μου εβγαλε στο recovery ενω εχω μετανομασει σε update σκετο updatezip zip file is crrupted τι παιζει
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H kompla έγραψε:
μου εβγαλε στο recovery ενω εχω μετανομασει σε update σκετο updatezip zip file is crrupted τι παιζει
Κάνω copy & paste απο τον οδηγό παραπάνω, (που φυσικά σου έχω πει 412341234 φορές να τον ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και να τον ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΑ!)
"ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε περίπτωση (είτε έχετε ενεργοποιημένες τις προεκτάσεις των αρχείων, είτε όχι) θα μετονομάσετε ΜΟΝΟΝ το όνομα του αρχείου χωρίς να πειράξετε την κατάληξη, που είναι .zip (όσοι δεν την βλέπετε την κατάληξη στον υπολογιστή σας, δεν έχετε πρόβλημα, όσοι την βλέπετε, απλά ΜΗΝ την πειράξετε... ). Συνεπώς (επαναλαμβάνω!!!) μετονομάζουμε ΜΟΝΟ το όνομα του αρχείου και όχι και την καταληξή του."
Με άλλα λόγια φτιάχνουμε ένα αρχείο που ονομάζεται "update.zip" και ΟΧΙ, "updatezip.zip".
-
να κανω μια χαζη ερωτιση?Αφου παμε απο stable σε dev δεν χρειαζονται wipes η fctory defaults με την ολοκληρωση τις διαδικασιας?
-
Ο/H tjole71 έγραψε:
να κανω μια χαζη ερωτιση?Αφου παμε απο stable σε dev δεν χρειαζονται wipes η fctory defaults με την ολοκληρωση τις διαδικασιας?
Ναι, αυτό είναι σωστό και έτσι πρέπει να πηγαίνουμε απο Stable σε Developer. Στην περίπτωση του οδηγού όμως, αμέσως μετά το flash με το MiFlash, φέρνουμε τη συσκευή στην ίδια κατάσταση που έρχεται μετά απο Factory Defaults και αμέσως της περνάμε την Developer χωρίς να την χρησιμοποιήσουμε (την stable)... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H tjole71 έγραψε:
Ναι, αυτό είναι σωστό και έτσι πρέπει να πηγαίνουμε απο Stable σε Developer. Στην περίπτωση του οδηγού όμως, αμέσως μετά το flash με το MiFlash, φέρνουμε τη συσκευή στην ίδια κατάσταση που έρχεται μετά απο Factory Defaults και αμέσως της περνάμε την Developer χωρίς να την χρησιμοποιήσουμε (την stable)...
ok cleared.Εχεις δικιο αφου δεν περναμε τπτ μεσα ειναι σε κατασταση factory deafaults.Ty a lot //// -
-
Για να σου εμφανίζει τα μικρά σε μέγεθος αρχεία ήχου ώστε να τα επιλέξεις ως ήχο κλήσης, κάνε τα παρακάτω.
Άνοιξε την εφαρμογή Μουσική
Πάτα πάνω δεξιά στα Settings
Στο σημείο που λέει Ανά Μέγεθος, κλείσε τον διακόπτη.
Τώρα μπορείς να επιλέξεις μικρά σε μέγεθος αρχεία ως ήχο κλήσης.
Όσον αφορά το 3G πρόσεξε να έχεις την Sim Card που είναι για 4G χρήση στην σωστή 1η θέση. -
Ο/H sakis112 έγραψε:
κατορθωσα και εκανα καθαρη εγκατασταση, μετα από πολύ προσπαθεια- λογω ελλειψης γνωσεων πληροφορικης - λογω ηλικιας. το note 2, συνδέεται μονο σε 3G. νομιζω ότι δεν μπορει καποιος να επιλεξει τον ηχο κλησης κλπ
Σάκη, καλώς ήρθες στο φόρουμ, καλορίζικη η συσκευή σου και ΜΠΡΑΒΟ σου που τα κατάφερες να κάνεις καθαρή εγκατάσταση!
Για να έχεις 4G στη συσκευή σου, πρέπει να στο ενεργοποιήσουν απο τον πάροχό σου. Πας ή παίρνεις τηλέφωνο και τους λες, "Εχω νέα συσκευή 4G. Παρακαλώ ενεργοποιήστε την υπηρεσία". Είναι ΔΩΡΕΑΝ! Μη τυχόν και σου πουν ότι πρέπει να έχεις μεγαλύτερο συμβόλαιο και άλλες ...τρίχες κατσαρές! Τίποτα δεν χρειάζεται... σε κανά 2-3ωρο πρέπει να ενεργοποιηθεί!
Όσο για τον ήχο κλήσης, πας "ρυθμίσεις"-->"Ηχος"-->"Ηχος κλήσης"->Ηχος κλήσης (πάλι)->Επιλέγεις ήχο και πατάς "οκ" κάτω δεξιά... -
Ποστάραμε συγχρόνως με τον Admin... Τώρα έχεις δύο διαφορετικές απαντήσεις στο ερωτημά σου... Δεν μπορεί, θα βρεις λύση! Χαχαχα!
-
ευχαριστω, ηδη επελεξα ηχο κλησης, με τις οδηγιες από εσας. Ευχαριστω
-
με το πακέτο προγραμμάτων μπόρεσα και άνοιξα το flash χωρίς το πρόβλημα του dll που μου έβγαζε και την έκανα κανονικότατα την εγκατάσταση
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες