Το ξέρω και δε θα περίμενα να κάνεις κάτι διαφορετικό. Κανείς δεν παίρνει ελευθέρας όταν πρόκειται για λεφτά, εξυπηρέτηση και γενικά εμπειρία πελάτη.Ο/H caeser έγραψε:
Αμην...(Βάστα μικρό καλάθι... Με την πρώτη "στραβή", το "κράξιμο" τον περιμένει στη γωνία... Μέχρι τώρα τα πάει καλά όμως...)Ο/H ev3rflow έγραψε:
@caeser ο Ευαγγελιστής του γλυκούλη στο Ελληνικό φόρουμ! (εκτός των πολλών άλλων πραγμάτων που κάνει και νιώθεις ότι τα κάνει όλα και συμφέρει εδώ μέσα). Αλληλούια!!!
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
-
-
-
Ο/H jon Star έγραψε:
ποια διαλεγω απο γλυκουλη caeser???
Shipping
- Free Shipping(SF/SG/HK/NL) $0.00
- SF EU Express $6.00
- Express(DHL/EMS/Fedex/USPS) $11.00
- Free Shipping(SF/SG/HK/NL) $0.00
-
η παραγγελια εγινε σε αναμονη λοιπον!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ο/H krakos έγραψε:
ΚαλησπέραΧθες παρέλαβα απο τον γλυκούλη την οθόνη για το mi4 αλλά δυστυχώς δεν ειχε μέσα την ταινία αυτοκόλλητο κ η οθονη ειναι ειτε fake ειτε μεταχειρισμενη.
Xiaomi Redmi Note 8T -
Φιλε ntel0s να σου πω την αλήθεια δεν είμαι κανένας ειδικός αλλά το πίσω μεροσ τησ οθονης εκεινο που εχει κατι σαν καθρεφτη ειναι βρόμικο με κόλες κ εχει κ μια ωραιοτατη μπλε γραμμη με μαρκαδορο φανταζομαι.Επισησ αν παρατηρισει καποιοσ δεν ειναι στην ιδια ευθεια αυτοσ ο <καθρεφτησ> η αριστερα κατω γωνια σχεδον βγαίνει ποιο εξω απο το πλαίσιο .Να τονισω οτι ειμαι ασχετωσ απλα μ φανηκε σχετικα ευκολο απο τα βιντεο στο ιντερνετ κ πηρα την αποφαση να παραγγειλω οθονη για να την αλλαξω μονοσ.Οριστε κ μια προχειρη φωτο.
-
Ο/H krakos έγραψε:
Φιλε ntel0s να σου πω την αλήθεια δεν είμαι κανένας ειδικός αλλά το πίσω μεροσ τησ οθονης εκεινο που εχει κατι σαν καθρεφτη ειναι βρόμικο με κόλες κ εχει κ μια ωραιοτατη μπλε γραμμη με μαρκαδορο φανταζομαι.Επισησ αν παρατηρισει καποιοσ δεν ειναι στην ιδια ευθεια αυτοσ ο <καθρεφτησ> η αριστερα κατω γωνια σχεδον βγαίνει ποιο εξω απο το πλαίσιο .Να τονισω οτι ειμαι ασχετωσ απλα μ φανηκε σχετικα ευκολο απο τα βιντεο στο ιντερνετ κ πηρα την αποφαση να παραγγειλω οθονη για να την αλλαξω μονοσ.Οριστε κ μια προχειρη φωτο.
Xiaomi Redmi Note 8T -
Ο/H ntel0s έγραψε:
Ο/H krakos έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 8T -
ευχαριστω πολυ.Εννοειτε οτι του εστειλα mail με φωτο κ ελπιζω αυριο να μ πει τον λογο.Παντως την δοκιμασα οπως δειχνει στο ιντερνετ το σχετικο βιντεο με λυμένο το κινητό κ δουλεύει κανονικά όσο μπόρεσα βέβαια να την δοκιμασω οποτε τουλαxιστον μαλλον δεν ειναι fake.Γνωριζεις μηπως μπορω να την βαλω χωρις το ειδικο αυτοκολλητο αν υπαρχει καμια κόλλα η κατι αλλο...ποιος περιμενει παλι 25 μέρες.
-
Κατάλαβα...ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ελπιζω αύριο να έχω νέα από τον <<Πικρούλη>> !!!
-
Ο/H krakos έγραψε:
Κατάλαβα...ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ελπιζω αύριο να έχω νέα από τον <<Πικρούλη>> !!!
Υ.Γ Να ευχαριστησουμε τον φιλο Παναγιωη για τις πληροφοριες του!Xiaomi Redmi Note 8T
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα