Ξαναπέρασα πάλι την Ελληνική ρόμ γιατί είχα προβλήματα. Το θέμα με την σύνδεση στο mi pc suite παραμένει, ενώ μόλις το σύνδεσα για πρώτη φορά το αναγνώρισε αμέσως. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν κινέζικες εφαρμογές. Πως γίνεται αυτό;
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H thanasis50 έγραψε:
Ξαναπέρασα πάλι την Ελληνική ρόμ γιατί είχα προβλήματα. Το θέμα με την σύνδεση στο mi pc suite παραμένει, ενώ μόλις το σύνδεσα για πρώτη φορά το αναγνώρισε αμέσως. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν κινέζικες εφαρμογές. Πως γίνεται αυτό;
και welldone.
Εγώ συνηθίζω να κάνω factory reset πριν βαλω την ελληνική ROM ώστε να μην τις δω καθόλου τις κινέζικες και μου ανεβει η πίεσηRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Με το που τρεχω το Miflash μου βγαζει αυτο. Συνεχιζω κανονικα;
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Με το που τρεχω το Miflash μου βγαζει αυτο. Συνεχιζω κανονικα;
-
Παιδιά κανένα νέο για marshmallow σε note2?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το advanced που πρεπει να πατήσουμε που βρίσκεται κ δεν το βλεπω;
Το βρήκα οκ -
Ο/H apo.stam έγραψε:
Το advanced που πρεπει να πατήσουμε που βρίσκεται κ δεν το βλεπω;
Το βρήκα οκ
-
Φλάσαρω την ρομ κ πιθανόν να είναι όλα καλα.
Μια μικρή επισήμανση που δεν την γράφετε στις οδηγίες αλλά υπάρχει στο βίντεο, είναι ότι, αφού συνδέσουμε το κινητό μας κ πριν το refresh θα πρέπει να τικαρουμε το "flash all" στο κάτω μέρος του παραθύρου για να βρει την συσκευη μας. Σε εμένα ήταν τικαρισμενο το "flash all except storage" κ έλεγα γιατί δεν μου την βλέπει.
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας -
Ο/H apo.stam έγραψε:
θα πρέπει να τικαρουμε το "flash all" στο κάτω μέρος του παραθύρου για να βρει την συσκευη μας. Σε εμένα ήταν τικαρισμενο το "flash all except storage" κ έλεγα γιατί δεν μου την βλέπει.
Σχετικά με το flash all το γράφει ξεκαθαρα με κόκκινα γράμματα ο οδηγός.
Η επιλογή ''flash all except storage'' είναι για να κρατήσεις ανέγγιχτο το partition data και δε έχει να κάνει με το αν ειδε ή δεν είδε την συσκευή σου.. !!!Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H apo.stam έγραψε:
Φλάσαρω την ρομ κ πιθανόν να είναι όλα καλα.
Μια μικρή επισήμανση που δεν την γράφετε στις οδηγίες αλλά υπάρχει στο βίντεο, είναι ότι, αφού συνδέσουμε το κινητό μας κ πριν το refresh θα πρέπει να τικαρουμε το "flash all" στο κάτω μέρος του παραθύρου για να βρει την συσκευη μας. Σε εμένα ήταν τικαρισμενο το "flash all except storage" κ έλεγα γιατί δεν μου την βλέπει.
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας
Όσο για το αν και πως "βλέπει" το MiFlash τη συσκευή, δεν έχει τίποτα να κάνει με αυτά τα "Τικαρίσματα". Απλά θα έτυχε σε σένα έτσι και σου έδωσε αυτή τη λανθασμένη εντύπωση.
Σε κάθε περίπτωση ΜΠΡΑΒΟ σου που τα κατάφερες να το φλασάρεις! -
-
Ο/H kostas203 έγραψε:
Με κλειστή τη συσκευή μπες στο TWRP (Πατώντας συνεχόμενα και για αρκετή ώρα τα πλήκτρα, Power + Vomume UP)
Όταν μπεις στο TWRP δώσε Install τη ρομ (είτε την έχεις μέσα στη συσκευή ή μέσα στην εξωτερική SD)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες