Για θήκες εμπιστευόμαστε τον αλι? Έχει παραπάνω σχέδια και απο ebay και από όλα τα μαγαζιά. Έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε;
aliexpress
-
-
Εγω μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το aliexpress. Απλά θα παίρνεις τις ίδιες προφυλάξεις με το ebay και θα είσαι μια χαρά..
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Εγω μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το aliexpress. Απλά θα παίρνεις τις ίδιες προφυλάξεις με το ebay και θα είσαι μια χαρά..
Εννοώντας την πληρωμή μέσω paypal έτσι; Δεν παίρνω κάποια άλλη προφύλαξη -
Χρησιμοποιώ την ίδια προ-πληρωμένη αλλά στο alipay. Αγοράζω μόνο απο top-rated sellers (ας είναι και λίγο πιο ακριβά!! είναι σίγουρα πιο φθηνα απο να το αγοράσεις στην Ελλάδα) και πατάω το κουμπί της επιβεβαίωσης παραλαβής της παραγγελίας όταν και μόνο όταν βεβαιωθώ ότι η παραγγελία είναι σωστή και με αυθεντικά προϊόντα.
Στο τελευταίο στάδιο (το κουμπί επιβεβαίωσης) μην βιαστείς. Να είσαι σίγουρος ότι παρέλαβες σωστά και μετά.
Τα χρήματα σου δεν αποδεσμεύονται στον έμπορο αν δεν πατήσεις το μαγικό κουμπάκι!! -
Απ' ότι είδα δεν γίνεται πληρωμή μέσω paypal στο συγκεκριμένο σάιτ. Πως προτείνεται πληρωμή; Να κάνω λογαριασμό στο alipay ή κατευθείαν από την κάρτα;
-
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
Πως προτείνεται πληρωμή; Να κάνω λογαριασμό στο alipay ή κατευθείαν από την κάρτα;
Θα χρησιμοποιείς το alipay όπως το paypal. Απο την κάρτα απευθείας, δεν θα σου το πρότεινα αφού έχεις την εναλλακτική του Paypal ή του Alipay.. -
αφού έχεις την εναλλακτική του Paypal
Δεν δέχεται paypal το αλι σωστά;; -
Τουλάχιστον τελευταία φορα που αγόρασα απο κει ναι δεν δέχεται Paypal.
-
Το ali δεν δέχεται PayPal. Επίσης νομίζω στο ali είναι πολύ δύσκολο να περάσει πληρωμή λόγω capital controls. Αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να έρθει σε επικοινωνία με τον πωλητή να ρωτήσει αν δέχεται PayPal και να του βάλει τα χρήματα στο PayPal. Το πρόβλημα είναι ότι λίγοι πωλητές το δέχονται αυτό και δεν γνωρίζω τι συμβαίνει όσον αφορά την προστασία που έχεις μετά από το ali. Λογικά έχεις την προστασία του PayPal.
Sent from my huawei honor 3c using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0