Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H yansta έγραψε:
Τι να σου πω? Μπορει! Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειμαι windows 10. Οσο για το καλωδιο οντως δεν ειναι το αυθεντικο.
Θα το ξαναδοκιμασω μιας και θα ηθελα πολυ να το "ξυρισω" πριν βαλω gtv
-
Ο/H yansta έγραψε:
Τι να σου πω? Μπορει! Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειμαι windows 10. Οσο για το καλωδιο οντως δεν ειναι το αυθεντικο.
Θα το ξαναδοκιμασω μιας και θα ηθελα πολυ να το "ξυρισω" πριν βαλω gtv
-
Ευχαριστω caeser! Προτιμαω παντα φρεσκα πραγματα.
-
-
-
Ότι σου έχει περισσέψει μπορείς να το διαγράψεις.
Αρκεί να σου δουλεύουν όλα τα άλλα σωστά χωρίς να σου κάνει απότομα κλεισίματα (FCs) των εφαρμογών. -
Ο/H charipontiac έγραψε:
Ερώτηση: είναι καθαρή εγκατάσταση αυτή?
Η θα εχω παλι κινέζο Προγράμματα απο πισω κτλ.
Αυτό δεν είναι "καθαρή εγκατάσταση" με την έννοια ότι φορμαρίστηκε το κινητό και μετά μπήκε η ελληνική ρομ.
Ωστόσο μπορείς να πετάξεις ότι κινέζικες εφαρμογές σου έχουν μείνει... Και εφ''οσον το κινητό τρέχει χωρίς προβλήματα μπορείς να το κρατήσεις έτσι.
Υ.Γ. Για "καθαρή εγκατάσταση", χωρίς τη χρήση υπολογιστή, από χθες έχουμε δημοσιεύσει και ΑΥΤΟΝ τον οδηγό, για κάποιους που ίσως τους βολεύει... -
Ευχαριστώ για την Απάντησή
Παντως δεν βρήκα καμμία κινεζική εφαρμογη -
Και δουλεύουν ολες η Εφαρμογές σωστα και η Ram περισσεύει 970mb με 20 app μονο otetv συνδέεται αλλα μετα με πετάει
-
Καλημέρα και από εμένα.
Είμαι κι εγώ νέος κάτοχος το redmi note 2 (16gb) και χρήστης xiaomi γεννικότερα, γι' αυτό σαν ψιλοάσχετος έχω μερικες ερωτήσεις:
1. ακολούθησα εχτές τον οδηγό και πέρασα πολύ εύκολα την ελληνική rom, γιατι ειναι πολυ αναλυτικός, αλλά δεν έκανα "wipe data" και "wipe delvik cache" γιατί δεν αναφέρεται στο τέλος. Μεγάλο λάθος ή μπορώ να το κάνω και τώρα;
2. δεν νομίζω ότι η συσκευή μου είναι rootαρισμένη γιατί εγκατέστησα την εφαρμογή "root check" και μου έριξε άκυρο.
Τι κάνω τώρα;
Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τον ωραίο οδηγό.
Συνεχίστε έτσι για να μαθαίνουμε κι εμείς οι ψάρακες!! -
Ο/H LhostRider έγραψε:
Καλημέρα και από εμένα.
Είμαι κι εγώ νέος κάτοχος το redmi note 2 (16gb) και χρήστης xiaomi γεννικότερα, γι' αυτό σαν ψιλοάσχετος έχω μερικες ερωτήσεις:
1. ακολούθησα εχτές τον οδηγό και πέρασα πολύ εύκολα την ελληνική rom, γιατι ειναι πολυ αναλυτικός, αλλά δεν έκανα "wipe data" και "wipe delvik cache" γιατί δεν αναφέρεται στο τέλος. Μεγάλο λάθος ή μπορώ να το κάνω και τώρα;
2. δεν νομίζω ότι η συσκευή μου είναι rootαρισμένη γιατί εγκατέστησα την εφαρμογή "root check" και μου έριξε άκυρο.
Τι κάνω τώρα;
Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τον ωραίο οδηγό.
Συνεχίστε έτσι για να μαθαίνουμε κι εμείς οι ψάρακες!!
1. Δεν χρειάζοταν να τα κάνεις αυτά και γι'αυτό δεν αναφέρεται στο οδηγό. Δεν έκανες κάνενα λάθος! Ωστόσο, εάν θέλεις, μπόρεις άνετα και τώρα, να μπεις στο recovery και να κάνεις wipe cache και wipe dalvik cache, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!
2. Έαν έβαλες τη ελληνική stable, όντως ΔΕΝ είναι ροοτατισμένη η συσκευή σου. Εάν έβαλες την Developer, τότε είναι!
Και σε κάθε περίπτωση, μην εμπιστεύεσαι το root checher... Αν έβαλες developer, τρέξε μιά, οποιαδήποτε, εφαρμογή που θέλει root. Μετά πήγαινε στο "Κέντρο Ασφαλείας"-->Δικαιώματα-->Προνόμια Root και άνοιξε το διακόπτη στη εφαρμογή που σου ζήτησε root... Τέλος!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες