Ο πιο γλυκός Κινέζος...
-
-
Ο/H Geo Z έγραψε:
Παιδιά, να φανταστώ ότι παραγγείλατε/θα παραγγείλετε με paypal από το μαγαζί, ε; Θα τσιμπήσω κι εγώ ενα mi4c από τον "γλυκούλη"
Καλώς όρισες στο φόρουμ @Geo Z.
Εγώ, ναι, ψώνισα με Paypal απο αυτό το μαγαζί.
Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το Paypal εδώ, κυρίως λόγω της ασφάλειας και της ευκολίας που προσφέρει. -
Καλώς σας βρήκα, caeser. Ξέχασα να συστηθώ
Τέως κάτοχος Χiaomi, το Mi3 μου έσπασε προ διμήνου και τώρα ψάχνομαι για το Μι4 ή Μι4c. Απλά έχω μείνει λίγο πίσω στα περί paypal μετά τα CC και πρέπει να διαβάσω τα αντίστοιχα θέματα προτού παραγγείλω. Ή στον "γλυκούλη" Κινέζο ή στο Vickamall θα καταλήξω, νομίζω -
Παρήγγειλα χθες τα Pistons 3. Για να δούμε πως θα πάει.“The only freedom you truly have is in your mind, so use it.”
-
-
-
-
Ο/H bandit έγραψε:
Ναι, βρε το ίδιο τηλέφωνο είναι!
Για την ενημέρωσή σου, οι "προχωρημένοι" το "redrice" το λένε και "hongmi"Σημαίνει "κόκκινο ρύζι"! Χαχαχα!
-
Εγώ σας το είπα... Ο κινεζούλης, είναι ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ..έως και "θεούλης" θα έλεγα!
Παρήγγειλα μια ροζ μπαταρία, ένα selfstick και τα πιστόνια. Δεν είχε ροζ και μου έστειλε πορτοκαλί και μου λέει ο τύπος, "για να μην σου καθυστερήσω την παραγγελία σου έστειλα πορτοκαλί, αλλά δεν γουστάρεις ή σου ξαναστέλνω την ροζ (οταν θα έχω) ή σου δίνω τα λεφτά πίσω".
Το εκπληκτικό (για Κινέζο!) όμως είναι ότι επειδή είχε πολύ δουλειά και δεν πρόλαβε να ανανεώσει τις νέες (χαμηλότερες) τιμές στο site του και επειδή παρήγγειλα με τις ακριβότερες τιμές, θα μου κάνει λέει refound τα $3 που είναι η διαφορά στο selfiestick...
Πως να μην εκτιμήσεις τέτοια συμπεριφορά?
Φυσικά, να υπενθυμίσω ότι παρήγγειλα χθες βράδυ και σήμερα έχω tracking number και φωτογραφίες με το πακέτο μου:
-
Ο/H caeser έγραψε:
Εγώ σας το είπα... Ο κινεζούλης, είναι ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ..έως και "θεούλης" θα έλεγα!
Παρήγγειλα μια ροζ μπαταρία, ένα selfstick και τα πιστόνια. Δεν είχε ροζ και μου έστειλε πορτοκαλί και μου λέει ο τύπος, "για να μην σου καθυστερήσω την παραγγελία σου έστειλα πορτοκαλί, αλλά δεν γουστάρεις ή σου ξαναστέλνω την ροζ (οταν θα έχω) ή σου δίνω τα λεφτά πίσω".
Το εκπληκτικό (για Κινέζο!) όμως είναι ότι επειδή είχε πολύ δουλειά και δεν πρόλαβε να ανανεώσει τις νέες (χαμηλότερες) τιμές στο site του και επειδή παρήγγειλα με τις ακριβότερες τιμές, θα μου κάνει λέει refound τα $3 που είναι η διαφορά στο selfiestick...
Πως να μην εκτιμήσεις τέτοια συμπεριφορά?
Φυσικά, να υπενθυμίσω ότι παρήγγειλα χθες βράδυ και σήμερα έχω tracking number και φωτογραφίες με το πακέτο μου:
Ωραίος ο κινέζος.....ροζ μπαταρία!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ωραίος ο κινέζος.....ροζ μπαταρία!?
Ναι ρε φίλε! Απαραίτητο αξεσουάρ για τις νυχτερινές μου εφόδους! Χαχαχαχα!
Υ.Γ. Την ήθελε η κόρη μου σε ρόζ, λέει, τη μπαταρία... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ωραίος ο κινέζος.....ροζ μπαταρία!?
Ναι ρε φίλε! Απαραίτητο αξεσουάρ για τις νυχτερινές μου εφόδους! Χαχαχαχα!
Υ.Γ. Την ήθελε η κόρη μου σε ρόζ, λέει, τη μπαταρία...
Αχ αυτές οι κόρες, ότι θέλουν κάνουν τους μπαμπάδες! Τα βλέπω στον μπατζανάκη μου που έχει μία 13χρονη κόρη....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα