Κάποιος θα φάει πολλά τρίγωνα Πανοράματος
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
-
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μου φαίνεται και κάποιος άλλος θα χαρεί μαζί σου....!
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κάποιος θα φάει πολλά τρίγωνα Πανοράματος
Ο/H ev3rflow έγραψε:
Οφείλω να πω ότι εξεπλάγη πολύ θετικά! Καλορίζικο λοιπόν!
@caeser και κάνα τριγωνάκι από εδώ πλιζ!!!!
Παιδιά... στη ουρά... όπως και γώ... Ένας-ένας... Ο @Bodai κάνει τη διανομή! (Αααα... Κύριος όμως! Δεν έχω παράπονο! Τα σωστά να τα λέμε!! Μου ζήτησε διεύθυνση να μου στείλει τα τρίγωνα... )

-
Ο/H perpetas έγραψε:
Όλα πήγαν τέλεια!
Κρατάω την αντιμετώπιση του Κινέζου, θα αγοράσω ξανά και μάλιστα θα του γράψω σε e-mail ότι παρέθεσα όλη την εμπειρία στην κοινότητα μας.
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές!
πολυ ευχαριστη εξελιξη!
Δηλαδή στο τελικό κόστος που πληρωσες για τη ζυγαριά ηταν και το κοστος της DHL μεσα... Τελικά πιό συμφερον ηταν ετσι, απο οτι να πληρωσες πιο φθηνα τη ζυγαρια, αλλά μετά αλλα 30-40€ για μεταφορικα, κυριως λογω βαρους!“The only freedom you truly have is in your mind, so use it.” -
Παλευα μέρες να παραγγειλω ένα miband από Gearbest 4 κάρτες από δύο διαφορετικές τράπεζες έβαλα και όλο απορριπτόταν. Μέχρι που θυμηθηκα το yeso. Με την πρώτη πέρασε. Εύγε!!!
Και tracking number σε λίγες ώρες μέσα και με φωτό του πακετου -
Άριστος ο γλυκούλης yeso! 7/10 παραγγελία, 29-10 παραλαβή!
Η επόμενη μου παραγγελία θα είναι και πάλι από αυτόν. -
Μπήκα να δω τι tv box έχει ο "γλυκούλης" και έχει μόνο της Xiaomi. Σκέφτομαι να πάρω ένα που έχω δει στο banggood ->
banggood.com/ZIDOO-X6-Pro-Andr…id-Mini-PC-p-1002148.html που το εχει στα 100$ και το άρμα μάχης που έχω βρει στο gearbest, της Xiaomi (έχει κατηγορία παιχνίδια, αλλά δεν έχει κανένα). Το θέμα ειναι ότι δεν έχω κάνει αγορά από αυτόν, οπότε δεν ξέρω πως να του επικοινωνήσω. Λες να δοκιμασω να του στείλω ένα μήνυμα!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Τι εννοείς? Να στείλεις του yeso? Ε...ναι... θέλει και ρώτημα! Βέβαια να του στείλεις.Ο/H maddoctor έγραψε:
Μπήκα να δω τι tv box έχει ο "γλυκούλης" και έχει μόνο της Xiaomi. Σκέφτομαι να πάρω ένα που έχω δει στο banggood ->
banggood.com/ZIDOO-X6-Pro-Andr…id-Mini-PC-p-1002148.html που το εχει στα 100$ και το άρμα μάχης που έχω βρει στο gearbest, της Xiaomi (έχει κατηγορία παιχνίδια, αλλά δεν έχει κανένα). Το θέμα ειναι ότι δεν έχω κάνει αγορά από αυτόν, οπότε δεν ξέρω πως να του επικοινωνήσω. Λες να δοκιμασω να του στείλω ένα μήνυμα!?

-
Ναι αυτό. Λοιπόν μολις αγόρασα εναν τηλεκατευθυνόμενο παιδικό εσκαφέα από το πρόγραμμα που σου έλεγα, Getone, για 9.99$, να δω τι λέει. Να δοκιμασουμε και από εκεί....Ο/H caeser έγραψε:
Τι εννοείς? Να στείλεις του yeso? Ε...ναι... θέλει και ρώτημα! Βέβαια να του στείλεις.Ο/H maddoctor έγραψε:
banggood.com/ZIDOO-X6-Pro-Andr…id-Mini-PC-p-1002148.html που το εχει στα 100$ και το άρμα μάχης που έχω βρει στο gearbest, της Xiaomi (έχει κατηγορία παιχνίδια, αλλά δεν έχει κανένα). Το θέμα ειναι ότι δεν έχω κάνει αγορά από αυτόν, οπότε δεν ξέρω πως να του επικοινωνήσω. Λες να δοκιμασω να του στείλω ένα μήνυμα!?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ναι αυτό. Λοιπόν μολις αγόρασα εναν τηλεκατευθυνόμενο παιδικό εσκαφέα από το πρόγραμμα που σου έλεγα, Getone, για 9.99$, να δω τι λέει. Να δοκιμασουμε και από εκεί....Ο/H caeser έγραψε:
Άντε και καλά σκαψίματα!
Έκανα και εγώ λογαριασμό.. Μου θυμίζει το WISH, αλλά με φθηνότερα είδη... Όλο και κάτι θα τσιμπήσω.. Για να δούμε!
-
Συγνωμη ρε παιδιά.... Επειδή είμαι λίγο γκα-γκα... Με ποιον τρόπο μπορώ να πλερωσω τον γλυκουλη κινεζικό;;;;δουλεύει κανονικά η pay pal;;;;να με συμπαθατε εάν φαινομαι λίγο βλαξ....
-
Σε άλλους δουλεύει και σε άλλους όχι, θα πρεπει να το προσπαθησεις. Αν δεν ... κάνεις το κολπο με την μεταφορά χρημάτων => Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα