[GTV-5.9.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H trainspotting έγραψε:
Καλησπέρα στην κοινότητα.Προσπαθώ εδώ και τόση ώρα να κατεβασω την 5.9.17 για το redmi 1s και το download είναι υπερβολικά αργό.(1 ώρα ) .Έχει πρόβλημα το αρχείο? Υπάρχει ή δυνατότητα με νέο link στο thread ? Ευχαριστω
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα,
μόλις το τσέκαρα και σε μένα φαίνεται οκ. Μήπως υπάρχει άλλο προβλημα?? -
Ο/H trainspotting έγραψε:
Καλησπέρα στην κοινότητα.Προσπαθώ εδώ και τόση ώρα να κατεβασω την 5.9.17 για το redmi 1s και το download είναι υπερβολικά αργό.(1 ώρα ) .Έχει πρόβλημα το αρχείο? Υπάρχει ή δυνατότητα με νέο link στο thread ? Ευχαριστω
Είναι από τα χαζά που μας κάνει η Forthnet τελευταία με τα κυκλώματα εξωτερικού. -
Πολύ πιθανό,κατσε να τους πάρω ένα τηλ να τους μπινελικωσω
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tpapo έγραψε:
Το τελευταίο 3μηνο έκανα ευλαβικα τα εβδομαδιαία updates χωρίς τίποτα το επιλήψιμο ,με την 5.9.17 είχα αρκετά προβληματάκια και η μπαταρία ... ,γυρισα στη 5.8.27 και φυσικά το κινητό πετάει χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα ...τυχαία όλα αυτά ; ,δε ξέρω αλλά και δεν το ψαχνω παραμενω μ'αυτή που θεωρώ πιο σταθερή απ'όλεςκαι βλέπουμε
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H jordan01 έγραψε:
καλησπέρα, και με την 5.9.11 & 5.9.18 τις ελληνικές παίρνω notifications οταν ειμαι με mobile data αλλά δεν παίρνω οταν είμαι με wifi.
Καμιά ιδέα κανείς?
Τα notifications & permissions τα εχω ρυθμίσει και στο sync μενου το ''sync'' το έχω on και το ''sync only wifi'' απενεργοποιημένο.
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Το sync προφανώς δεν έχει να κάνει με τις ειδοποιήσεις... Αν το ''sync only wifi'' είναι απενεργοποιημένο και το "sync" είναι "on", θα σου συγχρονίζει καταναλώνοντας απο τα data σου... Think about that!
Όσο για τις ειδοποιήσεις, εφ΄όσον τις έχεις ρυθμίσει σωστά, όπως λες, θα έπρεπε να τις παίρνεις άσχετα με τι είδους σύνδεση έχεις... Αν το πρόβλημα είναι της rom θα το έχουν και άλλοι χρήστες... αλλά προς το παρόν δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό απο άλλους χρήστες... Δοκίμασε να τις απενεργοποιήσεις και να τις ενεργοποιήσεις πάλι και με τις δύο συνδέσεις, να δεις πως θα πάει...
Καλως σας βρήκα.. οκ αλλαξα το sync only wifi (το ενεργοποίησα)
Λοιπόν όσον αφορά τις ρυθμίσεις notifications τις έχω ως εξης (π.χ για cloudmagic & gmail).
-Security,autostart enabled (επίσης κλειδωμένα στο μενού που κάνουμε kill τα apps).
-Permission manager disabled.
-Notifications,manage notif (Allow notif enabled,priority disabled,app icon badge enabled,floating disabled,sounds vibr enabled,not light enabled.)
-Notifications , Status bar , show notifications icons enabled
Βλέπετε κάτι που μου έχει διαφύγει?
Please help...
(Επίσης στην recovery twrp by cloud με το ωραίο GUI όταν μετά απο ένα λεπτό κλιδώνει η οθόνη και λέει ''swipe to right to unlock'' η οθόνη δεν ανταποκρίνεται... έτσι απο τα settings αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω το κλείωμα οθόνης.. το έχει και κανένας άλλος??)
Τhanks guys.... και μπράβο στην ομάδα που στείνει τις ελληνικές roms, πράγματι πολύ καλή δουλειά.keep doing it please.. -
Ο/H jordan01 έγραψε:
(Επίσης στην recovery twrp by cloud με το ωραίο GUI όταν μετά απο ένα λεπτό κλιδώνει η οθόνη και λέει ''swipe to right to unlock'' η οθόνη δεν ανταποκρίνεται... έτσι απο τα settings αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω το κλείωμα οθόνης.. το έχει και κανένας άλλος??)
Και εγώ απενεργοποιημένο το έχω... -
Να κάνω μια ερώτηση αυτό είναι κάτι ή όχι?
-
Ο/H jordan01 έγραψε:
Λοιπόν όσον αφορά τις ρυθμίσεις notifications τις έχω ως εξης (π.χ για cloudmagic & gmail).
-Security,autostart enabled (επίσης κλειδωμένα στο μενού που κάνουμε kill τα apps).
-Permission manager disabled.
-Notifications,manage notif (Allow notif enabled,priority disabled,app icon badge enabled,floating disabled,sounds vibr enabled,not light enabled.)
-Notifications , Status bar , show notifications icons enabled
Βλέπετε κάτι που μου έχει διαφύγει?
Την αιτία δεν βλέπω ή δεν μπορώ να μαντέψω, που έχεις ειδοποιήσεις με data και όχι με wifi... -
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Όταν στο "σχετικά με το τηλέφωνο" κάνεις μερικά taps επάνω στο "Έκδοση Android" σου βγάζει το λογότυπο της έκδοσης Android που φοράς... Στην περίπτωσή σου, την "Lollipop" -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H jordan01 έγραψε:
Και εγώ απενεργοποιημένο το έχω...
Εγώ το έχω ενεργοποιημένο το κλείδωμα, αλλά στην συγκεκριμένη φάση δεν το εμφανίζει. Πρέπει να το κάνεις σωστά για να πάει δεξιά.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Όταν στο "σχετικά με το τηλέφωνο" κάνεις μερικά taps επάνω στο "Έκδοση Android" σου βγάζει το λογότυπο της έκδοσης Android που φοράς... Στην περίπτωσή σου, την "Lollipop"
Να προσθέσω πως εαν στο "τζούρι" που βγεί πατήσεις αρκετές φορές πάνω αλλάζει χρώμα και εαν το κρατήσεις πατημένο θα παίξεις ένα πολύ εθιστικό παιχνιδάκι! -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Να προσθέσω πως εαν στο "τζούρι" που βγεί πατήσεις αρκετές φορές πάνω αλλάζει χρώμα και εαν το κρατήσεις πατημένο θα παίξεις ένα πολύ εθιστικό παιχνιδάκι!
Αυτό με τα χρώματα το ήξερα, αλλά αυτό με το παιχνίδι το αγνοούσα!
Πλάκα έχει!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα