Διαφήμιση

Πως να κάνω Flash την Ελληνική ROM σε Xiaomi Mi4 ?

• RE: Πως να κάνω Flash την Ελληνική ROM ?

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Περνάς την ROM από πάνω και άν κάτι δε πάει καλά, κάνεις Factory Defaults και ξανά Flash την Ελληνική.

Ok man thanks! Αύριο έχει Flashing λοιπόν..

Στάλθηκε από το ONE A2001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      "Change the way you see things"
      jasonblackeye.com
    • Επιστρέφω ώστε να αφήσω και εγώ το δικό μου Feedback στη κοινότητα. Φλάσαρα κανονικά τη τελευταία Ελληνική V7 και πραγματικά φοβερή δουλειά Guys, μπράβο!
      Τώρα βέβαια μου κράτησε τις εφαρμογές μέσα πράγμα λίγο περίεργο ενώ έκανα Wipe Cache και User Data. Βέβαια όλα τα άλλα από την αρχή όπως λογαριασμοί κτλ.! tumbs up για το Swiftkey από Default!!
      "Change the way you see things"
      jasonblackeye.com
    • Καλησπερα παιδια. Παρακαλώ λίγο για τη βοήθεια σας μιας και δεν το κατεχω καλά το άθλημα. Από τα Χριστούγεννα έχω το mi4 (πως προσθετω την συσκευη στο προφίλ; τόσο ασχετος) ειδα προχτές για την ελληνική rom gtv 6 κάτι και είπα να το προσπαθήσω. Ακολουθώντας τις οδηγίες μεσω του mi recovery περασα την miui7 5.12.17. Χωρίς wipes κλπ και ως εδω καλα. Μετα οι οδηγίες λενε να ξαναπούμε στον updater και να φλασαρουμε την gtv αλλα δεν την βρίσκω ούτε έξω ούτε στην recovery. Το σίγουρο ειναι ότι κατι ψάχνω λάθος και δεν καταλαβαίνω. Επίσης αν βρουμε ακρη μετα για τον superuser το wipe που κανουμε σβηνει τις εφαρμογες ή είναι κάτι άλλο και δεν τις επηρεάζει.
      Ευχαριστω για τον χρόνο όποιου απαντησει.
    • Διαφήμιση