[GTV-5.9.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H chdarmas έγραψε:
ota στο κινητο δεν μου ηρθε,
Για τώρα ota_updates είναι ανενεργές. Οταν ενεργοποιηθούν θα ανακοινωθεί.. -
Στο Redmi Note 2:
1. Όταν εχεις καρφωμενο το Mikey ενώ μπορείς να μιλάς δτο τηλέφωνο, οταν είσαι σε λειτουργία ηχογράφησης ή μιλάς στο "οκ google" το μικρόφωνο είναι νεκρό.
2. Δεν μπορείς να μπεις στο hardware test. Ούτε από τις ιδιότητες του τηλεφώνου, ούτε από το τηλέφωνο πληκτρολογώντας τον αντίστοιχο κωδικό
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
sygnomh pou grafo greeklish alla kati ginete me to laptop mou k den vgazei ellhnika sthn anarthsh!!! vgazei kati kodikopoihmena!!!
elega pos me thn anavathmisi pou ekana,to mi band den mporei na dinei enhmerosh se pano apo treis efarmoges.
ostoso to xroma pleon einai mono sto prasino,eno prin mporousa na epilekso apo paleta xromaton oti xroma thelo!
opos px to mov gia to viber , to thalasi gia to messenger to mple gia FB..
einai h efarmogh etsi h kano kati lathos?
eyxaristo gia ton xrono sas.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην latsialis ().
-
Καλησπέρα παιδιά την κατεβάζω τώρα και θα εντυπώσεις αύριο γιατί δεν έχω μπαταριά τώρα να την περάσω!!!!
-
Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
-
Οκ. Οταν δεησει το internet να πιασει ταχυτητες της προκοπης θα σας μεταφερω εντυπωσεις!Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Οκ. Οταν δεησει το internet να πιασει ταχυτητες της προκοπης θα σας μεταφερω εντυπωσεις!
Τελευταία η Forthnet = τραγωδία με το Διεθνές δύκτιο. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ronin13 έγραψε:
Οκ. Οταν δεησει το internet να πιασει ταχυτητες της προκοπης θα σας μεταφερω εντυπωσεις!
Τελευταία η Forthnet = τραγωδία με το Διεθνές δύκτιο.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην caeser ().
-
OffTopicΓια κάνε μία δοκιμή με Γερμανία για παράδειγμα,,,,,
Στις 22:00 που μέτρησα με Γερμανία είχα ~4 Μb/s download και τώρα έχω +29Μb/s (VDSL).
έστρωσε... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
OffTopicΓια κάνε μία δοκιμή με Γερμανία για παράδειγμα,,,,,
Στις 22:00 που μέτρησα με Γερμανία είχα ~4 Μb/s download και τώρα έχω +29Μb/s (VDSL).
έστρωσε...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα