Διαφήμιση

Ο πιο γλυκός Κινέζος...

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H ev3rflow έγραψε:

@caeser ο Ευαγγελιστής του γλυκούλη στο Ελληνικό φόρουμ! (εκτός των πολλών άλλων πραγμάτων που κάνει και νιώθεις ότι τα κάνει όλα και συμφέρει εδώ μέσα :P ). Αλληλούια!!!
    Αμην...(Βάστα μικρό καλάθι... Με την πρώτη "στραβή", το "κράξιμο" τον περιμένει στη γωνία... Μέχρι τώρα τα πάει καλά όμως...)
    Το ξέρω και δε θα περίμενα να κάνεις κάτι διαφορετικό. Κανείς δεν παίρνει ελευθέρας όταν πρόκειται για λεφτά, εξυπηρέτηση και γενικά εμπειρία πελάτη.
  • Ο/H jon Star έγραψε:

ποια διαλεγω απο γλυκουλη caeser???
    Shipping
    • Free Shipping(SF/SG/HK/NL) $0.00
    • SF EU Express $6.00
    • Express(DHL/EMS/Fedex/USPS) $11.00

Εγω επιλέγω πάντα το Free Shipping, αφου δεν έχει καθόλου κόστος και δεν περνάει τελωνείο (Έρχεται μέσω Ολλανδίας συνήθως γιαυτό δεν περνάει και κάνει περίπου 15-20 μέρες. Καθυστερεί πάντα στην Ολλανδία)
  • Διαφήμιση
  • ΚαλησπέραΧθες παρέλαβα απο τον γλυκούλη την οθόνη για το mi4 αλλά δυστυχώς δεν ειχε μέσα την ταινία αυτοκόλλητο κ η οθονη ειναι ειτε fake ειτε μεταχειρισμενη.
  • Ο/H krakos έγραψε:

ΚαλησπέραΧθες παρέλαβα απο τον γλυκούλη την οθόνη για το mi4 αλλά δυστυχώς δεν ειχε μέσα την ταινία αυτοκόλλητο κ η οθονη ειναι ειτε fake ειτε μεταχειρισμενη.
    Φιλε μου πως καταλαβες οτι ειναι fake ή μεταχειρισμενη μου..?
    Xiaomi Redmi Note 8T
  • Φιλε ntel0s να σου πω την αλήθεια δεν είμαι κανένας ειδικός αλλά το πίσω μεροσ τησ οθονης εκεινο που εχει κατι σαν καθρεφτη ειναι βρόμικο με κόλες κ εχει κ μια ωραιοτατη μπλε γραμμη με μαρκαδορο φανταζομαι.Επισησ αν παρατηρισει καποιοσ δεν ειναι στην ιδια ευθεια αυτοσ ο <καθρεφτησ> η αριστερα κατω γωνια σχεδον βγαίνει ποιο εξω απο το πλαίσιο .Να τονισω οτι ειμαι ασχετωσ απλα μ φανηκε σχετικα ευκολο απο τα βιντεο στο ιντερνετ κ πηρα την αποφαση να παραγγειλω οθονη για να την αλλαξω μονοσ.Οριστε κ μια προχειρη φωτο.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H krakos έγραψε:

Φιλε ntel0s να σου πω την αλήθεια δεν είμαι κανένας ειδικός αλλά το πίσω μεροσ τησ οθονης εκεινο που εχει κατι σαν καθρεφτη ειναι βρόμικο με κόλες κ εχει κ μια ωραιοτατη μπλε γραμμη με μαρκαδορο φανταζομαι.Επισησ αν παρατηρισει καποιοσ δεν ειναι στην ιδια ευθεια αυτοσ ο <καθρεφτησ> η αριστερα κατω γωνια σχεδον βγαίνει ποιο εξω απο το πλαίσιο .Να τονισω οτι ειμαι ασχετωσ απλα μ φανηκε σχετικα ευκολο απο τα βιντεο στο ιντερνετ κ πηρα την αποφαση να παραγγειλω οθονη για να την αλλαξω μονοσ.Οριστε κ μια προχειρη φωτο.
    Μολις επικοινωνησα με φιλο και μου ειπε για την μπλε γραμμη ισως να ειναι για να ξεχωριζουν την πισω πλευρα του back panel και συνηθως μου ειπε οτι τις δοκιμαζουν πριν την αποστολη.Εγω θα του εστελνα την φωτο αυτη και θα του ζητουσα εξηγηση για αυτην την κατασταση παντως!
    Xiaomi Redmi Note 8T
  • Ο/H ntel0s έγραψε:

Ο/H krakos έγραψε:

Φιλε ntel0s να σου πω την αλήθεια δεν είμαι κανένας ειδικός αλλά το πίσω μεροσ τησ οθονης εκεινο που εχει κατι σαν καθρεφτη ειναι βρόμικο με κόλες κ εχει κ μια ωραιοτατη μπλε γραμμη με μαρκαδορο φανταζομαι.Επισησ αν παρατηρισει καποιοσ δεν ειναι στην ιδια ευθεια αυτοσ ο <καθρεφτησ> η αριστερα κατω γωνια σχεδον βγαίνει ποιο εξω απο το πλαίσιο .Να τονισω οτι ειμαι ασχετωσ απλα μ φανηκε σχετικα ευκολο απο τα βιντεο στο ιντερνετ κ πηρα την αποφαση να παραγγειλω οθονη για να την αλλαξω μονοσ.Οριστε κ μια προχειρη φωτο.
    Μολις επικοινωνησα με φιλο και μου ειπε για την μπλε γραμμη ισως να ειναι για να ξεχωριζουν την πισω πλευρα του back panel και συνηθως μου ειπε οτι τις δοκιμαζουν πριν την αποστολη.Εγω θα του εστελνα την φωτο αυτη και θα του ζητουσα εξηγηση για αυτην την κατασταση παντως!
    @krakos μολις μου ειδε την φωτο μου ειπε κατασκευαστικο λαθος σιγουρα...το back panel ειναι στραβα κολλημενο πραγμα που σημαινει οτι δεν θα μπορεις να "δεσεις" το κινητο σου..οποτε επικοινωνεις μαζι του για να την στειλεις πισω και πρωσοπικα refund!! Μας την εκανε τελικα ο γλυκουλης!
    Xiaomi Redmi Note 8T
  • ευχαριστω πολυ.Εννοειτε οτι του εστειλα mail με φωτο κ ελπιζω αυριο να μ πει τον λογο.Παντως την δοκιμασα οπως δειχνει στο ιντερνετ το σχετικο βιντεο με λυμένο το κινητό κ δουλεύει κανονικά όσο μπόρεσα βέβαια να την δοκιμασω οποτε τουλαxιστον μαλλον δεν ειναι fake.Γνωριζεις μηπως μπορω να την βαλω χωρις το ειδικο αυτοκολλητο αν υπαρχει καμια κόλλα η κατι αλλο...ποιος περιμενει παλι 25 μέρες.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H krakos έγραψε:

Κατάλαβα...ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ελπιζω αύριο να έχω νέα από τον <<Πικρούλη>> !!!
    Μπορεις να παρεις ταινια διπλης οψεως 3m την πιο ψιλη ή να βαλεις κολα στιγμης Gel η οποια σου δινει το περιθωριο για διορθωσεις. Η κανονικη κολλαει αμεσως και δεν εχεις περιθωριο διορθωσεις και ψιλοκαει την επιφανεια.

Υ.Γ Να ευχαριστησουμε τον φιλο Παναγιωη για τις πληροφοριες του!
    Xiaomi Redmi Note 8T