνεται απο το ένα μεταφορικό μέσο στο άλλο, σε σφραγισμένο σάκο) οπότε ότι είναι να γίνει θα γίνει.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
αφού το στέλνουν απο Ολλανδία (free shipping), οπότε έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ περνάει τελωνείο.
Στην Ολλανδία το πακέτο είναι transit (δεν το ακουμπάει κανείς. Απλά μεταφορτώνεται απο το ένα μεταφορικό μέσο στο άλλο, σε σφραγισμένο σάκο) οπότε ότι είναι να γίνει θα γίνει..
Λέω το εξής: Ότι μου έστειλαν το πακέτο ΑΠΟ την Ολλανδία(!), όχι μέσω Ολλανδίας και μάλιστα συστημένο και express...και όλα αυτά με Free Shipping!!! Οπότε δεν υπήρχε λόγος να γράψουν απ'έξω "ξωτικά φρούτα", αλλά έγραψαν τι περιέχει... Ερχόμενο όμως απο Ολλανδία ΔΕΝ περνάει τελωνείο, λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης...
Δες απο κάτω:
-
-
-
Θετική απάντησηΟ αληθινός MITU ήταν πάντα Έλληνας και τον φιλοξενώ σπίτι μου...
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Bodai ()
Αιτία: Ωραία έκπληξη!! -
-
Ο/H stefgr74 έγραψε:
Ο αληθινός MITU ήταν πάντα Έλληνας και τον φιλοξενώ σπίτι μου...
Βγάλε του μερικές όμορφες φωτογραφίες και ανέβασέ τες στην Gallery -
Ο/H caeser έγραψε:
Βγάλε του μερικές όμορφες φωτογραφίες και ανέβασέ τες στην Gallery
Αλήθεια στο Γκάλερι πως κάνω ένα φόλντερ ας το πούμε με φωτογραφίες του Ρετμι 2 που με ξετρέλανε, να τις δει λαός?
Ρωτάω γιατί αν θα μπούνε καλές φωτογραφίες θα πρέπει να μπούνε και σε ποιότητα (περισσότερο από 2μιση mb η μία) -
Ο/H stefgr74 έγραψε:
Ο αληθινός MITU ήταν πάντα Έλληνας και τον φιλοξενώ σπίτι μου...
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Βγάλε του μερικές όμορφες φωτογραφίες και ανέβασέ τες στην Gallery
Ρωτάω γιατί αν θα μπούνε καλές φωτογραφίες θα πρέπει να μπούνε και σε ποιότητα (περισσότερο από 2μιση mb η μία)
Gallery-->Τα άλμπουμ μου--> +Δημιουργία άλμπουμ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα