Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• Οδηγός
  • Ολοκληρώθηκε
  • RedMi Note 2
  • Καλή σας ημέρα.
    Κάτοχος από χθές του Xiaomi redmi note 2. Λόγω ΗΥ δεν κατάφερα αρχικά να προχωρήσω τον εν λόγω οδηγό, αλλάζοντας όμως ΗΥ και με τη ψύχραιμη υποστήριξη του
    caeser όλα πήγαν καλά και πραγματικά απολαμβάνω μια υπέροχη συσκευή.

Η δουλειά που έχετε κάνει με τη ROM είναι καταπληκτική (πέρασα την τελευταία dev) και το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι στο fmradio.
    Ο λόγος που προσωπικά επέλεξα την εν λόγω συσκευή, ήταν τα χαρακτηριστικά της, αλλά και η ύπαρξη της κοινότητάς μας, που πραγματικά αλλάζει διάσταση στις συσκευές μας και τις γνώσεις που αποκτούμε αρχάριοι σαν εμένα.
  • Καλημέρα παιδιά. Ωραίος και απλός οδηγός! Ευχαριστούμε.
    Ωστόσο:
    -- Μετά την εγκατάσταση της ελληνικής dev 5.11.5 έχει κάνα δυο κινέζικες εφαρμογές στο desktop. Υπάρχει περίπτωση να έκανα κάτι λάθος?
    -- Στο εξής από dev σε dev ακολουθούμε μόνο το Βήμα 2, σωστό?
    -- Από dev σε stable ή αντίστροφα τι ακριβώς κάνουμε σε συνδυασμό με το MIflash?
    -- Μετά την αναβάθμιση στο antutu πιάνω γύρω στα 47.000 score. Έχει κανείς ιδέα γιατί όχι παραπάνω;
  • Σύρε τα εικονίδια προς τα πάνω και άφησέ τα στο καλάθι που θα εμφανιστεί.
    Με αυτό τον τρόπο τις διαγράφεις.

Σου έμειναν οι κινέζικες πίσω προφανώς γιατί δεν έκανες Wipe Data ή Factory Reset, αλλά εφ'όσον δεν έχεις κολλήματα δεν πειράζει.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H vkouroub έγραψε:

Καλημέρα παιδιά. Ωραίος και απλός οδηγός! Ευχαριστούμε.
    Ωστόσο:
    -- Μετά την εγκατάσταση της ελληνικής dev 5.11.5 έχει κάνα δυο κινέζικες εφαρμογές στο desktop. Υπάρχει περίπτωση να έκανα κάτι λάθος?
    -- Από dev σε stable ή αντίστροφα τι ακριβώς κάνουμε σε συνδυασμό με το MIflash?
    -- Μετά την αναβάθμιση στο antutu πιάνω γύρω στα 47.000 score. Έχει κανείς ιδέα γιατί όχι παραπάνω;

--Ότι σου είπε ο @MIUI_ART. Απλά πέτα τες! (όχι δεν έκανες κάτι λάθος)
    --Σωστά! Μπορεί, επιπλέον, εάν θέλεις να προηγηθεί wipe cache και wipe dalvik cache μέσα από το recovery (Χωρίς να χάσεις κάτι με αυτά τα δυο wipes)
    --Όχι απαραίτητα... Μπορείς να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις (αλλά τα χάνεις όλα, οπότε ξαναστήνεις το τηλέφωνο από την αρχή)
    --Είσαι ΠΟΛΥ καλός με 47 χιλ. Αν θέλεις παραπάνω, ακολούθησε τις οδηγίες του @MIUI_ART ΕΔΩ
  • Ο/H dfm έγραψε:

Η δουλειά που έχετε κάνει με τη ROM είναι καταπληκτική (πέρασα την τελευταία dev) και το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι στο fmradio.
    Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!
    Το FMRadio και το WiFi ήταν δύο από τους λόγους που η Xiaomi απέσυρε προς αντικατάσταση τη ρομ που φοράς... Πολύ σύντομα, με τη νέα ρομ, ελπίζω το πρόβλημα να διορθωθεί( Αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα τηλέφωνα... Π.χ. στο δικό μου δουλεύουν μια χαρά και τα δύο...)
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H vkouroub έγραψε:

Καλημέρα παιδιά. Ωραίος και απλός οδηγός! Ευχαριστούμε.
    Ωστόσο:
    --Ότι σου είπε ο @MIUI_ART. Απλά πέτα τες! (όχι δεν έκανες κάτι λάθος)
    --Σωστά! Μπορεί, επιπλέον, εάν θέλεις να προηγηθεί wipe cache και wipe dalvik cache μέσα από το recovery (Χωρίς να χάσεις κάτι με αυτά τα δυο wipes)
    --Όχι απαραίτητα... Μπορείς να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις (αλλά τα χάνεις όλα, οπότε ξαναστήνεις το τηλέφωνο από την αρχή)
    --Είσαι ΠΟΛΥ καλός με 47 χιλ. Αν θέλεις παραπάνω, ακολούθησε τις οδηγίες του @MIUI_ART ΕΔΩ
    Ευχαριστώ πολύ ceasar!
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H dfm έγραψε:

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!Το FMRadio και το WiFi ήταν δύο από τους λόγους που η Xiaomi απέσυρε προς αντικατάσταση τη ρομ που φοράς... Πολύ σύντομα, με τη νέα ρομ, ελπίζω το πρόβλημα να διορθωθεί( Αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα τηλέφωνα... Π.χ. στο δικό μου δουλεύουν μια χαρά και τα δύο...)
    Έχεις δίκιο γιατί και μένα το wifi πάει σφαίρα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dfm έγραψε:

Έχεις δίκιο γιατί και μένα το wifi πάει σφαίρα.
    Το IPv6 στον router σου είναι ενεργό; Παίρνεις άμεσα push notifications;

Ο/H caeser έγραψε:

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!Το FMRadio και το WiFi ήταν δύο από τους λόγους που η Xiaomi απέσυρε προς αντικατάσταση τη ρομ που φοράς... Πολύ σύντομα, με τη νέα ρομ, ελπίζω το πρόβλημα να διορθωθεί( Αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα τηλέφωνα... Π.χ. στο δικό μου δουλεύουν μια χαρά και τα δύο...)

Βαγγέλη, φαίνεται να δουλεύει λοιπόν ε;
  • Εγώ με 5.11.5 το fm radio γιατί δουλευει;
    Μήπως ειναι χαλασμένο το Note 2 μου; :D
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Μου σταματαει τη διαδικασια στα 134 δευτερολεπτα και βγαζει αυτο το μηνυμα λαθους.
    Συνεβη και σε καποιον αλλο? Αυτο που διαφερει στη δικια μου εκδοση miflash ειναι οτι κατω αριστερα εχει επιλογη ειτε flash all ειτε flash all except storage.Φαινεται και στην εικονα.
    Images
    • Untitled.jpg

33,61 kB, 1.024×640, viewed 72 times
  • Διαφήμιση
  • Ο/H yansta έγραψε:

Μου σταματαει τη διαδικασια στα 134 δευτερολεπτα και βγαζει αυτο το μηνυμα λαθους.
    Συνεβη και σε καποιον αλλο? Αυτο που διαφερει στη δικια μου εκδοση miflash ειναι οτι κατω αριστερα εχει επιλογη ειτε flash all ειτε flash all except storage.Φαινεται και στην εικονα.
    Ε, βέβαια έχει συμβεί! Σε εμένα πάμπολες φορές!
    Μην απογοητεύεσαι, όμως ...θα δουλέψει... Κάνε μια επανεκκίνηση στο PC, ρίξε μια ακόμα ματιά ότι οι διαδρομές στο διευθυνσιογράφο είναι σωστές (και οι δύο) και παίξε με τις θύρες USB και τα καλώδια... Μπορεί κάποια USB να κάνει "κόλπα"...
    Θα δουλέψει πάντως! Είναι θέμα χρόνου...