Έβαλα τα fix διορθώθηκε το κέντρο ασφαλείας στις ρυθμίσεις αλλά η μουσική συνεχίζει να έχει πρόβλημα..δεν μπορώ να επιλεξω ήχο κλήσης απ την μουσική ..
[GTV-5.9.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H ntinako33 έγραψε:
Έβαλα τα fix διορθώθηκε το κέντρο ασφαλείας στις ρυθμίσεις αλλά η μουσική συνεχίζει να έχει πρόβλημα..δεν μπορώ να επιλεξω ήχο κλήσης απ την μουσική ..
Κατέβασε τον es explorer και επέλεγε ήχους και άκου μουσική από αυτόν, μέχρι οι Κινέζοι να διορθώσουν τον Bug.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H cloudffvll έγραψε:
παιδια εχω μερικες ερωτήσεις
1)πως και ακομα δεν εχουμε παρει lollipop??
2)πως ειναι δυνατόν με 3gb ram και τα ελευθερα να ειναι 1.5gb ram και να εχουμε χαλια multitaskin ???(xiaomi mi4 4g 3gb ram)
στον opera ανοιγω 5-6 καρτελες και αυτες φορτώνουν ξανα και ξανα και η ελευθερη ραμ να ειναι 1gb δεν καταλαβαινω!!??
Εγώ με mozilla έχω σε μόνιμη βάση 10 καρτέλες ανοιχτές και είναι πάντα διαθέσιμες δε φορτώνουν ξανά και ξανά όπως λες. Μόνο αν ανοιξω κάποιο game μπορεί να ξαναφορτώσουν. Και δε καθαρίζω ποτέ τη Ραμ μόνο κάθε παρασκευή που γίνεται το update. -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
H ROM για το RedMi Note 3G WCDMA αντικαταστάθηκε με νέα χωρίς προβλήματα εγκατάστασης (Boot Loop)
-
Καλησπερα μια ερωτηση τον ΟΤΑ που θα τον βρω???
Να τον κατεβάσω απο το πλει στορ ή θα μπει μαζι με την καινουρια 5.9.24...???
Ευχαριστω!!! -
Ο/H stelios1987 έγραψε:
Καλησπερα μια ερωτηση τον ΟΤΑ που θα τον βρω???
Να τον κατεβάσω απο το πλει στορ ή θα μπει μαζι με την καινουρια 5.9.24...???
Ευχαριστω!!!
Είναι μέσα στη Ρομ η εφαρμογή 'αναβάθμιση' -
Σε ευχαριστω ρε Κωστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Γιατι ετσι εμενα.....????
-
-
Συγγνωμη που δεν ειμαι κατατοπιστικος οταν παταω ''ελεγχος'' ή ''Ληψη Πακετυ ενημερωσης''
δεν ανταποκρινεται....
Απλως σε ρωταω για να καταλαβω.... ΤΩΡΑ το κατεβασα απο τον υπολογιστη!!! -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα