Σε ποιά πόλη μένεις? Ενημέρωσε, αν θέλεις και το προφίλ σου...Ο/H sidnick10 έγραψε:
. Y.Γ. εχει κανεις εμπειρια για το ποτε περιπου να περιμενω παραδοση? ευχαριστω.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣε ποιά πόλη μένεις? Ενημέρωσε, αν θέλεις και το προφίλ σου...Ο/H sidnick10 έγραψε:
. Y.Γ. εχει κανεις εμπειρια για το ποτε περιπου να περιμενω παραδοση? ευχαριστω.
Χμμμ... Για ΧΙΟ πραγματικά δεν γνωρίζω, αλλά για να πάρεις μια ιδέα, στην Αθήνα κάνει περίπου 15-20 μέρες να έρθει μέσω Ολλανδίας (συνήθως καθυστερεί αρκετά στην Ολλανδία, αλλά το καλό είναι ότι δεν περνάει τελωνείο).Ο/H sidnick10 έγραψε:
XIO... Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...
Άλλες 10 μέρες θέλει... τουλάχιστονΟ/H sidnick10 έγραψε:
Καλησπερα εμενα σημερα εφυγε κιολας από ολλανδια σύμφωνα με το tracking παντα.... Πολυ καλο για να ειναι αληθινο?? Επισης να συμπληρώσω οτι σε μηνυμα που του εστειλα για διαθεσιμοτητα του mi band 1s μου απαντησε οτι υπαρχει αλλα ειναι πολυ ακριβο... πιθανον να περιμενει μειωση της τιμης και ο ιδιος....
Ο/H maddoctor έγραψε:
Παρέλαβα σήμερα το παιχνίδι που είχα παραγγείλει μέσω του getone....
Αυτό παράγγειλα
Αυτό παρέλαβα![]()
![]()
![]()
Περιμένω να μου εξηγήσει ο τύπος από το Brightstore, πως το παιχνίδι έγινε ψηφιακό θερμόμετρο και να μου κάνει refund!
Πάντως το Wish, με κάτι λίγα που έχω ψωνίσει κατά καιρούς (όχι μόνο ηλεκτρονικά... και άλλα πράγματα...όπως ζώνες δερμάτινες κ.λ.π.) είναι "ότι πληρώνεις παίρνεις"...Ο/H maddoctor έγραψε:
Το wish το έβαλα και εγώ πρόσφατα γιατί το ανακάλυψε η σύζυγος για χριστουγεννιάτικα. Θυμίζει πολύ banggood, και για να είμαι ειλικρινής το προτιμώ. Χάθηκε η xiaomi βεντούζα που είχα παραγγείλει από το banggood και μου στέλνουν άλλη τώρα με tracking number, χωρίς καθόλου μουρμούρα. Βέβαια έχω 25 παραγγελίες σ'αυτούς με μοναδική προβληματική. Όσο για τον μικρό, δεν του είχα πει τίποτα, ευτυχώς. Θα δουλέψει Μουστάκας ή Γκούφι.