Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
κατεβασαμε τη καινουριθα miflash πεδιο advance βαζοντας τη τιμη το οκ σαν πληκτρο δεν υπαρχει για να δεχτει την τιμη παλι τζιφος
-
εωαλα pc suite αναγνωρισε συσκευη στο update μου βγαζει its up to date τι κανω
-
Ο/H kompla έγραψε:
κατεβασαμε τη καινουριθα miflash πεδιο advance βαζοντας τη τιμη το οκ σαν πληκτρο δεν υπαρχει για να δεχτει την τιμη παλι τζιφος
Γιατί, λέει πουθενά μέσα στον οδηγό ότι πρέπει να πατήσεις "οκ", όταν απο το "advance" πατάς το δεξί "browse" και μαρκάρεις το αρχείο "flash_all.bat", και μετά πατάς το κουμπί "άνοιγμα"???
Υ.Γ. Αν θέλεις μην γράφεις πολύ βιαστικά, ώστε να γίνεσαι πιό κατανοητός. -
και μετα το ανοιγμα τι παταω μονο το χ εχει κλεισιμο καρτελας
-
Ο/H kompla έγραψε:
και μετα το ανοιγμα τι παταω μονο το χ εχει κλεισιμο καρτελας
Απλά ΚΛΕΙΣΕ με Χ την καρτέλα και μετά πάτα το κουμπί FLASH... και το πάρτυ θα αρχίσει!!!
Με άλλα λόγια ακολούθα τον οδηγό επ'ακριβώς! -
ωχ τωρα ειδα οτι το usb einai 3 αυτο φταιει
-
αν βαλω το upadate στι μνημη τηλεφων θα δουλεψει εχω την 5/9/18 την ξενη μετα ελληνικα
-
Ο/H kompla έγραψε:
αν βαλω το upadate στι μνημη τηλεφων θα δουλεψει εχω την 5/9/18 την ξενη μετα ελληνικα
Βρε συ γιατί δεν διαβάζεις τον οδηγό και κάνεις συνεχόμενες ερωτήσεις που είναι ΗΔΗ απαντημένες στον οδηγό???
Ο οδηγός λέει," Όταν λέμε "καθαρή εγκατάσταση" στην ουσία μιλάμε για την εγκατάσταση (=φλασάρισμα) της Ελληνικής rom, σε ένα πεντακάθαρο τηλέφωνο, απαλλαγμένο απο τις "σαβούρες rom" που βάζουν τα κινεζομάγαζα. Στην πράξη δηλαδή "ξυρίζουμε" κυριολεκτικά τα πάντα που βρίσκονται μέσα στη συσκευή (αλλά οχι και στην εξωτερική SD κάρτα) και βάζουμε την ελληνική rom" -
-
Ο/H billtox έγραψε:
Λίγο μια ερώτηση και από μένα ίσως (χαζή)κάθε φορά που θα βγαίνει μια νέα Rom είναι καλύτερα να κάνουμε "καθαρή εγκατάσταση" η άπλα την περνάμε με τους δυο κλασικούς τρόπους τρόπους;
Το νόημα της "καθαρής εγκατάστασης" είναι να καθαρίσουμε το κινητό απο τις "κινεζιές" και τις κινέζικες roms. Αφου το κάνουμε μία φορά στην αρχή, μετά στο εξής, μια απλή "αναβάθμιση" είναι αρκετή να περνάμε τα νέα εβδομαδιαία updates (που είναι μια διαδικασία 3-5 λεπτών)... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H billtox έγραψε:
Λίγο μια ερώτηση και από μένα ίσως (χαζή)κάθε φορά που θα βγαίνει μια νέα Rom είναι καλύτερα να κάνουμε "καθαρή εγκατάσταση" η άπλα την περνάμε με τους δυο κλασικούς τρόπους τρόπους;
Το νόημα της "καθαρής εγκατάστασης" είναι να καθαρίσουμε το κινητό απο τις "κινεζιές" και τις κινέζικες roms. Αφου το κάνουμε μία φορά στην αρχή, μετά στο εξής, μια απλή "αναβάθμιση" είναι αρκετή να περνάμε τα νέα εβδομαδιαία updates (που είναι μια διαδικασία 3-5 λεπτών)...
Να σε καλά για την άμεση απάντηση σου! Τώρα είμαι σίγουρος γιατί και γω αυτό πίστευα (κινεζοεφαρμογες εξω) χαχαχα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες