Διαφήμιση

Ο πιο γλυκός Κινέζος...

• Ο/H caeser έγραψε:

Απο το Redmi Note που έχεις τώρα είναι σαφώς πολύ πιό προηγμένη συσκευή τεχνολογικά. Ωστόσο το να πας απο 5.5'' σε 5.0'' μήπως σου κακοφανεί, όπως εμένα που συνήθισα σε μεγάλες συσκευές και νοιώθω σαν να μην υπάρχει "γυρισμός"?? :P

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, αλλά και το καινούργιο redmi είναι εξίσου παχύ οπότε δε βολεύει... Είναι όπως συζητούσα με τον @maddoctor σε άλλο thread για το πόσο μεγάλα μπορούν να είναι τα κινητά και να παραμένει η αίσθηση του κινητού και έγινε αναφορά στο πάχος των διαφόρων συσκευών πέραν των υπόλοιπων διαστάσεων. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε " αναγκαστικά " να πάωσε mi note pro, το οποίο ξεφεύγει κατά αρκετά από το budget μου. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, στο μέλλον μπορεί να αλλάξω γνώμη και να θέλω πάλι μεγαλύτερο :P
  • Ο/H ev3rflow έγραψε:

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, αλλά και το καινούργιο redmi είναι εξίσου παχύ οπότε δε βολεύει... Είναι όπως συζητούσα με τον @maddoctor σε άλλο thread για το πόσο μεγάλα μπορούν να είναι τα κινητά και να παραμένει η αίσθηση του κινητού και έγινε αναφορά στο πάχος των διαφόρων συσκευών πέραν των υπόλοιπων διαστάσεων. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε " αναγκαστικά " να πάωσε mi note pro, το οποίο ξεφεύγει κατά αρκετά από το budget μου. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, στο μέλλον μπορεί να αλλάξω γνώμη και να θέλω πάλι μεγαλύτερο :P

Το Redmi Note 2 σε σχέση με το Note 3G
    είναι 2 mm πιο κοντό , 2.7 mm πιο στενό και 1.2 mm πιο λεπτό και φαίνεται σαν φτωχός συγγενής αν τα βάλεις δίπλα-δίπλα .
    Παρ' όλο ότι οι διαφορές φαίνονται μκρές , η αίσθηση στο χέρι είναι τελείως διαφορετική . Προσωπικά θα το προτιμούσα πιο στιβαρό , σαν το Note 3G .
  • Ο/H ev3rflow έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Απο το Redmi Note που έχεις τώρα είναι σαφώς πολύ πιό προηγμένη συσκευή τεχνολογικά. Ωστόσο το να πας απο 5.5'' σε 5.0'' μήπως σου κακοφανεί, όπως εμένα που συνήθισα σε μεγάλες συσκευές και νοιώθω σαν να μην υπάρχει "γυρισμός"?? :P

Είμαι σίγουρος ότι θα το συνηθίσεις γρήγορα... Άλλωστε είναι πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή και θα σου κεντρίζει το ενδιαφέρον συνέχεια! :D
  • Διαφήμιση
  • Ο/H geobas έγραψε:

Το Redmi Note 2 σε σχέση με το Note 3G
    είναι 2 mm πιο κοντό , 2.7 mm πιο στενό και 1.2 mm πιο λεπτό και φαίνεται σαν φτωχός συγγενής αν τα βάλεις δίπλα-δίπλα .
    Παρ' όλο ότι οι διαφορές φαίνονται μκρές , η αίσθηση στο χέρι είναι τελείως διαφορετική . Προσωπικά θα το προτιμούσα πιο στιβαρό , σαν το Note 3G .

Η αλήθεια είναι ότι όσο είχα στην κατοχή μου το Note 3G ένοιωθα πολύ ...αυτοπεποίθηση, όσο αφορά το κινητό μου! Μου έδινε αυτή την αίσθηση... παρόλο που το ζόριζα πολύ, αλλά δεν έκανε "κιχ"! Εντελώς απροβλημάτιστη συσκευή!
    Το Note 2 δεν θα το έλεγα "φτωχό συγγενή", αλλά σίγουρα πιό ντελικάτο (σε σύγκριση με το Note 3G) και πιό μοντέρνο... :D
  • Για να είμαι ξεκάθαρος, για το πόσο έχω προσέξει το κινητό μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος και άνετα με βγάζει τουλάχιστον για άλλα 1-2 χρόνια... Αυτό όμως είναι και το καλό με πολλά Κινέζικα κινητά, ότι είναι αρκετά φτηνά ώστε να μπορείς να διαθέσεις κάποια λεφτά κάθε 1-1μιση χρόνο και να "ανανεώνεσαι" χωρίς να νιώθεις ότι σε έχουν ληστέψει στην πορεία (και γι'αυτό είπα ότι και το mi note pro είναι και εκτός budget μου)!

Σε κάθε περίπτωση και για να επιστρέψουμε στον γλυκούλη Κινέζο, νομίζω πως τα δείγματα που έχουμε ως τώρα είναι σούπερ και αν συνεχίσει έτσι ίσως θα μπορούσε ο υπερμέγιστος adminiστράτορας να κινήσει και διαδικασίες με το συγκεκριμένο κατάστημα για ωφέλη σε επίπεδο κοινότητας.
  • Λέω να πάρω από εκεί την κάμερα yi αύριο..... Γιατί δεν του αναφέρουμε ότι είμαστε κοινότητα να ξέρει τι του γίνεται
  • Ο/H birel-motosport έγραψε:

Λέω να πάρω από εκεί την κάμερα yi αύριο..... Γιατί δεν του αναφέρουμε ότι είμαστε κοινότητα να ξέρει τι του γίνεται

Του ανέφερα κάποια στιγμή, πρόσφατα, ότι ανήκω σε μια κοινότητα που είμαστε fans της xiaomi, και ότι χαίρει μέχρι στιγμής της εκτίμησης μου λόγω του άψογου σέρβις του, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορώ, ούτε επιτρέπεται να του πω περισσότερα. Άλλωστε δεν εκπροσωπώ επίσημα παρά μόνο τον εαυτό μου. Δεν είναι κακό να του πεις και συ ότι ανήκεις στην ίδια κοινότητα. :)

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Καλημέρα στην όμορφη παρέα και από εμένα.
    Παρήγγειλα και εγώ από τον "γλυκούλη" και όντως στην επικοινωνία που είχαμε φάνηκε να με αντιμετωπίζει πολύ ζεστά και όχι με τον τυπικό "client" τρόπο.
    Θα ενημερώσω πως θα πάει όταν με το καλό παραλάβω! :)
  • Ο/H Vulk έγραψε:

Καλημέρα στην όμορφη παρέα και από εμένα.
    Παρήγγειλα και εγώ από τον "γλυκούλη" και όντως στην επικοινωνία που είχαμε φάνηκε να με αντιμετωπίζει πολύ ζεστά και όχι με τον τυπικό "client" τρόπο.
    Θα ενημερώσω πως θα πάει όταν με το καλό παραλάβω! :)

Με το καλό να παραλάβεις! Τι παρήγγειλες?
    Εγώ πήρα τα πρώτα tracking αποτελέσματα απο τη παραγγελία της Παρασκευής ("the item is pre-advised, GREECE")
  • Διαφήμιση
  • Έφυγε η παραγγελία κάμερα yi είπα ότι με σύστησε φίλος από το ελληνικό φορμ και είπα να γράψει χαμηλή τιμή....... Περιμένω την απάντηση του