παιδια θελω να βαλω την global stable V7.2.2.0.LHMMIDA (MIUI7).. εχω την ελληνικη dev 6.3.31... μπορω να το κανω μεσω twrp?
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H kostas203 έγραψε:
παιδια θελω να βαλω την global stable V7.2.2.0.LHMMIDA (MIUI7)
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@pechr ξερεις γιατι εχω σπαστει με το κινητο? λογω rotation που πια δεν κανει... βασικα,κανει οποτε γουσταρει..λεω μηπως το...σωσω μεσω αυτου του τροπου..αν και τα ελληνικα ειναι σημαντικο μειον..
-
Δεν περιμένεις μέχρι αύριο που θα βγει η νέα developer ? Την δοκιμάζεις και εάν έχει το ίδιο θέμα πας σε global
-
Ο/H kostas203 έγραψε:
@pechr ξερεις γιατι εχω σπαστει με το κινητο? λογω rotation που πια δεν κανει
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
οχι για να πω την αληθεια..θα το κανω!!!
-
Έστω ότι έχουμε την ελληνική dev ρομ και θέλουμε να κάνουμε καθαρη εγκατασταση πάλι στην (επόμενη) ελληνική ρομ, αν πάρουμε nandroid backup και μετά την καθαρή εγκατασταση κάνουμε restore τα data από TWRP, θα έχουμε κανένα πρόβλημα;
Και αν κάνουμε restore τα data μετά τη dev, σε stable rom, τότε θα έχουμε πρόβλημα?Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
@flowin_through όταν κάνεις restore to backup η συσκευή θα γυρίσει ακριβώς στην κατάσταση που ήταν την δεδομένη χρονική στιγμή του backup.
-
@Bodai από ότι κατάλαβα ο @flowin_through θέλει μόνο nandroid back up σε data. Και όχι σε όλα. Θέλει να μεταφέρει εφαρμογές σε factory reset από dev σε stable, και το αντίθετο. Αφού δεν θα έχει πάρει φουλ nandroid backup πως θα του επαναφέρει την κατάσταση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μόνο data nandroid backup πείρε. Για ευνόητους λόγους. Δεν ξέρω εάν έγινα αντιληπτός.
-
@makis1024 να σου το θέσω διαφορετικά. Το nandroid (όποιο συνδυασμό και να κάνεις) είναι μια φωτογραφία του λειτουργικού στην δεδομένη χρονική στιγμή. Αν καθυστερήσεις (το restore) και βγούν Updates για τις εφαρμογές σου όταν κάνεις το restore όλα αυτά τα update θα κατέβουν και θα εγκατασταθούν πάλι.
-
@Bodai δεκτά όλα αυτά που λές. Ερώτηση φωράω αυτή την στιγμή 6.4.7 dev gtv. Εάν πάρω nandroid data backup, στην συνέχεια με factory reset εγκαταστήσω την stable 7.2.1 gtv και στην συνέχεια restore του data backup θα είμαι κομπλέ σε 20 λεπτά με τις παλιές μου εφαρμογές σε stable λειτουργικό πλέον;
Υ. Γ Τα wipes δεν τα ανέφερα για να κόψω κείμενο. -
@makis1024 τι ακριβώς κάνει το Factory Reset?? Τι σβήνει?
Εσυ τι σκοπεύεις να επαναφέρεις με το restore που θα κάνεις?? Αφου θα έχεις πάει απο Dev => Stable!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες