Το μαγαζί είναι το A Professional Online Site On Chinese Mobile Phones-Buy Cheap Mobile Phones With The Best Pirce&Ship Worldwide -Vifocal.com . Να αναφέρω επίσης οτι είχα παραγγείλει και 2 tempered glass για τα mi4 και mi 4i , τα οποία ήταν ακριβώς ίδια με αποτέλεσμα να εφαρμόζουν μόνο στο mi 4
Όταν ο Κινέζος "κάνει το Κινέζο"...
-
-
Ο/H Giorgos Papageorgiou έγραψε:
Το μαγαζί είναι το A Professional Online Site On Chinese Mobile Phones-Buy Cheap Mobile Phones With The Best Pirce&Ship Worldwide -Vifocal.com . Να αναφέρω επίσης οτι είχα παραγγείλει και 2 tempered glass για τα mi4 και mi 4i , τα οποία ήταν ακριβώς ίδια με αποτέλεσμα να εφαρμόζουν μόνο στο mi 4
Θα σε παρακαλούσα να πας στο αντίστοιχο θέμα Αξιολόγησης των e-shops και να κάνεις μια αξιολόγηση για το vifocal.com ώστε να γνωρίζουν όλα τα μέλη.
Δική μου συμβουλή : Πριν από την παραγγελία σας σε κάποιο κινεζομάγαζο να επικοινωνείτε προσωπικά με τους πωλητές και να επιβεβαιώνετε τα γραφόμενά τους στη σελίδα του e-shop. Επίσης να τους αναφέρετε ότι είστε μέλος του Ελληνικού επίσημου forum της XIAOMI στην Ελλάδα, με πάνω από 10.000 μέλη και ότι στο τέλος της συνεργασία σας θα ανεβάσετε σχόλια για το e-shop τους σε αντίστοιχο θέμα που το διαβάζουν όλοι και να τους στείλετε και το αντίστοιχο λινκ (αφήστε τους μετά να χαθούν στην μετάφραση). Αυτό σίγουρα τους κάνει να είναι πιο προσεκτικοί από την αρχή της συνεργασίας σας.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παιδια εχω μεινει αφωνος με ολα αυτα που διαβαζω.Ειναι να μην σου κατσει η στραβη ε ?? Αν και στο διπλανο φορουμ (myphone) που ειμαι ενεργο μελος χρονια και
απο εκει προερχομαι εχω διαβασει κατα καιρους διαφορα παρομοια ευτραπελα και κακος που υπαρχουν αλλα υπαρχουν..!! Χαιρομαι που ειμαι σε μια κοινοτητα τοσο
δυνατη και ενωμενη και αυτος ειναι και ο σκοπος μας ο ενας να βοηθαει τον αλλον και πραγματικα μιας και ειμαι ενα υποψηφιο μελος (με το καλο) ενος xiaomi mi5 ολα
αυτα με βαζουν σε σκεψεις !!! Μπραβο σας για τον πολυ καλο χειρισμο σας !!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Μπραβο σας για τον πολυ καλο χειρισμο σας !!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα