Διαφήμιση

Ο πιο γλυκός Κινέζος...

• Ο/H krakos έγραψε:

ευχαριστω πολυ.Εννοειτε οτι του εστειλα mail με φωτο κ ελπιζω αυριο να μ πει τον λογο.Παντως την δοκιμασα οπως δειχνει στο ιντερνετ το σχετικο βιντεο με λυμένο το κινητό κ δουλεύει κανονικά όσο μπόρεσα βέβαια να την δοκιμασω οποτε τουλαxιστον μαλλον δεν ειναι fake.Γνωριζεις μηπως μπορω να την βαλω χωρις το ειδικο αυτοκολλητο αν υπαρχει καμια κόλλα η κατι αλλο...ποιος περιμενει παλι 25 μέρες.
    Πουλάνε και εδώ διπλής όψης για οθόνες. Θα βρεις στο σκρουτζ αν δεν κάνω λάθος. Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορώ να σε στείλω κάπου όπου θα βρεις. Απέφυγε την κόλλα στιγμής!!!

Ένας μπακάλικος τρόπος για εμάς που δεν ήμαστε τεχνικοί κινητής (αν και τον έκανα ένα φεγγάρι για ένα εξάμηνο) είναι να βάλεις δίπλα δίπλα την δική σου οθόνη, από την πίσω πλευρά και να τις συγκρίνεις τόσο οπτικά όσο και ποιοτικά. Ποιοτικά εννοώ το υλικό που είναι φτιαγμένη με την αφή, τις κολλήσεις και τα flex (τις καλωδιοταινίες)!
    Βασίλης
  • Ο/H krakos έγραψε:

ευχαριστω πολυ.Εννοειτε οτι του εστειλα mail με φωτο κ ελπιζω αυριο να μ πει τον λογο.Παντως την δοκιμασα οπως δειχνει στο ιντερνετ το σχετικο βιντεο με λυμένο το κινητό κ δουλεύει κανονικά όσο μπόρεσα βέβαια να την δοκιμασω οποτε τουλαxιστον μαλλον δεν ειναι fake.Γνωριζεις μηπως μπορω να την βαλω χωρις το ειδικο αυτοκολλητο αν υπαρχει καμια κόλλα η κατι αλλο...ποιος περιμενει παλι 25 μέρες.
    Το ότι δεν είναι fake και είναι γνήσια ΔΕΝ δικαιολογεί για ΚΑΝΕΝΑ λόγο την άθλια εμφάνιση που δείχνει ότι έχει το ανταλλακτικό, που είναι μες τι βρώμα! ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΑΝΕ δηλαδή ??? Σε υπόνομο???? Επίσης είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχει μέσα αυτοκόλλητο! Δεν μπορείς να βρεις παρόμοιο αυτοκόλλητο στην αγορά! (Όχι οτι δεν μπορεί να κολλήσει, αλλά εσύ πλήρωσες οθόνη ΜΕ αυτοκόλληλο, όχι χωρίς αυτό!!!)
    Σου προτείνω να ΜΗΝ την τοποθετήσεις επάνω στο κινητό, να κάνεις ένα βίντεο που να δείχνει τη άθλια κατάσταση που είναι η οθόνη και να του γράψεις ένα ευγενικό, αλλά ΑΥΣΤΗΡΟ γράμμα (να του στείλεις και βίντεο) και να του πεις ότι σκοπεύεις να την στείλεις πίσω, να κάνεις dispute στο Paypal και να τον κάνεις ΡΟΜΠΑ στο Xiaomi-Miui.gr...
    Και να δούμε τι θα σου πεί...
    Μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο να κάνει τέτοια ηλιθιομάρα με μια οθόνη (μέχρι τώρα είχε δώσει άψογα δείγματα!), αλλά ποιός ξέρει τι συνέβει...

Υ.Γ. Αν θέλεις ανέβασε και εδώ το βίντεο να το δούμε και εμείς
  • Εγώ όταν το είχα ανοίξει για ΠΡΩΤΗ φορά συσκευασία με ανταλλακτικό οθόνης, αυτό που δείχνει το κίτρινο βέλος στην φωτογραφία απο κάτω ΝΟΜΙΖΑ (ο αδαής!!!) ότι ήταν κάποιο χαρτόνι της συσκευασίας και ήμουν έτοιμος να το φουντάρω... Μόνο όταν είδα το βίντεο στο YouTube συνειδητοποίησα, ότι ΑΥΤΟ είναι το αυτοκόλλητο!!!
    Απλώς το αναφέρω... :D

• Διαφήμιση
  • Τελικά το mail του <Πικρουλη> ειναι ελιπες καθως δεν μ είπε γτ δε έβαλε το αυτοκόλλητο -κόλλα παρα μονο μ απολογήθηκε για τη βρωμιά.Σε νεο mail σημερα του ξανα τονισα για το στραβα τοποθεημενο πανελ κ το αυτοκολλητο.Ελπιζω παντως να μπαινει κ να μην επηρεαζετε που δεν ειναι ισια τοποθετημενο αφου αν καταλαβα καλα μ λεει οτι την εβγαλε απο καινουργιο κινητο.Παραθεω ην απανηση του.

Very sorry for the problem.
    The screen is original xiaomi screen.
    Please remove the black oil, we use it cover the "MI" logo, to avoid the customs check.
    Very sorry the back has some scratches.
    Some screens we got from the xiaomi phone.
    Many brand new screens are not 100% original.
    But these screens which get from the xiaomi phone are 100% original. This kind of screen is expensive than the "brand new" screen.
    Please just install it and try if it works well.
    The blue line is the Quality Test mark, please don't worry.
    All of the screens have this mark, some on screen protector, some on the back.
    And please feel free to talk with us.
    Sincerely, yeso521

Περιμένω τωρα εκ νέου απάντηση απο τον πικρουλη.
  • του χω στειλει ποσα μαιλ ακομη δεν απαντησε!η παραγγελια ειναι σε σταδιο prosseccing!να μην ανυσηχω?(τρεχει κρυος ιδρωτας...)
  • Ο/H krakos έγραψε:

Τελικά το mail του <Πικρουλη> ειναι ελιπες καθως δεν μ είπε γτ δε έβαλε το αυτοκόλλητο -κόλλα παρα μονο μ απολογήθηκε για τη βρωμιά.Σε νεο mail σημερα του ξανα τονισα για το στραβα τοποθεημενο πανελ κ το αυτοκολλητο.Ελπιζω παντως να μπαινει κ να μην επηρεαζετε που δεν ειναι ισια τοποθετημενο αφου αν καταλαβα καλα μ λεει οτι την εβγαλε απο καινουργιο κινητο.Παραθεω ην απανηση του.

Very sorry for the problem.
    The screen is original xiaomi screen.
    Please remove the black oil, we use it cover the "MI" logo, to avoid the customs check.
    Very sorry the back has some scratches.
    Some screens we got from the xiaomi phone.
    Many brand new screens are not 100% original.
    But these screens which get from the xiaomi phone are 100% original. This kind of screen is expensive than the "brand new" screen.
    Please just install it and try if it works well.
    The blue line is the Quality Test mark, please don't worry.
    All of the screens have this mark, some on screen protector, some on the back.
    And please feel free to talk with us.
    Sincerely, yeso521

Περιμένω τωρα εκ νέου απάντηση απο τον πικρουλη.

Σου λέει (με τα "αγγλοκίνεζικά" του) ότι μερικές οθόνες τις βγάζουν απο τηλέφωνα Xiaomi. Μετά αλλάζει θέμα και λέει, μερικές "εντελως καινούριιες" οθόνες (και καλά του εμπορίου) δεν είναι 100% γνήσιες, αλλά αυτές που βγάζουν απο τα τηλέφωνα Xiaomi είναι 100% γνήσιες. Και ότι αυτού του είδος η οθόνη (που πήρες εσύ και καλά) είναι πιό ακριβή απο τις (υποτιθέμενες) "εντελώς καινούριες"... ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ με άλλα λόγια!
    Το αυτοκόλλητο γιατί δεν το έστειλε όμως? Να του πεις να τσακιστεί να στο στείλει με express ταχυδρομείο για να μπορέσεις να τη βάλεις σύντομα και να μην περιμένεις άλλο ένα 20ημερο...
  • Διαφήμιση
  • Έκανα ΠΑΤΆΤΑ
    caeser
    και δεν σε άκουσα και προσπάθησα με αυτοκόλλητο διπλής όψις να την βάλω με αποτέλεσμα λίγο το στραβό πάνελ λίγο το πάχος της ταινίας λίγο το ζόρισμα στο κλείσιμο έσπασα την καινούργια οθόνη. Νομίζω ότι επίσημα είμαι έτοιμος να το πετάξω από τα νεύρα μου.Ο λόγος που τα γράφω είναι για να προλάβω κάποιον άλλο επειδοξο από το να κάνει μια πατέντα-προχειροδουλεια .Κοινός έπρεπε να κάνω υπομονή και να περιμένω το κατάλληλο αυτοκόλλητο(αν το στείλει γτ ακόμη δεν μου έδωσε απάντηση επ αυτού ο <Πικρουλησ>).
  • Δεν το έστειλε γιατί η οθόνη είναι από άλλο κινητό και δεν είναι αφορετη; Λέω εγώ τωρα. Δηλαδή μπορεί κάποιες οθόνες να είναι από αποσυναρμολόγηση σκαρτων μοντέλων που ελέγχονται κατά το quality control, τις οποίες τις πουλάν πιο φθηνά, από ότι οι αφορετες. Σκέφτομαι ο πονηρός Έλληνας.
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Ο/H krakos έγραψε:

Έκανα ΠΑΤΆΤΑ
    caeser
    και δεν σε άκουσα και προσπάθησα με αυτοκόλλητο διπλής όψις να την βάλω με αποτέλεσμα λίγο το στραβό πάνελ λίγο το πάχος της ταινίας λίγο το ζόρισμα στο κλείσιμο έσπασα την καινούργια οθόνη. Νομίζω ότι επίσημα είμαι έτοιμος να το πετάξω από τα νεύρα μου.Ο λόγος που τα γράφω είναι για να προλάβω κάποιον άλλο επειδοξο από το να κάνει μια πατέντα-προχειροδουλεια .Κοινός έπρεπε να κάνω υπομονή και να περιμένω το κατάλληλο αυτοκόλλητο(αν το στείλει γτ ακόμη δεν μου έδωσε απάντηση επ αυτού ο <Πικρουλησ>).
    Κρίμα ρε γαμώτο... τι να πω?
    Δεν πειράζει ρε... οκ... Έχασες μια οθόνη! Τι να κάνουμε τώρα? Τουλάχιστον απέκτησες εμπειρία και γνώση...
    Έκανες πολύ καλά και το έγραψες για να προστατέψεις κάποιον άλλον απο πιθανό ίδιο λάθος! Νά'σαι καλα και μη στεναχωριέσαι ρε... δεν πειράζει!!!
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Δεν το έστειλε γιατί η οθόνη είναι από άλλο κινητό και δεν είναι αφορετη; Λέω εγώ τωρα. Δηλαδή μπορεί κάποιες οθόνες να είναι από αποσυναρμολόγηση σκαρτων μοντέλων που ελέγχονται κατά το quality control, τις οποίες τις πουλάν πιο φθηνά, από ότι οι αφορετες. Σκέφτομαι ο πονηρός Έλληνας.
    Πάντως εγώ που έβγαλα την οθόνη απο το MiNotePro η κατάστασή της και οι παλιές κόλλες που είχε επάνω δεν μου έδιναν την εντύπωση ότι μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί σαν καινούρια... Αλλά με τους Κινέζους όλα είναι πιθανα... Τι να πω?
    Αλλά ακόμα και έτσι να είναι, το να μην στείλει ταινία διπλής όψης ήταν ΛΑΘΟΣ (το ξέχασε προφανώς) και όχι επειδή ήταν απο αλλο κινητό ή δεν είχε κ.λ.π.!
  • Διαφήμιση
  • καλησπερα και απο εμενα. Περιμενω το Redmi note 2 απο τον yeso521. παραγγελια ξημερωματα τριτης και το κινητο ειναι ηδη ολλανδια στο αεροδρομιο για ελλαδα. Αυτο που θα ηθελα να σας πω ειναι οτι μαζι ηθελα να αγορασω και το mi band 1s στα 21 δολλαρια αλλα οπως ξερετε ηταν out of stock. απο χθες προχθες λοιπον ειναι διαθεσιμο με τιμη στα 35 δολλαρια....!!! Υπαρχει η παλι ειναι προπαραγγελια..??? εστειλα mail και περιμενω απαντηση... οχι φυσικα για την αυξηση της τιμης αλλα για τη διαθεσιμοτητα. Y.Γ. εχει κανεις εμπειρια για το ποτε περιπου να περιμενω παραδοση? ευχαριστω.