Όλα καλά αλλά δεν μπορώ να περάσω το password για το wifi,δεν μου δινει πληκτρολόγιο
Άκυρο έβαλα ελληνικά και όλα καλά
Άκυρο έβαλα ελληνικά και όλα καλά
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟλοκλήρωσε το Flash ?Ο/H stefgr74 έγραψε:
Ευχαριστώ. Έκανα αργά προς τα δεξιά και τα γράμματα έγιναν μπλε. Το έκανα 2 φορές. Κάθε φορά που σβήνει η οθόνη, όταν την ξανανοίγω είναι πάλι άσπρα. Και μάλλον δεν γίνεται τίποτα.
Να κάνω και μια ερώτηση κρίσεως; Αν στο μεταξύ συνδέσεις το φορτιστή τί γίνεται;
Ο/H skepasti21 έγραψε:
καλησπέρα, εχω κατεβασει και τρια που λεει ο οδηγος ,εχω εγκαταστησει το miflash ,ξεζιπαρα (2φορες ηθελε , γιατι μες το zip ειχε ακομα ένα zip) τη fast boot και εχω κολλησει εκει που την περνας στο miflash(διαισθάνομαι καποια χοντραδα που μπορει να εγινε κατά την εγκατασταση του miflash.. κατι ελεγε για internal storage... oριστε screenshot forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7271/
Γιατί την 5.11.5 και όχι την 5.11.12 ?Ο/H stefgr74 έγραψε:
Τώρα έχω την 5.11.5.
Ο/H stefgr74 έγραψε:
Δεν χρειάζεται πλέον κάνω την διαδικασία μέσω recovery; Δεν χρειάζεται να κάνω wipe cache;
Μπορώ να την κάνω μέσω της αναβάθμισης του τηλεφώνου;
Οχι δεν χρειαζόταν αν είχες ήδη το TWRP Recovery στην συσκευή σου.Ο/H stefgr74 έγραψε:
Πριν είχα την 5.10.29.
Δεν χρειαζόταν να κάνω την διαδικασία μέσω recovery;
Η αναβάθμιση της MIUI κάνει μόνη της wipe cache σε κάθε Update.Ο/H stefgr74 έγραψε:
Wipe cache δεν χρειάζομαι κάθε φορά;
Ο/H skepasti21 έγραψε:
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7272/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7273/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7272/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7272/καλησπέρα, εχω κατεβασει και τρια που λεει ο οδηγος ,εχω εγκαταστησει το miflash ,ξεζιπαρα (2φορες ηθελε , γιατι μες το zip ειχε ακομα ένα zip) τη fast boot και εχω κολλησει εκει που την περνας στο miflash(διαισθάνομαι καποια χοντραδα που μπορει να εγινε κατά την εγκατασταση του miflash.. κατι ελεγε για internal storage... oριστε screenshot![]()