Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Όταν εγκαταστήσουμε τη rom και το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, επιτρέπεται να διαγραψουμε το zip από τη μνήμη του τηλεφώνου για να μη παίρνει χώρο?
-
Ο/H kostas203 έγραψε:
Όταν εγκαταστήσουμε τη rom και το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, επιτρέπεται να διαγραψουμε το zip από τη μνήμη του τηλεφώνου για να μη παίρνει χώρο?
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Επισης, τα updates της developer rom γίνονται αυτοματα ή θα πρέπει κάθε φορά να κάνω χειροκίνητα τη διαδικασία?
-
Ο/H kostas203 έγραψε:
-
Ο/H kostas203 έγραψε:
χειροκίνητα
Διαλέξαμε να έχουμε κινέζικα κινητά γιατι δεν μας αρέσουν οι αυτοματισμοί.
Συμμετέχεις όταν κάνεις πράγματα... όχι όταν βλέπεις πράγματαRedmi Note 8T (Willow)
Ο/H kostas203 έγραψε:
Επισης, τα updates της developer rom γίνονται αυτοματα ή θα πρέπει κάθε φορά να κάνω χειροκίνητα τη διαδικασία?
-
εχουμε κανένα νέο για android 6 στις συσκευές της xiaomi εκτός από τις 2-3 που γνωρίζουμε?
-
Με τα τόσα λάθη που κάνουν τελευταία μου θυμίζει τότε που αλλάξανε για τα αλλά σε MM... Ή θα είμαι σαν την αλεπού που έβλεπε πετειναρια
-
Έκανα ότι λέει ο οδηγός αλλά όταν πάτησα flash μου βγάζει το εξής σφάλμα
-
Ο/H thanasis50 έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H thanasis50 έγραψε:
-
Μοιραστείτε