προβλημα σε xiaomi mi note pro
- Διορθώθηκε
-
-
το εχω κατεβασει ηδη το mipc suite...τζιφος...qhsusb_bulk ετσι το βγαζει απροσδιοριστο...drivers για κατι τετοιο όμως δεν μπορω να βρω
-
EDIT
Καλύτερα ξεκίνα απο εδω => [Mod]How to Unbrick Xiaomi Mi 3 (Soft Break) - No need to open back cover - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΥ Αλλά θα το χρησιμοποιήσεις σαν μπούσουλα για να βάλεις τους drivers!!
Για δοκίμασε αυτούς => QHSUSB__BULK driver - DriverDouble
Οι drivers αυτοί είναι για να βλέπει ο η/υ σου απευθείας το soc της συσκευής σου. Ειναι universal, μην ψάχνεις ειδικά για xiaomi ή ειδικά για την συσκευή σου!!
Αν δεν προσπάθησε αυτούς => attachment.php?attachmentid=631288&d=1308601930
Αν όχι δες αυτό το thread => QHSUSB_DLOAD Driver need - GSM-Forum <= Εδω μέσα κυκλοφορούν πολλοί!!
Να θυμάσαι ότι με την επιτυχή εγκατάσταση του driver στο Control Panel των windows δεν θα βλέπεις το όνομα της συσκευής σου. Με την σύνδεση της συσκευής θα βλέπεις να εμφανίζεται μια COMxx port (όπου xx αριθμός) ή μια HS-USB diagnostics port ή μια QHSUSB port. Είναι αυτή που θελεις για να φλασάρεις με το MiFlash... -
Ο/H pilot έγραψε:
το εχω κατεβασει ηδη το mipc suite...τζιφος...qhsusb_bulk ετσι το βγαζει απροσδιοριστο...drivers για κατι τετοιο όμως δεν μπορω να βρω
-Κατέβασε το zip που σου έστειλε ο Bodai απο ΕΔΩ και κάνε το εξαγωγή κάπου πρόχειρα (επιφάνεια εργασίας?) για να τον έχεις έτοιμο.
-Σύνδεσε τη συσκευή σου με το USB στον υπολογιστή σου.
-Ανοιξε την διαχείριση συσκευών (Device Manager). Αν το βλέπει όπως είπες σαν "QHSUSB_DLOAD" πάμε καλά...
-Τώρα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση του driver που είχες κατεβάσει πριν και τον είχες κάνει εξαγωγή.
-Όταν τελειώσει η εγκατάσταση λογικά θα δεις στη λίστα των συσκευών νέα Qualcomm συσκευή...
-Οπως είσαι, ακολουθείς το οδηγό που λέει για το φλασάρισμα fastboot rom με το Miflash... (ανοίγεις το Miflash και κάνεις refresh κ.λ.π.) -
παντως ασχετα με το ότι γινει ευχαριστω για την προσπαθεια και υπομονή που δειχνετε
-
Ο/H caeser έγραψε:
Admin, το θέμα είναι ότι ΠΡΙΝ την ζημιά, ο υπολογιστής έβλεπε κανονικά την συσκευή και τα περιεχόμενά της, που σημαίνει ότι είναι οκαυ oι drivers...
Εϊχε δοκιμάσει FastBoot Drivers πριν το Fail ?
Γιατί οι απλοί Drivers (MTP) δεν έχουν καμμία σχέση με FastBot & VCOM Serial Modem -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Admin, το θέμα είναι ότι ΠΡΙΝ την ζημιά, ο υπολογιστής έβλεπε κανονικά την συσκευή και τα περιεχόμενά της, που σημαίνει ότι είναι οκαυ oι drivers...
Εϊχε δοκιμάσει FastBoot Drivers πριν το Fail ?
Γιατί οι απλοί Drivers (MTP) δεν έχουν καμμία σχέση με FastBot & VCOM Serial Modem
Νομίζω πως όχι... Δεν μου είπε κάτι τέτοιο... -
αυριο παλι θα το ξαναπροσπαθησω....καληνυχτα
-
το miflαsh το αναγνωρισε αλλα volume down k enarksi δεν το βαζει στο fastboot mode....συωεχιζω το flash?
-
Ο/H pilot έγραψε:
το miflαsh το αναγνωρισε αλλα volume down k enarksi δεν το βαζει στο fastboot mode....συωεχιζω το flash?
Αυτά που λες ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Το Miflash δεν αναγνωρίζει συσκευή εάν αυτή δεν είναι σε fastboot mode... Εάν εσύ λες ότι την είδε (και φαίνεται η συσκευή μέσα στο πρόγραμμα του MiFash όπως στον οδηγό που έχω ανεβάσει), τότε να υποθέσω ότι για κάποιο περίεργο λόγο η συσκευή είναι σε fastboot mode, αλλά δεν φαίνεται στη οθόνη της η κατάσταση της(????). Αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι σωστό, τότε ...ναι, πρόχώρα στο flash (έτσι και αλλιώς δεν έχεις και πολλές εναλλακτικές). Πρόσεχε όμως αυτή τη φορά να δώσεις στο MiFlash την ΣΩΣΤΗ rom να φλασάρει...
Καλή επιτυχία! -
Ο/H pilot έγραψε:
Δηλαδή, αυτό που λες, είναι ότι βάζεις το τηλέφωνο στη USB και ανοίγεις το MiFlash και το βλέπεις όπως στην φωτογραφία απο κάτω?
-
device:COM5 ΓΡΑΦΕΙ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες