γράψε Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error αυτός είναι ο οδηγόςΟ/H thanasis50 έγραψε:
Το έγραψα αλλά δεν έβγαλε τίποτα.
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούγράψε Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error αυτός είναι ο οδηγόςΟ/H thanasis50 έγραψε:
Θανάσης...θανάσης...θανάσης... ΕΕΕΕΕ.. μα πως διαβάσει ελληνικά Θανασάκο μου το MiFlash?Ο/H thanasis50 έγραψε:
Έκανα ότι λέει ο οδηγός αλλά όταν πάτησα flash μου βγάζει το εξής σφάλμα
Αυτό είναι το "ακαθόριστο σφάλμα" που σου βγάζει το MiFlash...Ο/H thanasis50 έγραψε:
Έκανα ότι λέει ο οδηγός αλλά όταν πάτησα flash μου βγάζει το εξής σφάλμα
Ο/H caeser έγραψε:
Και με την πρώτη ευκαιρία το φάκελο "Θανάσης" κάντον ή Greeklish ή άλλαξε του όνομα στα αγγλικά,
Ο/H thanasis50 έγραψε:
Δηλαδή όλα καλά? Τα κατάφερες και έκανες το flash Θανάση?Ο/H thanasis50 έγραψε:
Κάποιες κινέζικες εφαρμογές που είναι μέσα στην Ελληνική ρόμ πως θα τις σβήσω;
Το έκανα το flash αν και με παίδεψε αρκετά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έβγαζε συνέχεια το μήνυμα σφάλματος, ενώ το έβαλα χύμα στο cΟ/H caeser έγραψε:
Δηλαδή όλα καλά? Τα κατάφερες και έκανες το flash Θανάση?Τις κινέζικες (αυτές με τα κινέζικα γράμματα) πιάστες με το δάκτυλό σου, μιά-μία, σύρε τες πάνω, στην κορυφή της επιφάνειας εργασίας, θα βγει ο κάδος, επιλέγεις "απεγκατάσταση" και τέλος...Ο/H thanasis50 έγραψε:
Κάποιες κινέζικες εφαρμογές που είναι μέσα στην Ελληνική ρόμ πως θα τις σβήσω;
Υπάρχουν κάμποσοι διαφορετικοί λόγοι, αλλά αφου τα κατάφερες... όλα καλά! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!Ο/H thanasis50 έγραψε:
Το έκανα το flash αν και με παίδεψε αρκετά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έβγαζε συνέχεια το μήνυμα σφάλματος, ενώ το έβαλα χύμα στο c
Αυτό τον οδηγό ακολούθησα και έκανα flash. Απλώς έχω την απορία πως ενώ το έβαλα χύμα στο C γιατί μου έβγαζε συνέχεια το ίδιο σφάλμα.Ο/H kostas203 έγραψε:
@thanasis50 Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)" μπες εδω να λυσεις το προβλημα σου! ειχα το ιδιο και με βοηθησαν τα παιδια!
Είχες ήδη TWRP όταν ξεκίνησες τον οδηγό;;Ο/H thanasis50 έγραψε:
υτό τον οδηγό ακολούθησα και έκανα flash. Απλώς έχω την απορία πως ενώ το έβαλα χύμα στο C γιατί μου έβγαζε συνέχεια το ίδιο σφάλμα.